

- Не ги пипай! Те са за нашата готвачка, за чистачката и детегледачката!
- Ама ние нямаме такива!
- Как да нямаме? А аз?

- Я кажи нещо, дето ще ме направи щастлива и тъжна едновременно!
- Ми... още си готина за възрастта си!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Важно е да се поднесат ястия с месо, защото Коледа е първият ден, в който на трапезата могат да се поднесат блажни ястия
В сутринта на 25 декември се ходи на църква, задължително в празнично и официално облекло
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
Вкусът й ще ви върне в детството
Освещаването на никулденската трапеза извърши Негово Високопреосвещенство Сливенският Митрополит Арсений
Празникът е утре, ето как може да оберете точките кулинарно
Всички ще си мислят, че сте истински професионалист в месенето и плетенето на тесто
Вероятно вече разполагате с необходимите съставки у дома, само трябва да следвате обяснението или да гледате видеото на линка по-долу в текста
Има малка тайна, която трябва да се спазва
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо