

-Не си, само си силно забележима.

- Ако можеш да я отделиш от мобилния, твоя е!

Не отлагай днешния рестарт за утре!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Златни са, защото са неустоимо вкусни
Министерството на туризма утвърждава България като водеща винена дестинация
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Децата са инвестиция, внучетата - чиста печалба, смята топготвачът
В Дания
Много сполучлива рецепта от кулинарен форум
Огнените искри започнаха да хвърчат още от първата минута, а Шеф Виктор Ангелов не пощади никого
С нея те стават невероятно крехки и сочни
Той ще бъде участник в "Черешката на тортата"