

- Иванчо, защо закъсня за училище?
- Защото сънувах, че съм на училище... и чаках да свърши часът, за да стана!

- Бабо, голяма си късметлийка. След три спирки ще сляза и ще можеш да седнеш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е предназначена за всеки, дори за начинаещи
Трябва ви домашна юфка и няколко продукта, които ги има в хладилника
Можете да й се насладите по време на закуска между закуска и обяд или на обяд или вечеря
С пълнеж по избор
Вижте рецептата
При това се прави буквално за нула време и не цапате нито един излишен съд, освен тавата и блендера
С малко продукти получавате невероятен вкус
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Редя всичко в тавата и слагам във фурната
Това ястие е право в десятката