

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
Може да е и сладка, и солена
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
Тази вкусотия си заслужава да я знае всеки, тъй като няма втора като нея
Тя много лесна за приготвяне
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Забравете за стандартните и скучни рецепти, приготвили сме ви нещо уникално