×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на община Средец Иван Кичев освободи внезапно най-компетентния си зам.-кмет


Кметът на община Средец Иван Кичев освободи внезапно най-компетентния си зам.-кмет
Иван Кичев спечели местните избори през 2023 г., екипът му буквално остава обезглавен без Николина Дамбулова
03 Октомври 2024, Четвъртък, 15:58 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Този безпринципен акт няма нищо общо с честта и достойнството на истинския мъж, за какъвто обича да се представя пред обществото новият ни кмет, категорични са от Общинския съвет

Кметът на странджанската община Средец Иван Кичев изненадващо буквално обезглави собствения си екип, освобождавайки без причина първия си зам.-кмет Николина Дамбулова.

Служителите в сградата на кметството и кметските наместници са потресени от вестта, която се разпространява днес мълниеносно из града и съставните селища.

Действията на Кичев са безпринципни и нямат нищо общо с честта и достойнството на истинския мъж, за какъвто обича да се представя пред обществото новият кмет, алармират от мнозинството в Общинския съвет на Средец.

Оказа се, че Иван Кичев няма смелост дори да си вземе довиждане с най-добрия специалист и дългогодишен зам.-кмет на тази община, който на практика „върти” цялата администрация вече четвърти мандат. Николина Дамбулова години наред отговаря за най-важните ресори в т.ч. за събираемостта на местните данъци и такси, за общинската сосбственост, за земеделието и горите, за спорта.

В предходните 3 мандата тя бе единственият заместник-кмет на тази община и организационно се справяше колкото цял екип по всички ресори. От миналата година Общината има още двама зам.-кметове - Йона Чобанова и Живко Гърков, които работят в синхрон с наложените от Дамбулова организационни практики.

Дежурният ни редактор се свърза с г-жа Дамбулова, която потвърди неприятната новина. Тя разбрала, че е освободена от работа едва днес, когато е бил първият ѝ работен ден след завръщане от полагаем годишен отпуск.

„Научих, че вече не съм част от екипа на г-н Кичев и затова още в началото на работния ден опитах да вляза в кабинета му, за да установя истината. С огорчение приех обяснението на сътрудничката му, че е невъзможно да вляза в кабинета, тъй като той не искал да ме приеме. След това, както е по правилник, влязох при секретаря на Общината Ирина Тодорова, която бе подготвена да ми връчи заповедта за освобождаване - без предизвестие, без обяснение от страна на г-н кмета”, каза Николина Дамбулова по телефона.

Всички, с които е работила тя през годините твърдят, че деликатната и изключително добре подготвена служителка на общината, е поредният предаден от новия кмет компетентен кадър. Нещо повече - г-жа Дамбулова го е посрещнала, когато е прекрачил прага на кметството след спечелването на изборите през 2023 г. Припомняме, че по време на всички местни избори Дамбулова винаги е била посочвана с мнозинство от местния парламент за временно изпълняващ длъжността кмет на община Средец. Така беше и през септември-октомври м.г.

Дамбулова е освободена по чл. 39, ал. 5 от ЗМСМА - без предизвестие и без аргумент, незабавно.

 


В категории: Средец


19
Коментара по темата
19.
С
03.10.2024 18:20:50
0
1
Ами Гърков кога?Пенсионер на двойна ясла,и пенсия,и заплата!!
18.
Аслъ
03.10.2024 18:14:49
0
1
Повечето коментари са писани от недостатъчноинформирани жители а останали неграмотни.. зад всяко нещо се крие причина за него..
17.
*********
03.10.2024 18:04:57
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Дърта е.
03.10.2024 17:54:58
0
4
Ще си вземе някоя по младичка. Че младото си е младо и като пръдне на хубаво мирише.
15.
Ха-ха
03.10.2024 17:30:32
4
6
Явно зад Грудовец се крие самия Кичев. Тоя самозабравил се кмет скоро май ще види кон боб ядели. Много бързо забрави, че благодарение на помощта на тоя "селски чорбаджия" и на едни други хора той стана кмет. А сега кой ще върши работата в общината. Сигурно комунистката Йона с килийното си образование.
14.
*********
03.10.2024 17:18:25
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Грудовец
03.10.2024 17:13:05
3
11
Брейййй! Голям рев, голямо чудо! Бе тая Николинка ще излезе незаменима! Направо ще ме разревете ! Ще излезе, че без нея общината ще рухне тотално! Айде по- кротко. Да не забравяме чии интереси защитаваше Дамбулова тези 12 години. Име няма са споменавам, че флагманите тутакси ще ме изтрият! И нека се замисли тоя без името дали Дамбулова не си тръгна заради него. И заради безпардонното му поведение на селски чорбаджия! Хайде сега флагмани, изтрийте ми коментара!
12.
Ха-ха
03.10.2024 17:04:54
7
12
Ама вие от флагмана публикувахте нещо срещу Кичев. Не може да бъде. Май усетихте,че сте заложили на куция кон. Кичев и мъж ха-ха-ха. По-скоро мъжка к...а. Да няма доблестта да застане срещу една жена и да си представи аргументите, ако изобщо има такива.
11.
Амбасадор
03.10.2024 16:54:18
5
9
Кичев настъпи котето. Бате шефът му ще му опъва ушите. Ама така е, като те направи Байчо кмет, забравяш кой ти е дал хляба още на първия европроект!
10.
Буци
03.10.2024 16:54:06
5
8
Така по-лесно се краде.
Има няколко стартирани проекта за ремонти на улици и вик. Влаченето ще е стабилно.
9.
Кичев защо бе?
03.10.2024 16:53:26
5
11
Тази женичка Николина Дамбулова откакто помня все си работи като пчела и никой не е навикала и не е се е гордяла. Даже не знаех че била заместник кмет толкова години и какво му пречеше Дамбулова. Защо ти трябваше бе Кичев????
8.
Голяма драма
03.10.2024 16:49:43
10
17
Три мандата, т.е. 12 години заместник-кмет. Да не е венчана за поста? Или смята, че й се полага доживот? Да иде сега да си намери истинска работа. Ние как работим?

