

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В La Ferme знаят, че перфектният стек не свършва с огъня
Според Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията, сегашното увеличение на цените в някои ресторанти не се дължи на по-високата ставка на ДДС
Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен хайвер от руска есетра
Сдружението на заведенията се заканва да води дела при всеки един подобен случай
В случая ресторантът добре го е информирал и е бил супер коректен, че ще яде рибай стек с блек ангъс месо, което е изключително скъпо, смята той
Заведенията нямат право да посочват цените на грамаж, а за партия
Къщата е в странен необароков стил
В евтината Гърция тази поръчка ще ти струва 1600 лева
Вижте как да си проготвите това вкусно ястие