

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Но струва ли си?
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Вкусът е като класическа: тестото е готово за 2 минути
Температурата играе решаваща роля, тъй като твърде топлите или студени условия могат да доведат до разваляне или промяна в текстурата и вкуса на продуктите
Става само за 15 минути, а плънката може да бъде най-разнообразна
Един прост трик, показан в социалните мрежи, обещава да спести на феновете на кетчупа време и усилия
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Вижте разказа на една клиетнка от София
Платихме 1,20 лева за 10 грама евтин кетчуп, недоволстват клиенти