

- Ами... ако имаш неуредени дела, сега е моментът.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вратите на „Медуза” са отворени всеки ден от девет часа сутринта до единадесет часа вечерта през седмицата, а в петък и събота до един часът след полунощ. Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Ето я рецептата
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“
Интересният хранителен режим е създаден още през 70-те години на миналия век
Във ферми за питони във Виетнам някои змии не са били хранени с месеци и почти не са отслабнали
Кафемашина с подарък 60 капсули кафе се продава за 109.99 лв.
Най-скандалното в случая е, че срокът на годност на месото не е бил изтекъл
Бързо решение за гладници
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Вижте стара китайска рецепта