Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Без конкуренция са цените на испанските хамони, фует и пушената панчета с червен пипер
Ципурата, лавракът и сьомгата изместват скумрията и шарана
Гювечът е идеалният начин за приготвяне на котлети, защото запазва тяхната сочност и крехкост
Крехко месо с неустоим вкус
От рибните специалитети там най- евтини са пържен сафрид и пържени попчета
Ресторантьорите вдигнаха цените
Ястията се готвят бавно, за да станат вкусни
Килограм жив шаран е 8,00 лева, а изчистен и нарязан на шайби е по-скъп - 13,00 лева
Купувайте месо от малките магазини, а за яйца и козунаци – дебнете промоциите в хипермаркетите
Трябва да консумирате минимални количества захар и нишесте и да заложите на храни, богати на мазнини, фибри и протеини