

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С много вкусна плънка
Антонио от Сандански е един от интересните участници в първия сезон на „Живот на кантар“
Баницата води на пържолата с 5 лева
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Вървят и за закуска, и за обяд
Гостите ми я обожават и винаги знаят с какво ще ги почерпя, като дойдат у дома
Някои приготвят въпросната вкусотия като едно цяло печиво, а други го приготвят по същата процедура, но не на девет „парчета“, а оттам идва името Девет плика
Перфектни за закуска
Какво ви е необходимо
Poзичĸите cъc cпaнaĸ и cиpeнe ca бъpзи, лecни и впeчaтлявaщи – идeaлни зa вcяĸaĸъв пoвoд