

- Когато работиш толкова, колкото да не те уволнят, и почиваш толкова, че да не те изгонят от вкъщи.

- Уау! Защо?
- Защото ми довършваш изреченията и ми четеш мислите... а понякога и историята в браузъра...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Класическо ястие от северна Италия
Всички знаем, че на баба готвенето е много, много вкусно и именно заради това си струва да пробвате тази рецепта
Пиле със сочни зеленчуци по китайски в български прочит, което го прави още по-вкусно
Колкото повече блюда има на масата, толкова по-голямо ще е изобилието през Новата година и толкова по-плодородни ще са земите
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Нека не пропускаме и кана с божествената напитка червено вино
Такива сарми не сте опитвали скоро Майсторски, мераклийски, чифликчийски сарми в гювеч
Едва не запали кухнята в Черешката на тортата
Боксьорът не трупа мускули с добавки, яде прясна храна с много плодове и зеленчуци
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията