×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ДПС Ново начало откриват предизборната си кампания, стартът ще бъде даден в Айтос
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Красива бургазлийка натресе старото си Фиатче в луксозен джип (СНИМКИ)


Красива бургазлийка натресе старото си Фиатче в луксозен джип (СНИМКИ)
Красивата дама бе изключително притеснена след катастрофата
29 Януари 2016, Петък, 15:03 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимки: Авторът

Катастрофата стана преди минути на бул. „Иван Вазов”, предизвика огромно задръстване

Млада и изключително красива бургазлийка предизвика нелепа катастрофа на бургаския бул. „Иван Вазов” преди минути, видя репортер на Флагман.Бг. Очарователната брюнетка очевидно се бе разсеяла с нещо по-важно и натресе старото си Фиатче в луксозно  „Ауди”. От удара по белия джип почти нямаше щети, само бронята бе леко пострадала, но старото Фиатче със сигурност ще отиде за скрап. Цялата му предница е помляна.

„Не съм виновна! Той наби рязко спирачки пред мен!”, подскачаше с белите си ботушки красивата брюнетка и жално гледаше старото си Фиатче, което вече не прилича на нищо.

Младата шофьорка с бели ботушки плаче за смачканото си Фиатче, което отива към автоморгата


Завладян от красотата на шофьорката, водачът на Аудито – мъж на средна възраст, тръгна да й помага. Извика сам полиция, предложи да се обади и на Бърза помощ и успокояваше красивото момиче.
Катастрофата бе лека, но предизвика огромно задръстване на бул. „Иван Вазов”.

Фиатчето е смазано, но за късмет на красивата му водачка, щетите по лъскавия джип Ауди са минимални



В категории: Бургас


113
Коментара
Флагман.БГ Феновете я съсипаха Феновете я съсипаха 29/09/2024, Неделя 20:00 0
Може ли да я познаете?
Може ли да я познаете? 29/09/2024, Неделя 18:30 1
Флагман.БГ Иска да осинови дете, за да има наследник Иска да осинови дете, за да има наследник 29/09/2024, Неделя 18:00 8
Михаил ДИМИТРОВ Ужасна буря връхлита Бургас до минути Ужасна буря връхлита Бургас до минути 29/09/2024, Неделя 17:54 6
Флагман.БГ Защо имотите поскъпват Защо имотите поскъпват 29/09/2024, Неделя 17:00 2
113
Коментара по темата
113.
mmm
01.02.2016 14:41:08
1
0
tova MARTINA LI E ????
112.
zzz
01.02.2016 11:45:13
0
0
РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО - Бургас
Случки от образователната практика на Стоян Налбантов - директор на СОУ "Н. Вапцаров" Приморско

РИО - Бургас
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА - началник РИО - Бургас
(Из "Записките на българския учител")
"... 7-8 месеца по-късно имах назначена проверка от инспектората. Аз естествено бях притеснен дали ще се представя добре. Тогава Налбантов ме успокояваше по следния начин: "Не се притеснявай! Разбери, тази инспекторка не идва при теб – тя идва при мен, за да я чукам". Т. е. проверката била фиктивна, само повод за осъществяване на любовна среща. Инспекторката се казваше ВИОЛЕТА ИЛИЕВА – специалист по професионална подготовка (понастоящем началник РИО-Бургас). За целта Налбантов състави един много сложен сценарий, по който трябвало да протече проверката: Когато инспекторката дойдела те щели да се заключат в дирекцията, той щял да я напие с алкохол, за да се поотпуснела и след това щял да я съблече и да правят секс. През това време аз трябвало да си карам часовете нормално, както винаги. Към 11 ч. след като часовете ми свършели трябвало да вляза при тях в дирекцията. Те вече щели да са свършили със секса, щели да бъдат облечени и да ме чакат, за да направим разбор на часовете ми и да попълним необходимата документация, все едно че наистина е имало проверка.
Право да си кажа, тогава му повярвах. Мислех си, че всичко ще мине така, както той го е предвидил по сценария. Дори не ме интересуваха моралните аспекти на въпроса. Единственото, което исках, беше тази жена да не влиза в часовете ми и затова искрено се надявах "сценарият" да се осъществи...
За съжаление "сценарият" не се осъществи (то кога ли съм имал късмет). Инспекторката дойде и си проведе проверката. По нищо не личеше, че проверката е фиктивна или повод за осъществяване на любовна среща. Иначе Налбантов казва, че когато останал с нея насаме в дирекцията я бил понатиснал, хванал я тук-там за тялото, но не срещнал отклик и затова я оставил. Според мен много по-вероятно е инспекторката да го е отблъснала още при първите му опити за интимен контакт. Впоследствие, когато станеше въпрос за Виолета Илиева Налбантов се опитваше да наложи мнението, че уж тя много го търсела, но той не й обръщал никакво внимание и затова тя му била обидена. Като цяло това противоречи на стандартните му коментари относно служителките от Инспектората, които общо взето звучат по следния начин: "Тази съм я чукал, а тази не съм я чукал. Тази ми се натиска, ама нямам време да й обърна внимание..." Ясно е, че между Налбантов и Илиева е нямало нищо интимно, а дори и да е имало той има някакви основания да не го разгласява."

"... Веднъж при поредното ни посещение в инспектората, Налбантов ми разказа какъв диалог е имало между него и секретарката на Пренерова (началник на инспектората по това време). Докато чакал да влезе при Пренерова, двамата със секретарката са водели разговор в кръга на шегата, дали да я вземел на работа в училището или да не я вземел. Този разговор ставал в присъствието на други две жени, които също чакали да влязат при началничката. Тогава Налбантов казал на секретарката следното: "Не мога да те взема на работа, защото освен всичко друго ще ще трябва и да те еба! Не, много сложно ще стане... Как мислиш, ще можеш ли да се справяш с моите високи изисквания?" След като чули това, другите две жени се стъписали и както той казва "направо гледали като гръмнати". Когато говореше за този случай Налбантов буквално се заливаше от смях и коментираше: "Горките жени! Какво ли са си помислили - какъв е тоя ненормалния?"(т. е. тук Налбантов прави оценка на самия себе си)...."

(Из "Записките на българския учител")
ТОТКА КАЗАКОВА - експерт по история в РИО - Бургас
"...На мероприятието в хотел “Приморец” присъствала и Тотка Казакова – експерт по история в РИО – Бургас. Присъствието на Казакова дава повод на Налбантов да се подиграва с проф. Лалков, защото последният бил имал любовна връзка с нея. Пита го: “Я разправяй, успя ли да я изчукаш? Как е, бива ли я в леглото?...” Впоследствие Налбантов разгласява за връзката на Лалков с инспекторката на всеки срещнат: “Лалков ми се похвали, че чукал Казакова... Ма голяма работа била! Страхотни минети му правила!… Ма много доволен останал от нея! Била направо върха!… Ама да не земиш да кажиш на някой, щот’ тая кат’ разбере, направо ще ма убий!” Тези, на които разказвал тази история обещавали, че няма да кажат на никой и от своя страна разгласявали историята на други като ги предупреждавали и те да не казват на никой. Така днес тази история се знае от всички и едновременно с това всички я пазят в тайна..."
--------------------
ПЕПА ЧОЧОРОВА – експерт по математика в РИО – Бургас
(текста е взет от форума на www.bourgas.org)
"...Някъде по това време се беше развихрила една буйна любовна връзка между Налбантов и една инспекторка – Пепа Чочорова, експерт по математика. Нещата са били толкова сериозни, че са се обсъждали и варианти за евентуален брак. Двамата като специалисти педагози са възнамерявали да направят една главоломна педагогическа кариера, т. е. да се издигнат високо в областта на образователната ни система с придобиване на всичките му там научни степени, звания, титли. Всеки път, когато се връщаше от Бургас, Налбантов се хвалеше с подаръците, които Чочорова му правела - вратовръзки, ризи, чорапи – толкова много го обичала и едновременно с това се чудеше как да излъже жена си, защото тя щяла да го пита откъде ги имал тези неща. В тази връзка Налбантов много се страхуваше инспекторката да не му се изсипе с куфарите си в Приморско и да поиска да се оженят веднага. Чудеше се дали ще има къде да се скрие от срам, още повече че самата инспекторка била поела ангажимента лично да разговаря с жена му и да я разубеди да се разведат.
Покрай многото си срещи с Чочорова, Налбантов обича да си спомня и разказва за една много любопитна среща, която се е осъществила в кабинета й в РИО. Още щом влязъл вътре и видял, че Чочорова е сама Налбантов заключил вратата отвътре, “награбил я” и започнал да я обладава върху бюрото й. След известно време на вратата на кабинета започнало да се чука много силно и настоятелно като някой викал отвън:"Отваряйте, знаем, че сте вътре!" Според Налбантов навън се били струпали няколко инспекторки, които сега ревнували и затова му правели мръсно. По-късно, когато Налбантов говореше за този случай, той доразви версията като си фантазираше на воля. Казваше, че докато правел секс с Чочорова, отвън в коридора другите инспекторки се били наредили на опашка и чакали с нетърпение и те да минат по реда си, дори се карали коя от тях да бъде по-напред. Разбира се и самият той не си е вярвал на тези приказки, но факт е, че той постоянно се хвали и говори подобни фантасмагории на всеки срещнат.
Явно е, че за Налбантов образователната ни система си е една чиста порнография. За него Регионалният инспекторат, който олицетворява тази система не е нищо друго освен един публичен дом пълен с леки жени..."
----------------------
СТЕФКА КОСТОВА
- експерт по немски език в РИО - Бургас (текста е взет от www.makedonija.com, форум “Култура, уметност, наука”, тема “Българското училище – днес”)
Налбантов постоянно се хвали, че е правил секс с Костова. Когато стане въпрос за проверки от инспектората той успокоява учителите по чужди езици: "Няма страшно! Тази не е опасна, защото съм я ебал." Самата Костова много ценяла Налбантов, била силно респектирана от него и едва ли не изпълнявала всичко каквото й кажел, т. е. държала се като негова подчинена..."

МАРИАНА ПАРЗУЛОВА
През периода 1997-2000 г. е отговаряла за образованието в Областната управа в Бургас. За кратко време /от 2000 до 2001 г./ е била началник на Инспектората. През пролетта на 2001 г. след поредица от скандали е сменена от Мария Жекова. През периода 1998-1999 г. преподава във филиала на бившия Славянски университет в Приморско, който се помещава в сградата на училището. По това време тя е постоянен гост в дирекцията на училището, където директорът я посреща с отворени обятия. Възможно е връзката им да е била много по-стара. Поради честите присъствия на М. П. в кабинета му директорът е принуден да я представя като проверяваща от Областната управа. След подобни "проверки" той се хвалел на някои колеги: "Аз я наебах и тя си отиде" и други неща от този род, т. е. благодарение на него "проверката" минала успешно и тя си отишла доволна от свършената работа и най-вече от секса. В подобни случаи директорът се хвалел: "При мен проблеми няма, бе! Аз инспекторките като дойдат ги наебавам и така решавам всичките проблеми - и те са доволни, и аз съм доволен, и работата върви, какво повече искаш от това?" Но много скоро тази жена започнала да му омръзва. Както е известно директорът е имал много претоварена програма. Освен М. П. той е трябвало да посреща в дирекцията и други жени, предимно две учителки - едната по български, другата по английски, които правели секс с него почти ежедневно. Налагало се да се крие от М. П. Когато тя го посещавала той я отпращал като си измислял поводи, че уж заминавал по важна работа в общината или че някъде другаде го викали по спешност. Но тя била неуморима и постоянно го преследвала. Директорът вече се чудел как да се отърве от нея. Много често, когато М. П. идвала в дирекцията с явното намерение да правят секс, директорът излизал и викал на помощ някои от колегите си учители: "Ох, елате да спасявате положението! Тази пак ми се натресе и иска да я еба." В такива случаи той вкарвал колегите си в дирекцията уж по работа и ги задържал като ги карал да пият алкохол, за да останат по дълго докато М. П. си отидела. Когато тя си отивала директорът въздъхвал с облегчение и казвал на колегите си с поучителен тон като човек, който много е живял и препатил, че нямало нищо по-страшно от това да те преследва разгонена жена.

ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ
- бивш министър на образованието и науката
Налбантов и Веселин Методиев са лични приятели. Налбантов постоянно парадирал и се хвалел с това приятелство. Понякога карал Методиев, когато имал да му съобщи нещо лично, да го направи чрез Инспектората в Бургас. Тогава Методиев се обаждал на тогавашната началничка на РИО Снежана Пренерова и я карал да предаде на Налбантов някаква лична информация – примерно, че щял да идва в Приморско и искал да се види с Налбантов или Налбантов да дойдел в София за да си поговорят. Винаги, когато по някакъв повод говорел с Пренерова, Методиев я питал: “Как е Налбантов? Какво прави?” Карал я да му предаде много поздрави и т. н. С това Налбантов искал да натрие носа на Пренерова – тя трябвало да разбере, че фактически не тя командвала, а той. Пренерова от своя страна умирала от яд, че Налбантов имал такива големи връзки и много се страхувала той да не я измести от поста й.
Налбантов винаги е подчертавал, че министрите са били все негови стари приятели, на които винаги можел да разчита. Специално с В. Методиев отношенията им са били толкова близки, че заедно са сваляли мадами. Много често е разправял за един случай, когато двамата сваляли две студентки и за целта били наели хотелска стая в един хотел в Китен. Тогава министърът бил с едното момиче на едното легло, а Налбантов с другото момиче - в другото легло.
Общо взето Налбантов не останал доволен от министъра, защото бил много вързан и не можел да сваля мацки - така цялата организация на мероприятието се паднала на него. Този случай Налбантов коментирал така:
"Е как може да е толкова вързан бе, станал цял министър, а не може да наебе една путка!? Ох, докога ще съм жив да ги оправям тези некадърници, докога ще ги нося на гърба си!?..."
Той ако бил министър, какви чудеса щял да направи...
Налбантов поддържа приятелски връзки и с Румен Вълчев – бивш зам. министър на образованието. Румен Вълчев открито демонстрира неприязненото си отношение към министър Веселин Методиев, казва за него, че бил много прост, за нищо не ставал. По-късно Румен Вълчев напуска министерството. Казал на Налбантов, че повече не можел да работи с прости хора. Налбантов се съгласил с него – В. Методиев наистина за нищо не ставал - не можел да сваля мацки: “Как може да е толкова вързан бе?! Станал цял министър, а не може да наебе една путка! Аз, ако бях на негово място какви чудеса щях да направя!” и т. н. и т. н. И двамата си попаднали на любимата тема и плюели министъра…
111.
hahahahah
31.01.2016 23:42:06
1
3
momata Stoqna da naprai nqkoi drug kaval i shte i kupqt i novo fiatche
110.
Бивше ченге
31.01.2016 23:03:47
0
1
Ей, тъпак!
Да ми махаш телефона от тука, защото ще си имаш проблем с мен.
Знаеш кой съм, щом ми пускаш телефона и аз те знам.
Дължиш и пари на сина ми.
109.
флегмена
31.01.2016 22:11:16
2
1
Това ми е телефона 0898 784828
108.
флегмена
31.01.2016 22:09:22
2
1
ето и телефон ще ти дам щото вече без жена не издържам
Тел.: 0898 78 48 28
[email protected]
звъни по всяко време
107.
киро кура
31.01.2016 17:08:55
0
0
бива мадамата!
106.
флегмена
30.01.2016 22:59:28
1
1
Пратих ти мейл.
105.
Фейс
30.01.2016 21:37:41
1
4
Дайте Фейса на водачката,всичко друго е бош лаф.
104.
флегмена
30.01.2016 21:11:07
1
0
Е, тук в коментари няма да се разкрия!
По-долу си публикувах мейла, за да ми изпратиш твоя.
Ако искаш, дай ми твоя мейл да ти го пратя там.
103.
гражданка
30.01.2016 20:55:38
1
0
Дай си твоя
102.
флегмена
30.01.2016 20:05:42
1
0
Нямаш ли фейсбук?
101.
гражданка
30.01.2016 19:13:40
1
1
Ами няма да седя да си чатим тука хахаха
100.
Be es
30.01.2016 10:30:03
2
6
Tva ne e li кю седмака na mlqkoto i rOsnaka kuv e toq 4i4ak???? Flagman mamicata vi gnusna negramotna da pluvate v laina izmekqri edno dete v 5 klas pishe po gramotno ot jalkite podobiq na jurnalq. Nqkoi den shte se naigraete prodaljavaite da pishete parodiq na novini i da snimate horata shte popadnete na nqkoi i shte qdete laina nqma da vi majat........da eba gnusniq sait negramoten !
99.
флегмена
30.01.2016 09:32:15
3
4
Не съм, колега!
Мацето избяга от чата!
98.
колега
30.01.2016 02:23:29
4
3
Тази година награда, догодина и диплома!

флегмена, и как е направи ли сефтето?
97.
Батката
29.01.2016 23:14:38
1
7
Чичкото да купи едно фиатче и всички да мирясат,хайде !
96.
флегмена
29.01.2016 22:37:51
3
0
Дай си фейсбука, ще те добавя.
Имейл: [email protected]
95.
гражданка
29.01.2016 22:15:10
2
0
Ще кажеш, че ме познаваш! Що се радваш? Пфу толкоз приказки не се видяхме.. цц
94.
флегмена
29.01.2016 22:00:30
1
6
Аха.
И как ти се струва Бургас?
По-яко е от Шопландия, нали?
А и знам, че там заплатата е доста по-добре и работа има, ама се радвам, че си станала градска! ;-)
93.
гражданка
29.01.2016 21:53:02
0
1
Работата :) егати чата :D
92.
флегмена
29.01.2016 21:51:45
0
2
Ами супер!
И какво те доведе насам?
91.
гражданка
29.01.2016 21:46:02
0
1
Уер ;)
90.
Пурко
29.01.2016 21:05:07
2
1
Оооххх ела при батко. Миличката ми
89.
Bs
29.01.2016 20:51:18
3
6
Пача, спазвай дистанция!
88.
флегмена
29.01.2016 20:50:20
0
3
Софиянка ли си?
87.
флегмена
29.01.2016 20:49:18
0
1
Е как бе!
Ти ми стана любимка!
:-P
86.
гражданка
29.01.2016 20:46:56
0
2
А защо да е задължително да знам, че е ? Доскоро си живеех в София :) Обаче следиш темата хахаха
85.
флегмена
29.01.2016 20:34:49
1
4
Маце,
ако беше висшистка, щеше да знаеш, че Асен Златаров е държавният университет в Бургас!
Стига ме бъзика, никакви тенекии не съм ти връзвал, понеже ти не беше там.
Аз бях! ;-)
Не бе, не съм ходил на Тройката, ама съм сигурен, че и ти не си.
84.
гражданка
29.01.2016 20:19:39
0
2
Чаках ли чаках.. тенекия ми върза! А съм висшистка инженер, какви са тука тия техникуми..
83.
Касабова
29.01.2016 20:17:15
1
1
Ha ha, не питай!
Е добре де, ще ти кажа!
В путката ми му беше главата!
82.
Ohoo
29.01.2016 20:03:10
1
1
Ох котьооо сладко, с дупенце малко :*
81.
Ha ha
29.01.2016 19:03:10
0
13
Флагмен, статията Ви звучи като жълта преса!! Опитвате се от дребна случка да напишете интересна статия като си я поукрасите с глупави побробности, които са безпредметни за случката. Къде е била главата на редактора!!
80.
Читател
29.01.2016 18:57:25
0
17
По смешно написана статия не бях чела! " Красива" брюнетка, "старо фиатче" , бели "ботушки"... доста епитети и то умалителни. Припомняме на " журналистчетата", че читателя трябва сам да изгради мнение, а не да прочете това на автора!!!
79.
някой
29.01.2016 18:49:29
3
10
светофара който поставиха е абсурден :х
78.
Аз
29.01.2016 18:47:07
0
2
Не е това видеото
77.
aaaaa
29.01.2016 18:45:37
8
0
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOO VIDEOOOO MINAHH OT TAM...!!!
76.
Касабова
29.01.2016 18:35:31
0
2
Анализатора, за нас е удоволствие да пляснем висшист!
75.
555
29.01.2016 18:07:46
1
9
Абе кво коментирате едно обикновено ПТП, Флагман даже и новина го направили... Айде пийте си ракиите, гледайте си сериалите и си лягайте. На ден има десетки подобни катастрофи в бургас. Тази телевизия ви изглади гънките...
74.
циганинът с колелото
29.01.2016 18:03:17
2
11
Толкова глупости и свалки изписани, а нито дума, че благодарение на многомандатният ни кмет(да му се свети името вовеки) ул."Иван Вазов" от спокойна и безпроблемна също стана кошмарна за трафика !!
73.
На баба ти хвърчилото
29.01.2016 18:02:40
1
3
Ооо,Капитане,не се и съмнявам,че бихте оказали съдействие на всяка една дама,а пък щом е и красива млада брюнетка,пък и с бели ботушки...тя вероятно е искала да привлече вниманието Ви и не е измислила по-удачен номер :) добре,че няма жертви :) (разменихте си телефоните,нали ?! В суматохата да не сте забравили ;):)
72.
Чичкото
29.01.2016 17:52:13
2
2
Аудито е запазено засега за Пенсионера!
71.
Кмета
29.01.2016 17:50:29
0
10
Внимавайте със асфалта ей, нов е!!!
70.
продавача на рози
29.01.2016 17:47:29
0
6
продавам рози
69.
phahahahahaaa
29.01.2016 17:41:51
7
0
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOO VIDEOOOO MINAHH OT TAM...!!!
68.
Красивата ВОдачка
29.01.2016 17:35:25
2
5
Уффф, готово вече изработих нов фият....
67.
Аудито
29.01.2016 17:33:01
2
3
Баси, сега ми изцапаха и седалките... :(
66.
Анализатора
29.01.2016 17:30:58
2
7
Касабова, веднага да изплющите флегмана, че човека не издържа. Флегман, накарай я да потрепери на инжинерския! Чичкото го боли Аудито, белите ботушки са му на ременете вече....
65.
Касабова
29.01.2016 17:18:44
0
13
Медийното чудо, нямаме дипломи!
При мен е важно служителите да са отявлени курви и педерасти!
64.
Медийното чудо
29.01.2016 17:16:40
0
7
Отново потвърждавате че сте чудо в журналистиката и правописа.Да се чуди човек кой ви е дал дипломите,ако въобще имате.
63.
флегмена
29.01.2016 17:13:14
1
1
Чичко, не е съвсем така!
Друго си е инженерът!
62.
Касабова
29.01.2016 17:12:11
2
2
Е стига бе, чиче!
Аз съм курва!
61.
флегмена
29.01.2016 17:10:11
1
1
Брей!
Ами това съм аз!
Явно сме един за друг!
Асен Златаров ли си завършила?
60.
ххааха
29.01.2016 17:09:06
3
2
То не може хем да чатиш,хем да караш....с една дума- жена
59.
пенсионер
29.01.2016 17:07:55
1
1
ще взема аудито! Подробности на ЛС
58.
Марешки
29.01.2016 17:04:58
1
10
Стига драматизирайте бе, мен ми взривиха аптеката :(
57.
Жена
29.01.2016 17:02:08
0
12
Жени или мъже, красиви или не, такива инциденти се случват непрестанно. Дори най-опитните си патят, така че и това не е от значение. Всички знаем че задния е виновен поради несъобразена скорост, не-спазена дистанция или разсеяност.. Важното е че момичето е живо и здраво, разплакано заради уплахата предполагам, но това си остава като обица на ухото !! Ако Вие бяхте на нейно място, надали щеше да Ви е приятно случващото се. ВСЕКИ ГРЕШИ, за това се предполага че ще бъде наказана.
56.
bss
29.01.2016 16:58:51
0
19
Авторът май е загорял като каубойски тиган....По принцип, виновен си е този, който не спазва дистанция, няма какво да се оправдава, че онзи бил спрял рязко...И не, че ''лъскавият джип'' е от германски каски, ами отпред колите винаги се деформират повече...Така са го замислили инженерите
55.
Красивата ВОдачка
29.01.2016 16:58:12
2
9
Продавам леко ударен фиат
54.
гражданка
29.01.2016 16:55:08
0
4
Хаха! Шшш ти откъде ле познаваш?! Тъкмо мен описа
53.
Аудито
29.01.2016 16:50:50
0
8
Баси коравата броня имам!
52.
Кол
29.01.2016 16:46:20
6
3
А, ами аз тази съм я чу*кал. Малко тъпичка е но става за няколко пъти.
51.
Чичкото
29.01.2016 16:45:17
0
5
Абе флегман имаш ли си Ауди, що се напъваш с тая магистратура
50.
Чичкото
29.01.2016 16:42:53
0
5
Касабова ако е за свирки не трябва да ти го вадя....
49.
флегмена
29.01.2016 16:42:31
0
7
По принцип аз съм необвързан, след 2 седмици ставам на 29.
И затова те питам. ;-)
Магистър инженер съм.
48.
флегмена
29.01.2016 16:36:56
1
6
Ох, ами притеснявам се малко така!
:-D
Де да знам, да не те обидя!
47.
А сега де
29.01.2016 16:36:34
1
9
Блъснала го отзад пък не била виновна той рязко спрял.Отново на изпит.
46.
Гражданка
29.01.2016 16:34:29
1
4
Какво значение има, нали толкова искаш да ме видиш, или те е шубе ? :)
45.
211
29.01.2016 16:33:45
0
6
На автора на тази статия му трябва изключително спешно БУКВАР!
Иначе няма спор, че брюнетката е красива. :)
44.
флегмена
29.01.2016 16:27:48
3
7
Ок. Но дай ми малко повече информация.
Семейна ли си, деца и т.н?
Да не стане някой фал?
43.
Касабова
29.01.2016 16:26:23
3
6
Чичо, за колко свирки я даваш?
42.
това е БГ
29.01.2016 16:25:11
1
3
тя тая работа не е като оная !
41.
Чичкото
29.01.2016 16:20:42
2
5
Продавам леко ударена Кю7-ца
40.
Гражданка
29.01.2016 16:18:11
0
3
Едвам ме нави! Тая вечер в 19:00 на Тройката, ще нося червена роза. А като ме видиш само да не избягаш и да ме оставиш да чакам :D
39.
флегмена
29.01.2016 16:16:01
1
2
Хайде де!
Няма да се плаша, обещавам ти!!!
38.
До 37
29.01.2016 16:13:18
0
4
Е чак пък да се видим . Недей, че тебе може и да те уплаша :D
37.
флегмена
29.01.2016 16:11:27
2
4
Гражданка, на колко си години?
Искам да се видим!
36.
Касабова
29.01.2016 16:10:16
1
5
33, изсипват ги колегите директно като след ядене в 33ката до затвора.
Където всъщност са много от моите любовници.
35.
Гражданка
29.01.2016 16:09:30
0
9
Идеята ми не беше толкова дали е красива или не, за едни е красива, за други може да не е! Въпроса е, че не трябва да пишат така тъпите си статийки!
P.S. Още никой не съм уплашила, та може и да не съм чак такъв вампир :D
34.
33
29.01.2016 16:04:25
0
10
Само не ми е ясно едно: Репортери наричате кварталните кибици ли. По друг начин трудно може да се опише некадърно написаната статия. Тия статии някой редактор чете ли ги преди да се изсипят като ла.на, с извинение...
33.
Сръбролюбчева
29.01.2016 16:03:27
4
1
КУР
32.
Красивата ВОдачка
29.01.2016 15:54:34
6
6
Уффф голям зор беше с тоя голям кур
31.
флегмена
29.01.2016 15:53:54
5
5
Флегмен, отново творите невероятна поезия!
1. Да, мацката е добра.
2. Уж фиата е помлян, а пък всъщност не е чак толкова помлян.
3. Трябва й капак, фарове и един радиатор. Ако пък чичото е навит, може срещу една вечер с него да си купи нова кола.
30.
Радина
29.01.2016 15:51:25
2
11
Извинявам се много, но статията няма почти нищо общо със ситуацията! Престанете да си измисляте глупости за тъп рейтинг тъпи флагмани! Нищо особено не се е случило, такива произшествия се случват всеки ден. Ако е на вашия гръб със сигурност ще бъдете много тихи и добронамерени. Съобразявайте се малко, защото ще попаднете на някой, който ще ви затрие тъпия клюкарски сайт и вас журналисти глупави. Кой ви е дал диплома изобщо... ужас!
29.
Младши
29.01.2016 15:51:12
2
6
Чичкото президеееент!!!
28.
Петя путката
29.01.2016 15:47:50
2
12
Пешо кура, ти имаш ли Ауди, като на този богат чичо?
Ако имаш, давай да се взимаме, аз ще те дарявам всеки ден с красивата си путка и големи цици!
27.
контрабаса
29.01.2016 15:47:14
7
5
ДА МУ НАПРАВИ ЕДИН КАВАЛ НА ТОЯ С ДЖИПА ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ 1000 ЛВ ЗА НЕГО НЕСА ПРОБЛЕМ И ЩЕ ИМА ПАК ФИАТ
26.
пешо кура
29.01.2016 15:44:31
10
4
АКО НЕБЕШЕ СИ КУПИЛА КНИЖКАТА СЕГА ФИАТА ЩЕШЕ ДА ЕЗДРАВ ПИТАЙТЕ Я КОЙ ЗАКОН ТОЧНО Е НАРУШИЛА ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО КАТАСТРОФАТА И . ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ВСИЧКО
25.
xaxo
29.01.2016 15:43:57
0
26
Добре ве.Да си представим хипотетично че, чичката с джипа ходи без бельо и има огромен хуй, който постоянно издува панталона му отпред като палатка.Щяхте ли да повторите поне пет пъти в статията:
Шофьора с големия хуй.
Изключително надарения баровец.
Очерователния едрохуйко.
Или пък заглавието щеше да е:
Надарен баровец предизвика катастрофа.
24.
phahahahaaa
29.01.2016 15:42:08
11
4
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOO VIDEOOOO MINAHH OT TAM...!!!
23.
Ujas
29.01.2016 15:32:41
1
25
I kakvo kato e sas stara kola,takava ima takava kara! S belite botushki.......tova da ne vi e prikazka ve flagmani tapi seirdjii,unikalno tapi ste i jalki sravnqvate horata na bedni i bogati na krasivi i grozni......toi za tova oniq jurnalist mu naduha glavata shtot mnogo pishel i toi apak drugiq go mazaha s laina na bakardi!!!!!!
22.
аз
29.01.2016 15:28:52
11
11
кое й е изключително красивото на тази.късите крачета ли,кое?не е лоша,ама чак толкова?тъпи бургадидаски комплекси
21.
С
29.01.2016 15:24:52
5
18
Стар и ефикасен трик за сваляне на богати чичковци
20.
бургазлийка
29.01.2016 15:21:44
4
28
Не Ви прави чест да пишете такива измислици, кой от кого е пленен. Когато има толерантност между водачите, в такъв аспект ли трябва да се коментират нещата. Обръщам се към "автора" - къде е завършил висшето си образование, кой му е дал дипломата.. Явно Флагман залагате на евтината интрига и посредствените драскачи..
19.
_!_
29.01.2016 15:19:27
3
11
Аз мога да я изчукам (колата де )
18.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
29.01.2016 15:15:03
2
10
Съжелявам я женичката гадно е ама и живота е гаден,аз ударих една жена отзад пласмасовата ми кола бая си взе,а жената беше с стар мерцедес и само и се отвори капака. Тя на харабия си забрваи да тръгне и аз на харабия я взех.Да не се претеснява хубавото момиче колата й лесно се оправя,като за нейната в моргите части бол,даже няма да я прави и тя,150 ще и е акта.Един ден ще се смее и ще си спомня как е блъснала стария фиат.
17.
До 15-та овца Гражданката
29.01.2016 15:07:59
9
15
Гражданке, момичето си е красиво! Кой те знае теб какъв вампир си! Завиждай!
16.
glupaci
29.01.2016 15:04:54
1
13
E tova e novinata na meseca nqma li s kvo drugo da se zanimavate .. Drugite maloumni praseta ograbiha i prodadoha durjavata ama kvo vi puka ...
15.
Гражданка
29.01.2016 15:03:28
10
36
И какво като е красива - "изключително красива" ? Шофьора " запленен от красотата й" .... А пък аз не я намирам за красива, камо ли изключително! И това не е женска злоба! Чудя се ако беше грозна какво щяхте да напишете - "грозна шофьорка се натресе в джип"? "Шофьора, стреснат от грозотата й тръгна да й помага" ... Ами то и аз мога да пиша - искам и аз журналистка да стана!
14.
Вашето име
29.01.2016 14:48:43
28
15
Prosta ovca kato 90% ot jenite zad volana i kato cqlo vuv jivota
13.
flegman
29.01.2016 14:47:21
4
53
знам, че това е начина да си вадите смешните пари, обаче като пишете подобни новини се съобразявайте и с хората. имате един много гаден унизителен начин на писане, характерен за повечето безмозъчни журналисти. когато пишете новина се придържайте към важните неща, а не към личните си преценки за ситуацията. не вкарвайте интрига във всяка статийка, защото аз смятам, че това е написано за унижение. не познавам момичето, но блъснала се е какво толкова, на всеки се случва. ако някой ден се блъсна аз и дойдете да ми правите снимки и да пишете подобни глупости ЩЕ ВИ ЗАПАЛЯ ! ! !
12.
Спящата фиатка
29.01.2016 14:43:03
6
17
Неспазване на дистанция поради спане
11.
Fjdj
29.01.2016 14:40:43
3
25
Важното е, че е жива и здрава.
Ще си вземе по хубава.
10.
ннн
29.01.2016 14:37:09
7
27
Като има реакции на умряла катерица, защо се е залепила зад него? Който блъска отзад е винаги виновен! И в буквалния и преносния смисъл.
9.
Стойчо Нереза
29.01.2016 14:36:25
0
56
Предлагам творбата на т.нар. журналист Георги Димитров да влезе в учебниците за 1-ви клас, смятам че изключително елементарния стил на писане няма да затрудни децата.
Гласувайте!!
8.
neli
29.01.2016 14:35:00
7
18
Ne moje samo krasota iska se I mozak
7.
флеглю
29.01.2016 14:33:11
4
25
Смотано журналистче пише тъпички статии в "лидера" на югоизточна България.....
6.
stoqn
29.01.2016 14:32:52
13
17
Taka stava kato na vsqka pikla se dava knijka...
5.
Kato trygne i BRT liniqta, s PTP shte e zabivka !
29.01.2016 14:32:12
7
7
Situaciq za primer, kak se zabiva dvijenieto pri PTP. Ami kato trygnat i BRT avtobusite ot tam i stane PTP ...... mazaloto shte e TOLKOVA GOLQMO, ce shte zabie celiqt trafik !!!
Da njiveqt Momata i zam.kmetovete mu, deto natresoha IGNORIRANIQT si avtobusen transport na burgazlii.
4.
Professional
29.01.2016 14:31:49
2
29
И 6 пъти да каже че е красива като е виновна ще си понесе наказанието. Пък и автора не е ли същия с всекидневните порно статии. Явно е голем комплексар психопат.
3.
Абе Флагман
29.01.2016 14:15:25
11
28
Отново тъпо заглавие !!!
Това, че е красива не я прави шофьорка, нали ? То и си пролича ?
А що се отнася до този чичко с Аудито, ако иска да и го подари след като толкова много е очарован от красотата и.
Поредния старчок 7dна когото му текат лигите при вида на красива жена...а щетите все пак ще са си за негова сметка....
2.
az
29.01.2016 14:14:45
7
18
da pla6ta v natura,ama 6tom vie kazvate 4e e hubava,edva li e takava
1.
da
29.01.2016 14:13:53
1
16
репортера не знае ли как се праща снимка по Viber ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Георги Константинов иде в Бургас за Есенните литературни празници Георги Константинов иде в Бургас за Есенните литературни празници Известният поет ще представи в морския град най-новата си книга "Живея високосно" Потрошени автомобили от паднали клони и реки по пътищата в „Меден рудник“ след бурята Потрошени автомобили от паднали клони и реки по пътищата в „Меден рудник“ след бурята Внимавайте! Капан има на пътя до бл. 418 Избраха инж. Петър Кънев за първи вицепрезидент на БФВ  Избраха инж. Петър Кънев за първи вицепрезидент на БФВ  Депутатът, който е и водач на листата на социалистите в Бургас, представи приоритетите пред федерацията в следващите 4 години Феновете я съсипаха Феновете я съсипаха "Ивана, ти си народен човек и затова те обичаме. Не се подвеждай по течението на твоите колежки, които ни заливат със снимки то скъпи места", казват негови фенове До дни започва ремонтът на ключова пътна отсечка в Бургас До дни започва ремонтът на ключова пътна отсечка в Бургас Общината придоби собственост върху участъка Радост и танци по главната улица! Над 130 души са участниците във фестивала "Ереван в Бургас" Радост и танци по главната улица! Над 130 души са участниците във фестивала "Ереван в Бургас"  Празникът продължи на открита сцена ,,Охлюва“ с автентична и съвременна музика Ад в Бургас заради проливния дъжд Ад в Бургас заради проливния дъжд Ж.к. „Меден рудник“ заприлича като снимачна площадка за филм по Стивън Кинг Иска да осинови дете, за да има наследник Иска да осинови дете, за да има наследник . Не усетих кога остарях, защото пътуванията и професията ми ме срещат с много хора, но тя не може да замени това детенце, споделя певецът Ужасна буря връхлита Бургас до минути Ужасна буря връхлита Бургас до минути Небето над Айтос почерня, черните облаци летят към морския град Командири на Румен Радев с подкрепа за Тодор Байчев, кандидат-депутат от "БСП-Обединена левица" Командири на Румен Радев с подкрепа за Тодор Байчев, кандидат-депутат от "БСП-Обединена левица" Байчев бе гост на срещата на офицерите от 3-та зенитно-ракетна бригада
Още двама висши ръководители на Хизбула са убити при израелските атаки Още двама висши ръководители на Хизбула са убити при израелските атаки  Единият е Набил Каук - шеф на Изпълнителния съвет, а другият е Али Караки – номер две във военната структура на организацията Мъст за ада в Ливан, Газа и смъртта на Хасан Насрала, хусите стреляли по Нетаняху Мъст за ада в Ливан, Газа и смъртта на Хасан Насрала, хусите стреляли по Нетаняху Проф. Чуков побърза да обяви Хизбула за обезглавена, а Фирас Максад от Близкоизточния институт коментира, че Израел не може да изпълни целите си Британското кралско семейство винаги е готово за погребения Британското кралско семейство винаги е готово за погребения Английското кралско семейство следва строги традиции и протоколи във всички аспекти на своя живот, включително и по отношение на траура Как се поддържа толкова млада и красива Как се поддържа толкова млада и красива Издаде тайната си Може ли да я познаете? Може ли да я познаете? Това е момичето от двулевката Ужас в Германия! Хвърлят деца през прозорци, има много ранени Ужас в Германия! Хвърлят деца през прозорци, има много ранени Съседите се опитали да помогнат, като използвали стълби, но те не били достатъчно дълги, за да достигнат горните етажи Те преодоляха своите страхове и не се отказаха, когато им беше най-трудно Те преодоляха своите страхове и не се отказаха, когато им беше най-трудно Двете обаче отпаднаха от риалити предаване Вдовицата на Шарлопов взе важно решение Вдовицата на Шарлопов взе важно решение Прати децата им да учат в Англия Подгответе се за поскъпването му Подгответе се за поскъпването му Реколтата била слаба, твърдят производители  Шеф намекна, че прави схеми с футболистите Шеф намекна, че прави схеми с футболистите Получавал комисионна от продажбата и заради това искал да се продава, твърди Илко Пиргов
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Как спиш нощем, като знаеш, че има хора, които те мразят?
- Спя без гащи, за да ми е по-лесно да ме целуват...
Виц на деня Виц на деня - Ако беше по хубав, щях да дойда на среща.
- Ако бях по хубав, щях да поканя сестра ти!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори