

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Не изисква никакъв майсторлък
Адам Сандлър се беше облякъл в суитчър, къси панталонки и маратонки за най-важната нощ на Холивуд
Вместо да печете кори или да купувате бутер тесто, ви предлагаме да направите феноменален кремообразен десерт с бисквити и пухкав крем
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
Видът й буквално онемява
Слагате гореща вода и имате невероятен резултат
Тя продължава традицията за своите внучета
Скорпион е безпощаден тигър