

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Заведенията сега настояват да се намалят осигуровките за заведенията, останали с 20% ДДС
Противно на общото схващане ресторантьорският бранш, който е един от най-засегнатите по време на пандемията, се държи в голямата си част от обикновени хора
Safe Travels stamp дава възможност да се диференцират дестинациите със засилени стандарти за безопасно пътуване
При тези условия на социална дистанция туристите няма да дойдат и малко хотели биха си позволили да работят при тези условия, каза Малина Стратиева
Организаторът на протестите, който само предния ден даваше редица интервюта, днес вече подготвя обектите си за отваряне
С тези 2.5 м. правим още една крачка към фалита, обявиха те
Българска асоциация на заведенията излезе с декларация, с която предупреждава, че се очакват фалити на над 50% от заведенията
В туристическия, ресторантьорския и всички съпътстващи ги браншове са заети около 480 000 души, като прогнозите сочат фалит на около 50% от фирмите, ангажирани в тях
Още в петък ще се срещнем с нашия министър и ще поискаме безлихвени или нисколихвени кредити, с които да можем да работим, каза Веселин Налбантов
Ще осветлим изцяло бизнеса и ще стане конкурентноспособни спрямо другите страни, каза Георги Тръпков