

- На два шамара и три дни без таблет.

- Искам едно 12 годишно уиски.
- Господине, нямаме. Кръчмата работи едва от 3 години...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Те са истинско приключение за сетивата
Шоуто тази година ще разбие всички стереотипи със своята екзотична и колоритна тема – “Totem”
Подходящ избор са за закуска, тъй като са богати на въглехидрати и протеини, необходими за зареждане на организма за целия ден
Освен че обичаме да го хапваме с палачинки, пържени филийки, някои комбинации с него могат да превърнат ястията ни в истински кулинарен шедьовър
Кръчмата има две зали и зимна градина
Тиквата е перфектният есенен плод
Кризата се отрази на джоба на бившата плеймейтка
Един от най-добрите български професионални кулинари ще готви за бургазлии на 3-ти март