

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много са вкусни, лесни са, стават много и се топят в устата
Най-хубавото в нея е уникалното съчетание на вкусове, което именно я прави любима и на малки, и на големи
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Румъния
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Поставете буркана къдетп решите и влагата ще изчезне без никакви допълнителни разходи