Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да я приготвите:
Прекрасен сладкиш за любими хора
Едва ли може да очакваме голямо поскъпване - заяви председателят на УС на Съюза на птицевъдите в България Ивайло Гълъбов
Вижте как да го приготвите
По думите ѝ кашкавалът се е повишил с 27%, а сиренето с 20%, брашното с 40%, яйцата – 32% по цени на борсата
Агнешкото ще е 24 лв. за кг по Великден, а оризът – 10 лева
Става въпрос за живо тегло в рамките на 30 кг, а клането може да стане в касапница срещу 15 лв. на животно
Опитайте го още преди празника
В България има силно развит конкурентен пазар
Вижте прогнозите на производителите