

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Става страхотен
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Това е най-сполучливата и лесна рецепта
Грехота е да не опитате да го направите
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Рецепта директно от сладкар, вкусът е невероятен!
Тя много лесна за приготвяне
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Епицентърът на труса е бил на 12 км на юг от град Шабла в област Добрич и на 429 км от София