Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Наричат го още Карамановден, Волски празник, Риначовден, Силвестри, Силвестровден. Има очистителен характер и е в чест на едрия рогат добитък – биволи, волове и т.н
Вкусните и традиционни баници трябва да бъдат приготвени с по-малко мазнина и извара, вместо сирене, а тиквеникът – да е с минимално количество захар
Ястията се готвят бавно, за да станат вкусни
Когато се разтресе с щипката, хубавото кебапче не трябва да се прекършва
Хумористични реакции на отказа за българското включване заляха мрежата
Бившият премиер се подмлади за 2 месеца
В нея има важни витамини
Прословутият хайван пазар в Долни Богров се радва на посетители
На този ден на трапезата не се слагат свинско месо и сланина
Всичко необходимо за вкусно ястие