Голям рев, голямо чудо.
7.
Иван Жабов
03.10.2024 16:42:51
14
5
Със свещ посред бял ден мене ще ме търсите .
6.
K K K
03.10.2024 16:42:30
1
9
Леле, ся ко прайм?
5.
Измамен
03.10.2024 16:31:03
5
23
Този се оказа голям измекяр! С помощта на Дамбулова и на много други стана кмет и сега ги чисти, за да може да си върти далаверите необезпокояван. Изключително долна и низка постъпка!!! Апропо, Дамбулова подкрепя друга партия, различна от ГЕРБ, но това не е пречело досега на Жабов цели 3 мандата, просто защото тя е професионалист и в действителност управляваше цялата администрация! Срамувам се, че и ние го подкрепихме, за да може да победи Жабов, а то какво се оказа - от трън та на глог...
4.
С тъи лива
03.10.2024 16:16:09
6
10
Тоз глиган Грудово може ли да бъде отстрелян на лов.За един приятел питам.
3.
Нали искахте промяна
03.10.2024 16:14:11
4
12
Ето на ви!
Само да съм ви чула да ревете!
2.
Средец
03.10.2024 16:12:31
5
23
Кмета отново показа истинското си лице.... Най-кадърният и подготвен кадър в общината, наистина меко казано безумно решение!?!?
1.
наблюдател
03.10.2024 16:10:21
3
30
Грудовска му работа. И какво сега, останаха мързеливите и устатите на работа. Да живее некъдърността в Община Средец.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гобленарите в България представят изкуството си в Бургас Гобленарите в България представят изкуството си в Бургас В събота, в залата на хотел "Аква" може да разгледате модерните творения на авторите Димитър Найденов: Време е да имаме редовно правителство, но ПП-ДБ няма да отстъпим от нашите приоритети Димитър Найденов: Време е да имаме редовно правителство, но ПП-ДБ няма да отстъпим от нашите приоритети Найденов всеки път печели и рекорден брой преференции Българи учат за професия на бъдещето и остават у нас за висока заплата Българи учат за професия на бъдещето и остават у нас за висока заплата Чистите специалисти вече нямат онази принадена стойност, която имат интердисциплинарните специалисти Спасиха живота на гласа на "Биг Брадър" след 9-часова операция Спасиха живота на гласа на "Биг Брадър" след 9-часова операция Актьорът Илия Георгиев е бил приет в тежко състояние в болница „Сърце и мозък“ в Плевен Първа крачка към филиал на Лесотехническия университет в Бургас - проведоха открита практика на студенти от София в парк „Езеро” Първа крачка към филиал на Лесотехническия университет в Бургас - проведоха открита практика на студенти от София в парк „Езеро” Очкаванията са старт на приема да бъде даден още при следващата сесия - за учебната 2025-2026 г. Откриха седмото издание на най-важното есенно културно събитие в Бургас - "Порт Прим Арт Фест" Откриха седмото издание на най-важното есенно културно събитие в Бургас - "Порт Прим Арт Фест" Освен картините и пластика, премиерно бяха излъчени два анимационни филма Поморие е част от Националната кампания за безплатен скрининг срещу рак на маточната шийка Поморие е част от Националната кампания за безплатен скрининг срещу рак на маточната шийка Прегледите се извършват от д-р Илко Славейков, специалист по „Акушерство, гинекология и репродуктивна медицина“ Това е моят съвет към всеки, който страда от торбички под очите, обриви и жълти петна по зъбите Това е моят съвет към всеки, който страда от торбички под очите, обриви и жълти петна по зъбите Ще се изненадате от ефекта Стряскащо расте броят на задлъжнелите млади хора под 25 г. Стряскащо расте броят на задлъжнелите млади хора под 25 г. У нас само 1/4 от пълнолетните спестяват, при това не за да трупат стойност, а за да харчат Мъж с тротинетка почина след удар в стълб Мъж с тротинетка почина след удар в стълб Софиянецът е бил с тежка черепно-мозъчна травма, лекарите не са успели да го спасят
Куфар на пътник избухна на летището във Варшава Куфар на пътник избухна на летището във Варшава Безопасността на пътниците не е застрашена след инцидента Двама белгийски журналисти са ранени в Бейрут Двама белгийски журналисти са ранени в Бейрут На този етап все още не са известни точните обстоятелства на инцидента И тя била "за" абортите И тя била "за" абортите Мнението ѝ подкопава тезата на Тръмп Подари кучето си на свой фен, той кръсти лагер в "Гривните" на чалгаджийката Подари кучето си на свой фен, той кръсти лагер в "Гривните" на чалгаджийката Глория се раздели с домашния си любимец Украински садисти изнасилиха агрономка и ѝ отрязаха главата (+18) Украински садисти изнасилиха агрономка и ѝ отрязаха главата (+18) След злокобната новини от Суджи за убийството на цивилната рускиня, започна безмилостна сеч в Пльохово, кадрите не се препоръчват за хора с болни сърца Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен Помагал за набавянето на кетамин за актьора Ще вдигне ли Израел до небесата цените на петрола с удари по петролните кладенци на Иран? Ще вдигне ли Израел до небесата цените на петрола с удари по петролните кладенци на Иран? Иранските ракети удариха само военни обекти, но в Техеран да не си мислят, че съперникът им ще бъде възпрян и че ще отговори със същото, каза Поптодорова Голям пожар в Русия, задържаха пияни мигранти Голям пожар в Русия, задържаха пияни мигранти Изгорелият музикален театър в Хабаровск ще бъде възстановен Хиляди наблюдаваха слънчево затъмнение Хиляди наблюдаваха слънчево затъмнение Природното явление, познато като "огнения пръстен", е ежегодно "Смърт на САЩ" и "Смърт на Израел" крещяха в парламента в Иран "Смърт на САЩ" и "Смърт на Израел" крещяха в парламента в Иран Днес върховният лидер на Иран Али Хаменей направи изказване по повод нападението от 1 октомври
Владимир ЧУКОВ, арабист Владимир ЧУКОВ, арабист Бенямин Нетаняху е човек с 9 живота Виц на деня Виц на деня - Какво е общото между жената и мотокара?
- Ако и двете ги няма разтоварваш на ръка!
Виц на деня Виц на деня - Защо мазохистът си признава всичко по време на мъчения?
- От благодарност!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добър съпруг е този, който винаги се старае жена му да не остава без сол, захар и олио...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори