

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
С рецептата може да се справи и начинаещият кулинар
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Александра ми рецептата, тестото е въздушно и меко
Вижте как да изненадате гостите си с тази невероятно вкусна пита
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
Вкусът й ще ви върне в детството
Всички ще си мислят, че сте истински професионалист в месенето и плетенето на тесто