Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
"Нещото" има вкус на телешко, но е направено от мицел, създаден в големи резервоари за ферментация
Най-крехките пилешки рулца с моцарела, а тайната е в киселото мляко
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости
Идея за сочна и много вкусна вечеря
Разкошно ядене за понеделник ечер
Комбинацията от месо, горчица и кашкавал определено ще ви изкуши и ще се превърне в любимата рецепта за печено месце
Чудили ли сте с какви ястия се глезят професионалистите в заведенията
Близо 110 рестаранта вече гощават клиентите си с изкуственото месо
Става дума за 60-годишен Macallan, от т.нар. червена колекция