×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 69 пожара за последното денонощие в страната, един човек загина
  • Димитър Рачков празнува рожден ден
  • Тайванска компания отрече да е произвела пейджърите, които бяха взривени в Ливан
  • Път на младите и новите ще бъде даден в БСП, обяви Мая Манолова
  • Казахстан се консултира с Унгария и Турция относно ядрената енергетика
  • Проверяват съдията, отказал да конфискува колата на Нойзи
  • Русия отново атакува Суми с дронове
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас?


„Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас?
Според непотвърдена информация през 2024-2025 година ще се извършва реконструкция на един от терминалите
16 Септември 2024, Понеделник, 20:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон

Концесионерът на летище „Бургас“ „Фрапорт туин старт еърпорт“ май ще отложи за неизвестен период от време затварянето на бургаския терминал за ремонт на пистата, показа проверка на Флагман.бг.

Според непотвърдена информация през 2024-2025 година ще се извършва реконструкция на един от терминалите. Този проект бил заложен в инвестиционната програма, но за по-късен етап.

Вече е изготвена и летателната програма, а в нея фигурира редовният полет до летище Лутън, Лондон.

Официална информация за плановете на концесионера липсва с изключение на едно прессъобщение, публикувано в официалния сайт на 27 август, с което потвърждава своя „ангажимент да работи за развитието на най-слънчевото летище на Черноморието“. От компанията потвърждават, че ще подкрепят Фонда за развитието на Летище "Бургас" и ще внесат 200 хил.лева, а също така и помогнат на ръководството на Фонда да проведе разговори с авиокомпании за целогодишни полети.

В съобщението се уточнява, че от следващото лято ще има редовни полети до Франкфурт – едно от най-големите летища в Европа.

Във Фонда нямат информация за плановете на концесионера, а следващата сбирка е насрочена за октомври. Липсва и конкретна информация в Министерството на транспорта.

Припомняме, че през пролетта изп. директор на „Фрапорт туин стар еърпорт“ Франк Кванте предизвика истински взрив със заявката, че в края на тази година смятат да затворят летище „Бургас“ за поне 6 месеца, за да ремонтират пистата. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Кметове, депутати и туристическият бранш постигнаха безпрецедентно обединение, което нищо чудно да е довело до промяна в плановете на концесионера.


