

- Шаро, махай се!

- Защо?
- Спокойна работа, клиентите не се оплакват.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Във фестивалната зона ще откриете богат асортимент от риба и други морски деликатеси, качествено вино и прясна крафт бира
Ще има конкурс за най-добрата рибена чорба на Бургас
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
В конкурса могат да се включат заведения от града, амбицирани да покажат най-доброто от менюто си
Целта е една: Огромна печалба, но за сметка на качеството
Сексолози анализират твърденията им
Бъдещата майка продължава да тренира усърдно във фитнеса
Ако няма откъде да си купите пресни миди днес, за да си приготвите и опитате тази морска вкусотия, решението за вас е на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в Средиземноморски ресторант Салини
Вместо водка, на клиентите е сервиран спирт с по-нисък градус, каза експертът инж. Галя Михайлова
Средните максимални температури ще са между 28 и 34 градуса