

- Виждаш ли оня Мерцедес - металик отсреща!
- Да!
- А, същия цвят тенджера!

- Защото е единствената цифра с две дупки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Александра ми рецептата, тестото е въздушно и меко
Вижте как да изненадате гостите си с тази невероятно вкусна пита
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
Вкусът й ще ви върне в детството
Всички ще си мислят, че сте истински професионалист в месенето и плетенето на тесто
Има малка тайна, която трябва да се спазва
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
Приготвя се просто, а вкусът е невероятен