В категории: Бизнес


Флагман.БГ До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник 18/09/2024, Сряда 20:20 1
Повишиха ги посмъртно
Повишиха ги посмъртно 18/09/2024, Сряда 20:02 1
Флагман.БГ Дядо за пример Дядо за пример 18/09/2024, Сряда 19:57 1
13
Коментара по темата
13.
Бел
17.09.2024 20:33:25
0
0
30 евро на човек такса за бургаското летище и инфраструктура на кенеф.Жалко, че се намира на най добрата точка за летище на балканите. Няма директни полети не само до съседните мегаполиси като Анкара, Истанбул, Букурещ, София,Атина,но и Мюнхен,Париж, Брюксел, Москва, Рим и т.н. След толкова години кражби и липса на реинвестиции опряха до молене за подаяния от общините. Фрапорт са въвлечени в източване,разоряване и обезлюдявабне не само на това Летище, но и на цяла Югоизточна България
12.
Онуфри
17.09.2024 20:09:01
0
0
В летището към момента бяха направени символични инвестиции от настоящия концесионер.Преди повече от десетилетие бе построена смешни малка сграда наречена "Терминал" 2. В нея ежегодно влизаха 2- 3 милиона туристи. Тъй като няма инфраструктура и цялостна държавна стратегия по туризма то българските клиенти се пренасочиха към Кипър, Турция и Гърция. Тези държави не само,че развиха икономиката си, но и направиха летищата си мега удобни и с огромен капацитет и лукс.Потръгна не само на организираните туристи, но и на свободно пътуващите. Разви се цялата икономика на регионите и държавите.Разви се популацията, културата, транспорта и хранително вкусовата промишленост.Следва закономерността просто да изчезнем като фактор, ето вече се случва.
11.
Ани
17.09.2024 12:03:56
0
3
Значи “не бързаме “с инвестициите за летище Бургас .
10.
Пътник
17.09.2024 09:33:02
1
19
Как да пътуваме до Бургас , след като Фрапорт умишлено пренасочват полети към Варна? Тази година летището беше мъртвило спрямо 2021 , 2022 и 2023 години . Разчита се на чартърни полети през лятото вместо създаване и развитието на редовни полети.
9.
Бургаско Гевезе
17.09.2024 09:15:12
12
4
Направиха ни магистрала до столицата. Пуснаха ни най- модерните влакове в България. Одраха финансово останалите градове за да налеят милиарди в Бургас . Изляха милиарди за купища пилотни проекти, които винаги тръгват от Бургас. Няма нито един черноморски курорт, курорт , който да попада в Община Бургас, но затова пък тръбим , че ние сме най- най....най.... Сега ревем и за летището, защото цялата държава трябва да ни гледа като писано яйце. Защото ние сме бургазлии , и сме свикнали с на час по лъжичка.
8.
Цонко
17.09.2024 08:52:02
1
12
Споко! Батакчийски направи летище Равнец международно, така че вече ще излитате от там без грижи.
7.
До 5
17.09.2024 07:02:36
1
23
А ве тъпан, кой сте вие да решавате да затваряте международно летище, или е по-лесно да го затворите, за да не мислите за техника, която да обозначава строителните работи. По-лесно е да се затвори, ще се спестят кинти, а полетите към Гагаузия да вдигнем слабия трафик.
Посочете едно международно летище, което е затворено за ремонт. Искате да смачкате бургаското за да има гагаузко. Изчезвайте веднага!
.
6.
Профи
17.09.2024 06:45:55
16
5
Летището в Бургас е много хубаво, но дори през лятото не е натоварено. През зимата има ли изобщо някой, който да лети до Бургас? Може би гастарабайатерите, които се връщат за Коледа само?
5.
До1
16.09.2024 21:50:03
21
3
Кой си че да решаваш ? Може да решава тез който има бари . А нали знаеш парите са на жълтите павета .
4.
Go go Trump
16.09.2024 21:45:50
46
13
Това летище трябва да се затвори час по скоро защото кацащите и излитащите самолети редовно пръскат с chemtrails и 5g отрови над Бургас.
Надявам се доблесните журналисти от Флагман да напишат скоро статия за тези безобразия
3.
T
16.09.2024 21:24:36
14
26
Докато не се откачи някой крило на самолет . Баси разбитата писта построена от комунистите за съжаление няма нищо вечно .
2.
Ала бала
16.09.2024 21:01:23
14
42
Те се обединиха в дрънкането на глупости и празни приказки. Реално нищо не свършиха. Лаладжийски истории на герб. Летището едва върза 1 милион пътника! Къде са 2 милиона и кусур само пристигащи. В тоз 1 милион броят и заминаващите. Летището не бачка, то де вижда по нищожния брой туристи. Кметовете могат да си приказват колко е силен сезонът, но ние виждаме, че не е така.
1.
Го тим, го хоме
16.09.2024 20:24:57
7
79
ТИМ-аджии го хоме, го ин Гагаузия, Го Го Го. Отивайте си и не се занимавайте с бургаското международно летище. Прате поздрави на сик-аджията еднокнижник - ортака ви по кражби, че скоро ще е при бай Ставри.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи  Може ли така всеки човек да си мести знаците, където реши, пита риторично Мила Колева, а ние отправяме този въпрос към Община Бургас Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Жената, която носи лекота и усмивка в ежедневието на своя партньор, е истински дар за него Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв, на главата имал голяма рана Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Знам, колко деца увлече по плуването и как където и да участва, вее бургаското и българското знаме. И ще продължи да го прави! Защото му предстоят още много, много успехи, подчерта Николов Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Опитният капитан Галин Димов е наказан с два мача след домакинската загуба от Саяна Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? До края на септември три зодии ще намерят своята правилна рецепта за успех и ще се върнат на бял кон. Открийте кои са тези зодии и какво могат да очакват в последните дни на месеца. След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите Пакети чипсове, които са били годни за консумация до края на юли, са пуснати на промоционална цена Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Този Мартин  (по прякор Мартен) забрави, че хората са отишли не заради него, а на благотворително събитие на Григор Димитров и Новак Джокович Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, преминавайки от там Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Едва години по-късно изработването на дрехи и модата завладяват до такава степен живота й че тя се превръща в дизайнер от световна величина. В центъра на нейните дрехи е дантелата
Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39 Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Компанията е с богата история Има тайна афера Има тайна афера „Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Първоначало на жената й прилошало, но не взела мерки, защото бързала да се прибере Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Инцидентът е станал в Лондон Ще има ли вендинг машини за лекарства Ще има ли вендинг машини за лекарства Фармацевтите са в протестна готовност
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори