

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
За да приготвите най-добрата баница, не е нужно да добавяте никакви скъпарски съставки, а само да нарежете корите на ивици и да ги нагънете в сместа, като ги напоите добре
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Забравете за стандартните и скучни рецепти, приготвили сме ви нещо уникално
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка