Лещата вкъщи никога не ставаше като на готвачките от стола.. Докато не разбрах, че слагат тези подправки!
Ето я тайната
Лещата е любим продукт на много домакини, тъй като с нея могат да се приготвят разнообразни ястия. За да станат невероятно вкусни и да впечатлите цялото семейство, трябва да сте много добре запознати с подправките, които да използвате.
За да бъде лещата по-ароматна и от вариво да се превърне в кулинарен шедьовър не бива да пропускате да сложите тези продукти:
Лук - Нарежете го на ситно и задушете.
Чесън - Нарежете го на ситно или пресовайте, за да стане лещата ароматна и пикантна.
Домати - Може да изберете пресни или консервирани домати, за да им деликатна киселинна нотка и лека сладост.
Червен и черен пипер
Кимион
Куркума - Куркумата придава леко пикантен и горчив вкус, а също и цвят на лещата.
Кориандър - Може да използвате семена или нарязани на ситно листа, за да стане лещата ароматна.
Зехтин
Сол - За да стане ястието завършено, трябва да добавите и сол.


















