×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циркът свърши: ДПС подкрепи дълга!


Циркът свърши: ДПС подкрепи дълга!
Само преди часове икономическият гуру на ДПС Йордан Цонев(в дъното на снимката) критикуваше искането на ГЕРБ да вземе 16 млд.лв.дълг
25 Февруари 2015, Сряда, 16:39 ч.

Изненадващата подкрепа идва след отказаха на патриотите, БДЦ и АБВ
ДПС сега подкрепи ратификацията на заема от 16 млрд. лева в този вид и след тези дебати. Това заяви от парламентарната трибуна Йордан Цонев от ДПС.

Удовлетворени сме от заявката за реформи и това, че 2 млрд. лева няма да се пипат.

Имаше проблеми - политически – дефицит на дебати, икономически – отказ от реформа с такъв размер на дълга и финансови. Иновативният подход за първите 3 години е добър, но това трябваше да стане в дебата като днес – макар и късно. Дългът не е от сега, той е взет от всички нас, които сме управлявали.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!



15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
!!!
26.02.2015 12:23:20
0
0
Крaдaт и бъдещето!!! Нa прост нaрод товa! Подaвaт нa овцете злобa дa се " ядaт " по между си, че турци, че цигaни, a те си прaвят фокусите. Aми тaкa е, кaто се връзвaт " пaтриотите " нa еднa и същa вързaнкa вече 25 години...
14.
niakooi
26.02.2015 00:42:22
0
0
OTNOVO POGREBVAT BALGARIA
13.
...
25.02.2015 20:36:53
0
0
Циркa свърши, дa ви е*a мaйкaтa и aз се откaзвaм от Бългaрия!
12.
До 4-ти (километър)
25.02.2015 16:01:23
0
3
Не към Данчо, а към надупения на ДПС, Борисов си насочи пожеланията и клетвите.
11.
писнa ми
25.02.2015 16:00:27
0
4
Не живея в Бългaрия и нямaм нaмерение дa се връщaм, но ми писнa, пукa ми зa Бългaрия и ще ми пукa докaто съм живa!!!
Предлaгaм всички нaистинa дa съберем подпискa. От всички грaдове и селa в Бългaрия, a и дa се оргaнизирaме всички от чужбинa.
Некa се включи aдвокaт и дa обясни формaтa, в която трябвa се съберaт подписите. Желaтелно е дa подaде текст. От тук ще проучa възможносттa дa зaведем общо дело зa нaрушaвaне човешките прaвa нa цял един нaрод в Стрaсбург и Брюксел.
AЗ НЕ СЪМ СЪГЛAСНA С РЕШЕНИЕТО НA " УПРAВЛЯЩИТЕ " НИ!!!
Без знaчение бългaри, турци или цигaни, некa поне веднъж се обединим зa общото!
10.
DPS-GERB
25.02.2015 15:57:04
0
2
"Патриотите" получиха здрав урок по политически парламентаризъм... има много да се учат мишките. хахахахах
9.
Аля
25.02.2015 15:21:27
0
4
Ще си поделат комисионната . Битката беше за това кой да вземе комисионната от уреждане на сделката, народа е на заден план- него кучета го яли!
8.
боньо
25.02.2015 14:54:39
0
4
Касабова -как Радан е гласувал против дълга????
7.
боньо
25.02.2015 14:54:39
0
2
Касабова -как Радан е гласувал против дълга????
6.
гончо.
25.02.2015 14:39:26
2
8
Другари от ГЕРБ. Разбрахте ли сега, че без ДПС не можете
5.
Кръчмар
25.02.2015 14:37:04
2
11
В.Касабов=Йордан Цонев-две бургаски светила в българската политика.Целият български народ да се изсере в устите им няма да ги затвори,малко е.
4.
lol
25.02.2015 14:24:58
1
15
Данчо лайна да ядеш ....измекяр мръсен ......
3.
balgarin
25.02.2015 14:14:41
1
16
o6te edno dokazatelstvo 4e zad borisov stoi dps makar 4e i bez tazi podkrepa tova moje6e lesno da se ustanovi deistviata i iskazvaniata na borisov podskazvaha zavisimosta mu ot turzire spored men gerb 6te svar6at kato ndsv
2.
DPS
25.02.2015 14:10:05
8
8
хахааха, КЕФ! Пак ВИ еб*хме
1.
мдa..
25.02.2015 14:08:03
4
17
Еми товa е, Бългaрия беше до тук...
нaродът нямa думaтa естествено, освен aко дружно не съберем подпискa и зaведем общо нaродно дело срещу държaвносттa ни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смъртоносна трагедия с 3 мъже и една жена на плажа "Бутамята" в Сименорец Смъртоносна трагедия с 3 мъже и една жена на плажа "Бутамята" в Сименорец Силни подводни течения задърпали жена, а трима мъже скочили да я спасят - единият се удавил Хартиеният касов бон на бензиностанцията остава в историята Хартиеният касов бон на бензиностанцията остава в историята Режат родители без права от данъчно облекчение. Край на презапасяването с бандероли за цигари ЮИДП осигури 100 куб.м строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора ЮИДП осигури 100 куб.м строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора Материалите ще послужат за възстановяване на кошара за отглеждане на животни, изгоряла при пожара Баровец черпи с литри „Дом Периньон“ Джокович в софийската чалготека Баровец черпи с литри „Дом Периньон“ Джокович в софийската чалготека Това е т.нар. „горяща пирамида“ от бутилки, за която се е бръкнал към 15 000 лева Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен 19 съветници не присъстваха на днешното редовно заседание Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Тя е кацнала на скала над морето и е проектирана от брат му Георгий Станишев Слави затваря телевизията? Слави затваря телевизията? Два негови проекта вече тръгнаха по Би Ти Ви Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово  Във вестника на „Хизбула“ пишело, че ливанецът, който е наредил терористичния акт на бургаското летище, е изчезнал безследно  Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Всяка неделя Рачков ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме При използване на „швейцарското правило“ за вдигане на пенсиите се взема предвид не само ръстът на доходите, а и инфлацията в страната
Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори