Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Температурата играе решаваща роля, тъй като твърде топлите или студени условия могат да доведат до разваляне или промяна в текстурата и вкуса на продуктите
Става само за 15 минути, а плънката може да бъде най-разнообразна
Един прост трик, показан в социалните мрежи, обещава да спести на феновете на кетчупа време и усилия
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Вижте разказа на една клиетнка от София
Платихме 1,20 лева за 10 грама евтин кетчуп, недоволстват клиенти
Нарекох ястието редена мусака
Тя е толкова вкусна и хрупкава, колкото прословутата улична храна
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка