×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 69 пожара за последното денонощие в страната, един човек загина
  • Димитър Рачков празнува рожден ден
  • Тайванска компания отрече да е произвела пейджърите, които бяха взривени в Ливан
  • Път на младите и новите ще бъде даден в БСП, обяви Мая Манолова
  • Казахстан се консултира с Унгария и Турция относно ядрената енергетика
  • Проверяват съдията, отказал да конфискува колата на Нойзи
  • Русия отново атакува Суми с дронове
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скопие се жалва: Силяновска претърпяла невиждано унижение и срам в София


15 Септември 2024, Неделя, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Била посрещната като представител на клуб

"Македонската делегация, ръководена от Гордана Силяновска-Давкова, претърпя дипломатически крах вчера (13 септември) в София, а държавата (Република Северна Македония)- невиждано унижение и срам на международната политическа сцена", заявява на пресконференция говорителят на Социалдемократическия съюз на Македония (СДСМ) Богданка Кузеска. Видео от пресконференцията е публикувано в MaxFax, пише Труд.

"Гордата Гордана и придружаващите я министри бяха посрещнати в София като представители на някакви местни български клубове или общински институции, а не като международни висши представители на държава членка на НАТО и важен партньор на България. Гордата Гордана се съгласи на среща без да покаже македонското знаме, предпочете да изпрати съобщения до обществото, без да използва държавния протокол, съгласи се на среща без съвместни изявления пред медиите. Това е огромен срам за държавата ни", коментира Кузеска.

По думите й Силновска се връща от София без конкретно съобщение или договор.

"Въпросът е защо гражданите плащат на Гордана, за да може тя да гледа опери и да се забавлява? Малко ли бяха трите месеца почивка в Охрид това лято във вилата? Питаме Гордата Гордана и нейния шеф (Християн) Мицкоски коя държава са представяли в България и с какви символи? Къде се загуби държавното име и в него Македония - за чието международно признание са се борили поколения? Къде се губи обещаната и неизпълнена гордост? Снимките до българското знаме означава ли, че то представлява България?", заявява Кузеска.

Силяновса-Давкова "в добро настроение" от София: Убедена съм, че диалогът може да даде плодове

Според СДСМ "правителството на Мицкоски и Силяновска са унижени и изобщо не се третират като държавници".


В категории: Политика


4
Коментара
Флагман.БГ До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник 18/09/2024, Сряда 20:20 0
Повишиха ги посмъртно
Повишиха ги посмъртно 18/09/2024, Сряда 20:02 0
Флагман.БГ Дядо за пример Дядо за пример 18/09/2024, Сряда 19:57 0
4
Коментара по темата
4.
Реалист
16.09.2024 17:53:23
0
1
Че коя е пък тая уруспия, за да се надява на нещо повече от България?
3.
Do
16.09.2024 00:32:26
0
11
Ясно беше казано, че тъй като посещението не е планирано, то е извън протокола! Госпожата отиваше на опера, а не на конференция! А придружаващите я "министри" са били охраната й! Макетата да научат протокола и да ядат яйца!
2.
До N 1
15.09.2024 20:32:37
0
15
Не, Македония не е квартал а област на България под името Вардарска Македония до 1944 г.
А след това, какво направиха комунистите , на кого я дадоха - на всички ви е ясно.
1.
Пфф
15.09.2024 19:15:38
0
20
Нормално македония е квартал на България
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? До края на септември три зодии ще намерят своята правилна рецепта за успех и ще се върнат на бял кон. Открийте кои са тези зодии и какво могат да очакват в последните дни на месеца. След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите Пакети чипсове, които са били годни за консумация до края на юли, са пуснати на промоционална цена Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Този Мартин  (по прякор Мартен) забрави, че хората са отишли не заради него, а на благотворително събитие на Григор Димитров и Новак Джокович Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, преминавайки от там Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Едва години по-късно изработването на дрехи и модата завладяват до такава степен живота й че тя се превръща в дизайнер от световна величина. В центъра на нейните дрехи е дантелата Повишиха ги посмъртно Повишиха ги посмъртно Майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин са повишени посмъртно във военно звание В 4100 проверки по Черноморието НАП написа 1000 акта и иззе 149 хил. лв. В 4100 проверки по Черноморието НАП написа 1000 акта и иззе 149 хил. лв. В 60 търговски обекта изцяло е липсвало фискално устройство                                                      Почва най-хитовото предаване, което ще разбие тв ефира тази есен Почва най-хитовото предаване, което ще разбие тв ефира тази есен Веселин Маринов ще открие шоуто  Дядо за пример Дядо за пример "Дядо пее най-добре! У дома часовник трака.... за всяко наспало се дете!" 5-те неща, които ни дразнят най-много в такситата 5-те неща, които ни дразнят най-много в такситата Въпреки това много таксиметрови шофьори все още правят грешките, които могат да развалят пътуването ви
До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39 Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Компанията е с богата история Има тайна афера Има тайна афера „Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Първоначало на жената й прилошало, но не взела мерки, защото бързала да се прибере Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Инцидентът е станал в Лондон Ще има ли вендинг машини за лекарства Ще има ли вендинг машини за лекарства Фармацевтите са в протестна готовност От какво почина От какво почина Загуби битката с рака 
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори