×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убитият от огромен кестен мъж остави малкия Алекс сираче


Убитият от огромен кестен мъж остави малкия Алекс сираче
26-годишният Пейо Янчев със сина си Алекс, приятелите му са шокирани от новината за смъртта на младия мъж, който се раздавал за усмивките на децата
Тема в развитие
виж още
скрий
17 Септември 2012, Понеделник, 17:28 ч.
Автор: Бесове.бг

Приятелите описват Пейо ката лъчезарен млад човек, който обичал децата

26-годишният мъж, който беше убит от стоварил се на земята гнил кестен днес предиобед, Пейо Янчев оставя бебе-сираче. Нелепата му смърт шокира роднините и приятелите му. „Беше изключително жив човек, работеше в сферата на туризма и обичаше много децата”, разказаха негови близки. Грижил се всеотдайно за сина си Алекс.

Огромното дърво, което премаза младият мъж, вече е отсечено. То падна днес, когато валя дъжд и имаше силен вятър. Трагедията стана на улица „Гурко”, където Пейо Янчев е пресичал пешеходната пътека.


В категории: Бургас


14
Коментара
Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
14
Коментара по темата
14.
Стефан
18.09.2012 09:47:53
0
7
да излезе алкохолика Манук Манукян и да обясни на близките на момчето защо беше против да се режат старите дървета по улица "Цар Симеон"! и защо всеки път когатов този град се реши да се прави нещо красиво и нужно, той е първа писта да обяснява с кръвясалия си поглед и небръсната брада защо е против!!!!!
13.
ДЕБЕЛА РЕКЛАМНА СВИНЯ
18.09.2012 07:53:58
2
1
АЛО НОМЕР 1 ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ СИ! НАЛАПА СЕ ОТ РЕКЛАМНИ БИЛБОРДОВЕ, ЗАЩО СЕГА НЕ ВЗЕМЕШ ДА ЛАПАШ И ОТ НЕКЪДЪРНИ ЗАЩИТИ. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ КМЕТА НЕ ОТГОВАРЯ, А ОТГОВАРЯ СЪОТВЕТНОТО Ю.Л.
12.
ДО ПРОЕКТАНТ
18.09.2012 07:48:36
6
3
"ПСЕВДОЕКОЛОЗИТЕ" ТОЧНО ТОВА ОБЯСНЯВАХА,ЧЕ ВСЯКО ДЪРВО ТРЯБВА ДА ИМА ПАСПОРТ И ДА СЕ ПОДДЪРЖА,А НЕ ДА СЕ СКЛЮЧВАТ ДОГОВОРИ ЗА МИЛИОНИ ЗА ПОДЪРЖАНЕ НА ДЪРВЕТАТА,А ДА СЕ ОСТАВЯТ ДА ГНИЯТ И ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В УБИЙЦИ.ЯСНО СЕ ВИЖДА НЕКАДЪРНОСТТА НА ОБЩИНАТА,ЗАЩОТО САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ИЗРЯЗАХА ЗДРАВИТЕ ДЪРВЕТА ПО УЛ."ГУРКО",НО ОСТАВИХА ГНИЛИТЕ.ОБЩИНАРИТЕ РЕЖАТ ПОГОЛОВНО ДЪРВЕТА,ЗА ДА ПРАВЯТ ПАРКИНГ МЕСТА И СИНЯ ЗОНА,ЗА ДА ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ СИ.ТРЯБВА ДА ИМА СЪД ЗА ОТГОВОРНИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА!
11.
В.Тенев
18.09.2012 07:38:20
2
2
Какво толкова има да се разследва-дървото е останало почти без корени по време на строителните работи по паркинга.Преки виновни може и да няма,но има морални виновници-специалистите които са допуснали компромиси при изграждането на паркинга.На върха на тези специалисти стоят Главния архитект и Зам.кмета по строителство.Но те не са хора които биха се трогнали от чуждото нещастие.
10.
прокурор
18.09.2012 07:07:11
2
3
Нищо не се чува от страна на прокуратурата.Ще се самосезира ли или отново ще подходи избирателно към случая. Необходимо е разследване за виновни длъжностни лица от Общината.
9.
проектант
17.09.2012 21:42:00
2
24
Къде бяхте, когато по проект и със съгласието на Общината всички изгнили и болни дървета по ул."Цар Симеон" и "Гурко" трябваше да бъдат премахнати и скочиха псевдоеколозите и защитници на природата, правиха какви ли не циркове, висяха по дърветата, участваха във всички възможни предавания по СКАТ, плакаха по вестниците, та дори и заведоха дела срещу Общината. Не се вслушаха и в експертните оценки на специалистите и техните предупреждения. Защо тогава не взехте отношение? Къде са сега тези мишоци "псевдоеколози"? Отправете гнева си към тях! Крайно време е да понесат вината си и да спрат да се правят на специалисти по всичко, защото видяхме последиците!
8.
ужас
17.09.2012 21:03:24
0
16
нямам думи за тази нелепа смърт, дано имат сили близките на този млад човек
7.
вуйчо крум
17.09.2012 20:35:08
0
14
къде са тия ревльовци от екосистемите ,крият се като шпинги ,а
6.
17.09.2012 20:29:10
5
10
вие като живеете в ЦГЧ да не сте богопомазани...това да не е алкохолика Костадинов дето само за вас мислеше и градинки ви правеше.......
който има нещо против Меден рудник да не изказва гласно мнение като тъпака с коментар три дето го е страх дори и мейла си да напише....и недей да стъпваш в циганския комплекс, че ще преживееш драма КОМПЛЕКСАР ДОЛЕН СМОТАН.......всичко сме равни на тоя свят...
а за инцидента...виновните да си понесат наказанието...
5.
ГАРАНТИРАНО оТ ГЕРБ
17.09.2012 19:38:54
12
9
ВСИЧКО КОЕТО НИ СЕ СЛУЧВА ДО СЕГА И ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ ЗАНАПРЕД .... НИ Е ГАРАНТИРАНО от Б.Б. и УПРАВЛЕНИЕТО ОБЩИНСКО на ГЕРБ.
БУРГАС, НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ !!! БОМБА СМЕ и СЛЕД ВЗРИВА в САРАФОВО, С НАЙ-МНОГО НАМУШКАНИ С НОЖОВЕ И ЗАТРИТИ МЛАДИ ХОРА, С НАЙ-ВНОГО БЛЪСНАТИ И УБИТИ ДЕЦА НА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ, С НАЙ ....... КОЕ ЛИ ПРЕДСТОЙ ?
4.
Васко
17.09.2012 19:23:05
6
11
така е в Град Н1. Ако не те нападне полицай ти пада някое дърво.
3.
без значение името
17.09.2012 19:18:31
19
9
Общината лансира к-с Меден Рудник.Той е пълен с цигани.Централната градска част и близките и комплекси са изоставени.Чертаят се само сини зони.Явно е че има общински съветници с приоритет към циганския комплекс.
2.
djaro
17.09.2012 18:32:12
2
17
4oveka si otide te sega odrqzaxa 6ibanoto darvo a za teq deto trqbva da otgovarqt za tezi ne6to i kade im pla6tat zaplatite ot na6ti danaci nqma li sega malko da polejat v zatvora 4e drugiq pat kato si slagat podpisa da znaq6 4e nosqt otgovornost
1.
група за "ЕВРОПЕЙСКО" затриване на бълга
17.09.2012 18:23:21
1
30
СВЕТЛА ТАНЕВА ДА СИ ПОДАВА НЕЗАБАВНО ОСТАВКАТА оТ ДИРЕКЦИЯ"ОЗЕЛЕНЯВАНЕ и ЗЕЛЕНА СИСТЕМА" в ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ БУРГАС. А БЛИЗКИТЕ на ПЕЙО , ДА СИ НАЕМАТ АДВОКАТ И СЪДЯТ КМЕТА на ОБЩИНАТА, ЗА ТОВА ЧЕ НЕ Е ОПАЗИЛ ЖИВОТА НА СВОЙ СЪГРАЖДАНИН ОТ НЕДВИЖИМ ПРЕДМЕТ В НЕГОВО ФАКТИЧЕСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори