

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Концесионерът обясни, че дори при нулеви концесии няма как да покрие съпътстващите разходи за почистване, обезпаразитяване, осветяване и охрана
Нашата подкрепа е свързана с това да дотираме творците, тъй като ще има по-малко зрители заради COVID-19, каза той
Ако обаче ресторантьорите се окажат прави, че ще има повече приходи в бюджета, тогава премиерът щял да се надсмива на финансовия министър
От КНСБ настояват и за въвеждане на еднократен данък богатство през 2020 г
Представят отчети на образователния министър
Промяната ще влезе в сила от 1 януари 2021 година
Организаторът на протестите, който само предния ден даваше редица интервюта, днес вече подготвя обектите си за отваряне