×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Имам развод с Александра от март 2010 г., а Владо ми беше обслужващ персонал


Имам развод с Александра от март 2010 г., а Владо ми беше обслужващ персонал
Борис Марков
06 Април 2011, Сряда, 13:57 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

„До вторник е готов“   възможно е премиерът да подготвя брат ми Костадин за зам.министър или министър, казва Борис Марков

- Г-н Марков, търся Ви в качеството на брат на Костадин Марков – зам.кмета на Бургас, тъй като опозицията тук, начело с Валери Симеонов, изнесе вчера данни, че без строителни книжа Вашата жена Александра строи край града мол „Джъмбо“. После обаче брат Ви излезе с опровержение, че няма снаха. Кое е вярното – имате или нямате жена?

- Александра Михова е моя бивша съпруга, с нея не поддържам отношения, тя има много работа, аз също, затова се разминахме. Пожелавам й успех. Имам развод с нея. Сключихме брак през 2007 г., в София, имам реален развод от март 2010 г.

- По време на брака ви тя вече е била представител на гръцката верига „Джъмбо“, а брат Ви вече беше зам.кмет, излиза, че атаката срещу него за толериране на инвеститора има основание.

- Александра никога не е била представител на „Джъмбо“, тя е служител, свържете се с нея и нека тя ви каже дали изобщо има някаква собственост във веригата или каквото и да било в нея.

- В Бургас от известно време вървят слухове, че Вие, брат Ви и  Алекс, както сте я наричали, сте изкупували земи на добри цени, които да предлагате после на гръцкия „Джъмбо“ за строителство на молове у нас. Влагали сте пари в земя, които обаче не сте успели да си върнете, поради започналата икономическа криза. Това дори дало отражение на състоянието на националната каса на СДС. Вярно ли е това?

- Категорична лъжа. Земи не сме изкупували, ако някой има документи - да ги покаже. И не знам защо всичко това се свързва с националната политика на СДС. Аз ще съдя всеки, който посмее да твърди такива неща.  А кой издава строителни разрешения и на коя дата са издавани те – питайте главния архитект на община Бургас, не моя брат, който наистина ми е брат.

- Вие откога сте в София? 

- От 2001 г., на ръководно ниво в СДС съм 4-а година.

- Какъв е бизнесът ви през това време, извън политиката?

- Имам собственост в две фирми, едната се занимава сък строителство и довършителни работи, другата е за консултантски услуги, като член на ръководството на СДС подавам декларация за имуществено състояние, в Бургас нямам на свое име недвижима собственост.

- Имате ли подозрения за заговор между Валери Симеонов и Бойко Борисов за дискретирането Ви, че целта сте Вие, а не брат Ви? Защото напоследък Вие се изявявате като фронтмен на СДС срещу ГЕРБ – след Ваши изявления си отиде шефът на „Пътна инфраструктура“ Божидар Йотов, освободиха целия фонд „Земеделие“, наричате министър Найденов лъжец. Появата на есемеса „До вторник е готов“ говори за близка връзка между премиера и Симеонов?

- Невъзможно е, ние атакуваме ГЕРБ и правителството й с принципни позиции. И не мога да повярвам, че Борисов би могъл да обръща внимание на Валери Симеонов и Владимир Павлов (бивш седесар, близък до  Костадин Марков, а сега основен негов враг и днешен съюзник на Симеонов). Владо е момче, което тичаше за кафе или за цигари, когато свършваха. Беше обслужващ персонал  в бургаската централа на СДС, досегът ми с него е бил само това. Виждал съм, че се мотаеше там. Сега е тръгнал да прави самостоятелна политика и да търси изява чрез Валери Симеонов, който може би има влияние като опозиция на местно ниво, но с негови твърдения да се занимават Бойко Борисов и Мартин Димитров, е изключено, несериозно е. Едва ли някой на запад от Айтос се интересува какво казва Симеонов.

- Да, но Симеонов показа есемеса от Бойбор „До вторник е готов“, в смисъл, че премиерът му обещал уволнение на брат ви за множеството злоупотреби с обществени поръчки. После се е извинил, че няма да свърши работа, защото Мартин Димитров го заплашил с оттегляне на подкрепата за правителството?

- „До вторник е готов“ - ами ако премиерът е искал да каже, че брат ми е готов за развитие в кариерата, че е готов за зам.министър или министър?! Защо не го интерпретирате така, а вярвате на това, което ви разказва Симеонов?!


В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ 3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж 21/09/2024, Събота 22:00 0
С какви имоти разполага
С какви имоти разполага 21/09/2024, Събота 20:10 0
Флагман.БГ Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години 21/09/2024, Събота 19:53 0
10
Коментара по темата
10.
Tur4in-Sedesar
20.04.2011 14:29:13
1
3
Tozi e edin bezkrupulen mafiot i mo6enik! Samo takiva krajat okolo pastora martin!
9.
nai-dobria
06.04.2011 21:20:26
3
2
kato stana na4alnik v bsp 6te vi pratia vsi4kite sedesari da kopaete v novoto belene
8.
Опазил Господ!
06.04.2011 19:44:12
4
7
Божеееее, прибери си вересиите, Божеее!
"Владо му бил обслужващ персонал", та ти в сравнение с Павлов си три еволюционни стъпки назад в развитието си, плужяк такъв. Аман от самозабравили се пубертети.
7.
Баси
06.04.2011 18:26:52
3
7
Тоя кога влезе в СДС и кога почна да има и обслужващ персонал и придворни слуги :)). Това момче, се е взело много насериозно, ама лошото е , че си и вярва. Мирише ми на д-р Саян и някоя по завъртяна диагноза. Ха-ха-ха
6.
Борко Бърборко
06.04.2011 18:22:48
3
7
Борко, ти кога си повярва, че от 4 години си в ръководството на СДС? Като Пастора Мартин, те назначи преди една година на синекурна длъжност "Главен лукумджия". Твойте болни фантазии и мечти, май прехвърляш на другите, А? Малкия Марков, е добре познат надут балон, навсякъде където е минал. Той не може да консултира друг, освен неговите съквартиранти в лудницата, как да си закопчават памперсите, без да се опикаят допълнително!
5.
Uc,j
06.04.2011 16:40:40
4
5
Отдавна е известно че гара Владимир Павлов от СДС не е добре момчето и говори пълни глупости, Марков може и да краде,а може и да не краде,но не е Павлов човека,който ще има документи.Кой ще му ги даде на него такива документи?Изхвърлиха го и сега си измисля.
4.
за Владо-истината
06.04.2011 16:15:37
3
6
Владо е едно момче с дълбоки комплекси,наистина има сериозни проблеми,не може да различава лъжата от истината и всичко минава през призмата на болния му мозък и психика ...
3.
Моля, въведете Вашето име
06.04.2011 15:17:00
4
8
"Владо е момче, което тичаше за кафе или за цигари, когато свършваха. "

Тук груба лъжа - Павлов беше председател на Областния съвет на СДС. Г-н Марков, с такива твърдения олеква цялото Ви интервю.
2.
хи-хи
06.04.2011 15:07:29
2
6
Опаааа , тук Валери май удря на камък. На "малкия" Марков, май му стиска и лъха доста самочувствие.... Този "взе" почти еднолично повече оставки от управляващите, отколкото всички партии взети заедно... Май за Бойко него го чува какво говори далеееееч повече от Валери Симеонов :). Ако Симеонов го "чува" изобщо премиера...
1.
бургазлия
06.04.2011 14:23:00
4
8
Ама че самочувствие! Не му стига на братчето да краде в Бургас и да се облагодетелства от общинската власт ами и министър ще става.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла След раздяла жената често се обръща навътре в себе си и открива огромна „дупка“ на мястото, където преди е имало партньор Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Ето кои са те  Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Двамата музиканти са част от новото шоу "Колко ми даваш", където нашата Андреа се появи Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Ето как да ги приготвите 7 храни и напитки съсипват червата 7 храни и напитки съсипват червата Тези храни са определени от диетолозите са най-големите врагове на чревното здраве Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Глория подкрепи Камелия
Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори