

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пълнените патладжани по тази технология са сочни, ароматни и разкошни на вкус
Стават хрупкави отгоре и с чудесен и наситен вкус отвътре
Ще ви трябва много по-малко време, за да изпържите чебуреки
Вкусът на тази опростена версия е много подобен на традиционния
Ето как
Пастата с пилешка кайма, моцарела и средиземноморски билки определено ще ви принесат в далечна Италия
Хем няма да изхвърлите сухия хляб, хем ще имате вечеря за нула време
Внимание - тази рецепта води до пристрастяване!
Рецепта за пълнено пиле с топено сирене и риба тон
Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата