Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В Родопската област Игнажден се назовава още “хайвански празник”, тъй като тук животните се наричат “хайвани”
Празничните кулинарни предложения ще откриете в ресторанта на еблематичния хотел
Пълнете шарана не с орехи, а със сирене, защото то отнема всички миризми и токсини, съветва рибарят
За всички любители на радостите за небцето той предлага специално 4-степенно меню за Никулден, коя от коя по-изкушаващи
Има храни, които можете да включите в менюто си и през зимата, така че да не пълнеете чак толкова много
На пазарите в София се печели яко от продадената второразредна стока
„Кореком" събори социализма още години по-рано
Чушки, зеле, ябълки, череши от Гърция все по-често на родната трапеза
Вместо с краве сирене, закуските са бъкани с палмово масло
Езикът на тялото разкрива справяте ли се