

- Шаро, махай се!

- Защо?
- Спокойна работа, клиентите не се оплакват.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте съветите на Блажка Димитрова, която има ресторант с нулев остатък в София
Много здраве в семействата, вяра, обич и благословени дни пожелаха от Общинската администрация
Тайната на успеха на отслабването е в това да не претоварите организма, тъй като по време на празниците обикновено се сервират висококалорични ястия
Яйцата, козунака и агнето са три от основните елементи на великденската празнична трапеза
По-скоро приличат на големи мъфини, но пък може и да са вкусни
Козунаците са модерно изобретение на градската култура и са се вмъкнали в празника под натиска на модата и на пазара
Общината е подготвила богата програма за един от най-светлите християнски празници
Богатата трапеза и свръхконсумацията може да доведе до остър панкреатит
Козунаци правят още и в българските пекарни и баничарници
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки