×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Главчев и петима министри застават пред парламента
  • Румен Радев ще лети с F-16 над Пловдив
  • Президентът на саудитския Ал-Ахли потвърди за Винисиус Жуниор и Виктор Осимен
  • Днес, 13 септември, е Международен ден на шоколада
  • Виетнам ще обмисли възможността за развитие на ядрената енергетика
  • Продължава делото срещу освобождаването на Андрей Гюров като подуправител на БНБ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленият октопод отново протяга пипала


Зеленият октопод отново протяга пипала
Тъкмо мислехме, че сме се отървали от тези двамата, а се оказа, че Димитър Главчев ги е включил отново в "работни групи"
24 Август 2024, Събота, 17:05 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Те превърнаха благородната природозащитна кауза в бизнес, чрез който точат от държавата и еврофондовете милиони

Събитията от последните седмици, засягащи все взривоопасни теми (законът за ЛГБТИ пропагандата, драмите около Калин Стоянов, отхвърлянето на служебния кабинет на Горица Грънчарова от Румен Радев и т.н.), засенчиха повечето други новини.

Тома Белев, Борислав Сандов, октоподът от НПО-та и едни милиони

Някак съвсем между другото остана информацията, че Тома Белев, съпредседател на „Зелено движение”, бивш зам. министър на околната среда и водите, НПО активист, радетел за Зелената сделка и прочее, отново изплува на повърхността, като се оказа в работна група към Министерския съвет, представяйки се за „експерт по устройство на територията – урбанист”, макар да няма такова образование. За пореден път става въпрос и за конфликт на интереси, както когато той и Борислав Сандов – бивш вицепремиер и министър на околната среда и водите, защитаваха интересите на близки до тях неправителствени организации, вместо националните.

Още когато преди няколко години Сандов – човек без нито ден трудов стаж, се озова на поста вицепремиер и министър на МОСВ, той побърза да намести свои колеги от НПО сектора на ключови позиции. Единият е именно Тома Белев, който през 2003 година, като държавен служител - директор на Природен парк "Витоша", създава НПО - Асоциация на парковете в България и оглавява и Управителния съвет на друго НПО – "Зелени Балкани" – отново явен конфликт на интереси. Чрез втората организация, както и други, с които той по един или друг начин е свързан, се усвояват буквално милиони евро, спечелени по различни проекти.

Започвайки от близо 10-те милиона лева, за да се определят зоните по Натура 2000 в България, преминавайки през спечелването на конкурс за изготвяне на нов план за управление на национален парк "Пирин" на стойност 1 650 000 лева, също и Над 1 100 000 лева за "Опазване популацията и местообитанията на планинския кеклик (Alectoris graeca graeca) в България"; над 1 660 000 лева за "Възстановяване и опазване на крайречни гори - местообитания от Европейско консервационно значение на територията на община Димитровград"; над 1 330 000 евро по програма за укрепване и възстановяване на популациите на черния и белоглавия лешояд в България; 1 400 000 евро за възстановяване и укрепване популациите на вид сокол; над 2 000 000 евро за сходен проект за орли; 2 000 000 евро за опазване на пеликаните около Бургас; 2 700 000 евро за опазване на червеногушата гъска и прочее, и прочее.

При всички случаи става въпрос за огромни суми, а докато управляваха министерството, двамата, заедно с екипа си, съставен отново от НПО активисти, саботираха по един или друг начин ключови държавни проекти. Започвайки от спирането на довършването на АМ „Струма“ през Кресненското дефиле, агитирайки да се изгради скъпият и ненужен тунел през Кресна, защото това беше предложението на швейцарското лоби в лицето на природозащитната организация WWF. А в България, то се представлява от жената на Белев; опит да се провали изграждането на тунела под Шипка, като изведнъж мястото се озова в резерват; затварянето на ТЕЦ „Брикел”, с което Сандов постави на риск хората от Гълъбово, които можеше да останат без топла вода; забраната гребците ни да тренират по река Ропотамо, както и дългогодишната борба на НПО активистите срещу ТЕЦ Марица; саботирането на зимния туризъм, отново с оправданието, че така защитават природата; редовните активности срещу родното Черноморие, като например постоянното тръбене, че видите ли, нашето море е най-мръсното, като миналата година Белев, точно в момента на договарянето с големите туроператори за сезон 2024 година, заяви, че МОСВ не оказвали необходимия контрол, а от Регионалната инспекция по околната среда и водите трябвало да спрат разрешителните за строеж, защото в общините Несебър, Бургас. Приморско и Царево се строяло в нарушение на всякакви закони.

Глобалното затопляне и Зелената сделка – любимата дъвка на НПО-тата

В последните седмици Белев отново имаше различни активности, като акцентът отново беше, че глобалното затопляне настъпва, а ние сме неподготвени за него. Всъщност не е никаква тайна, че Зелената сделка отдавна вече е обявена за една от най- големите измами, а всички климатичните апокалиптици, които непрекъснато тръбят, че трябва да се дадат тези и тези милиони за това или онова, са просто част от гигантска финансова пирамида, които през оправданието, че всичко, което правят е за доброто на света и природата, усвояват едни милиони, даже милиарди, докато размахват пръст какво може и какво не може да се прави.

У нас положението не е по-различно. Кои работещи предприятия трябвало да се закрият, защото замърсявали природата, къде можело или не можело да се изгради магистрала, защото иначе сме щели да нанесем необратими вреди на природата, какво можем да ядем и какво не можем. Както беше казал не много отдавна Сандов: „Бъдещето или ще е зелено, или няма да има бъдеще”. Желанието му (им) пък Мариците да затворят дори преди обявения срок през 2038, също не е тайна, за сметка, разбира се, на хилядите, които ще останат без работа.

Самият Белев наскоро отново се изяви по темата за въгледобивната промишленост и любимата му „Зелена сделка”, като каза, че страната ни е заложник на това да бъдат спасени 5000 работни места на заетите във въгледобивната промишленост, а средствата, които правителствата ни отделят, представляват нерегламентирана държавна помощ, което било незаконно.

Белев е превърнал по принцип благородната природозащитна кауза в бизнес, от който точи от държавата и различни еврофондове милиони, използвайки за параван НПО- тата, които има или в които по един или друг начин участва.

Експерти, еколози, касфони, масфони, тонколони

И макар да си мислехме, че се отървахме от двамата, след като вече не са на управленски позиции в държавата, се оказа, че министър-председателят Димитър Главчев е включил Белев в работна група към МС, и то като експерт – уж по устройство на територията – какъвто той не е. През април пък, Белев – този път като представител на инициатива „Зелени закони”, участва в заседание на Комисията по икономическа политика и иновации, където се противопостави на готвените промени в Закона за опазване на околната среда, които премахват на възможността за обжалване на втора инстанция по дела, свързани с оценката на въздействие върху околната среда (ОВОС) и екологична оценка по проекти, планове и програми, определени от Народното събрание или Министерски съвет за такива от национално значение, които промени целят ускоряване на важни проекти, вместо години наред т.нар. еколози и НПО-та да ги бавят нарочно.

Според „Зелено движение“ тази промяна противоречи на Конституцията и така ще се осъществят бързо големи проекти, в които някои партии имали сериозни икономически интереси. Много интересно – точно човек, който от години има финансови интереси, свързани с НПО-та, бавещи различни държавни проекти и инвестиции в ключови сфери, за сметка на техни, да говори за нечии други интереси, е нелепо.

Да не говорим, че Белев е и политическа фигура, и като такъв, присъствието му в различни парламентарни комисии, където обаче представлява разни НПО-та, е, меко казано, спорно и неморално.

Миналата година пък Върховна административна прокуратура извърши проверка на двамата поради съмнение за участие в схема за зелен инхаус на стойност 4.7 млн. лв, с цел заобикаляне на Закона за обществените поръчки, като стана ясно, че в края на мандата си като министър, без търг или провежането на конкурс, Сандов е подписал споразумение за 10 млн. лв. с Природонаучния музей към БАН.

А колко медии са отразили, че през 2017 година Белев беше осъден, че управлява незаконно Асоциацията на парковете в България, че през 2018 година Службата за борба с евроизмамите - ОЛАФ проверяваше проектите, спечелени от него и свързани с близки му НПО-та, че през 2020 година прокуратурата отново го разследва заради незаконното придобиване на Асоциацията на парковете в България, като е установено е, че НПО-то е собственик на редица имоти на територията на страната, закупени със средства от годините, когато там са членували само дирекциите на държавните паркове.

И никак не е случайно, че двамата със Сандов, както и организациите, с които са свързани, често биват наричани „Зелената мафия” или „Зеленият октопод”.


В категории: Политика


Флагман.БГ Изверг я уби и пюрира в блендер Изверг я уби и пюрира в блендер 13/09/2024, Петък 09:00 0
35
Коментара по темата
35.
Алекс
01.09.2024 22:23:01
1
0
Схемите на Тома Белев и хората му нямат край.
34.
Калин
28.08.2024 07:39:35
1
1
Важно е да се помни, че те превърнаха благородната природозащитна кауза в бизнес, чрез който точат от държавата и еврофондовете милиони
33.
Иван
26.08.2024 11:44:52
0
6
НПО трябва да бъдат забранени със закон
32.
Диди
26.08.2024 09:32:05
0
6
Няма ли кой да ги спре тези...
31.
Ех тия еколози
25.08.2024 20:15:31
12
3
Авторът на тази неПлатена статия, си няма абсолютно никаква идея от материята по която се е опитала да пише. Доста слабо изпълнение на фона на предстоящите избори...г-жо Касабова излагате се...
30.
Аlex
25.08.2024 13:55:17
4
22
При ЖИВКОВ тоя щеше да е в БЕЛЕНЕ за неопределено време! На ТЕРИТОРИЯТА и липсва много стадиона на ПИНОЧЕТ! Обожавам го, бог да го прости!
29.
Климбо
25.08.2024 12:00:30
4
9
До 21.Ааа и домораслият пожарникар добре се справяше,като Царя...Тъпото..Ококореното...
28.
Божидар
25.08.2024 11:24:57
19
8
Материал за хора, които не виждат по-далеч от носа си, каквато е и авторката му. Само фактът, че иска магистрала "Струма" да мине през дефилето и да унищожи това уникално място го доказва. Хора, помислете, че нещо от красотата на България, трябва да остане и след нас. Не само за това кое ще е по-евтино днес. А успехи като завръщането на лешоядите в България са нещо голямо и само тотален олигофрен може да се подиграва с това.
27.
XX
25.08.2024 11:21:23
1
7
ХХ-ристинка съм, господа еколози, елате да изборите путчите въшки в пичката ми, че много ме сърби.
26.
Юнг
25.08.2024 10:40:02
0
8
Шиндлерът мъцнал ли е нещо ново, та да се посмеем в неделя сутрин?
25.
ДОБРОВОЛЕЦ
25.08.2024 08:58:34
8
25
Вън всякакви НПО-та!
Време е да изринем Авгиевите обори от НПО-та!
БАСТА!
24.
До ХХ-рисопеди
25.08.2024 00:20:34
1
21
ХХ-ристинке, всичко ще си признаеш накрая. Ще се окаже, че ти си скрита лимонка, евроатлантичка и демократка.
23.
До ХХ-ристинка - номер 1
25.08.2024 00:05:43
1
20
Какъв европедал!
22.
Зелен
24.08.2024 23:29:11
5
25
Паразити, мамка им.......
21.
Еднопосочен билет за Канада
24.08.2024 23:25:39
8
34
Тези които са живели в чужбина също могат да хващат първия полет за Канада или от където се пръкнаха либералната джендърската измет с еднопосочен билет.
Защото трябва цял живот да е живял в тази държава за да мисли за нея, не като измамници които ще оправят държавата за 800 дни , Харвардски неграмотници наркомани и гейове.
20.
Цирк Дьо Капитал
24.08.2024 22:48:41
3
17
Здрасти, Шиндлер! Не се притеснявай, ако състоянието ти се обостри, от Курило ще пратят линейката до "Корал".
Шиндлерът на "промяната" е в куролация с алангрото на толеранцията. За това явно не го питат за "кеш в торби", за пуделите и пачките, за контрабандата и за гранд-корупцията по време на дискредитираните и провалени кабинети "Петков" и "Денков". Няма друга причина.
Пловдивски Дудуци да не се правят на много грамотни , могат да кандидатстват за ОС в друг град, тук работа нямат, не са плащали данъци цял живот в този град.
19.
XX
24.08.2024 22:47:24
22
18
И да знаете от мен, че по-хубаво от Европа, ЕС и НАТО няма! Всичко е екологично, свободно и демократично. Който не му харесва, да ходи при Жуже в Русия.
18.
Моля, не продължавайте промяната!
24.08.2024 22:29:31
7
46
Излезе ни много солена!
Зелените талибани от промяната са човеконенавистници!
Имат се за по-горна порода заради което всичко им е позволено!
Гнусни, долни драг кралици!
След тях опожарена земя!
Хак им е на софиянци, като си избраха децата и внуците на ДС!
Пърхутната революция срещу Борисов и нормалността, рибите и развалените яйца, бе платена от Сорос чрез НПО-тата. И днес
революционерът не е вече революционер.
Той е предимно корупционер.
17.
Кики
24.08.2024 22:12:27
31
8
Тази "статия" и коментарите под нея трябва да са обект на много сериозно научно изследване - на Бургас и бургаското народонаселение. В изследването задължително трябва да участват и доста лекари психиатри, както и специалисти по злобарство, простотия и неграмотност
16.
Странно защо
24.08.2024 21:15:48
3
36
Медиите не реагират на факта че 15 години сме в лапите на мафията.
15.
Канадски шмекер
24.08.2024 20:25:44
4
43
Прокопи спри да пишеш знаем ,че искаш да си сложиш батерии и перки върху плодородни почви в България, не ви пука за екологията и природата.
Да дръпнете ПП/ ДБ, НПО- та на Сорос и зелената мафия кинти от европейските програми по плана за възстановяване и устойчивост.
Всички сте експерти по устройство на територията - урбанисти...
14.
Жорко
24.08.2024 20:24:05
3
40
И двамата в пандиза
13.
Муахаха
24.08.2024 20:12:12
6
37
Педал пуска жалба до който си поискаш с тази голяма халка дето е шибат отзад и голяма уста дето поема инструменти с големи размери. Първо се изкъпи ,че понамирисваш приковаваш вниманието на обонянието. Емоционално състояние на големите букви е лабилно и нестабилно , може би под влияние на алкохол или забранени вещества.
Зеления октопод може само да се жалва и реве , един от спрените проекти на тази мафия е тунела под Шипка .
За зелената сделка да не говорим, че там корупцията от зелената мафия вони . Ако има съкратени от Мариците, не мислите ли че могат да ви търсят и да ви поискат ресто работещите в тези заводи.
12.
оффф...
24.08.2024 19:57:48
45
17
ДОБРЕ ЧЕ Е "зеления октопод", че да има кой да защитава историческата българска територия. за която ни завиждат от всички държави, че българските "консервативни" са готови да продадат всяка гора за СЕЧ, всеки залив на алчни рибари с дизелови лодки, за да продават последната останала риба на капаните

И колко СТРАШНО звучи като кажеш, че някоя международна БЛАГОТВОРИТЕЛНА организация ги спонсорира! О, УЖАС!

КАК СМЕЯТ да не седят да чакат и да се молят за пари от данъците на хората.

Това е най-АНТИБЪЛГАРСКАта статия на Флагман за Август

Виктория, занимавай се с неща, които разбираш, моля те
11.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.08.2024 19:51:12
29
5
ЕЙ НЕ МИ ТРИИ КОМЕНТАРИТЕ ЧЕ СЕРИИНО ЩЕ ТИ ПУСКАМ ЖАЛБИ ДО ПРОКУРАТУРАТА ПОВОДИ КОЛКОТО ЩЕШ В ТВОИТЕ ЛАЙНЯНИ КОМЕНТАРИ ХАХА!!!!!!!!!!!НЯМА ДА ИМАШ ВРЕМЕ ДА СИ ПИШЕШ ПЛАТЕНИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ –РАЗБРА ЛИ БЕ ТРОЛЕ ?????????????ЦЯЛОТО ТИ ВРЕМЕ ЩЕ МИНАВА ДА ПИШЕШ ОБЕСНЕНИЯ ЗА ПРОКУРАТУРАТА !!!!!!!!ОСТАВИ ТИ АМИ ЩЕ ПОГНАТ И ЧОРБАДЖИИТЕ ТИ ДА ДРАЩЯТ ТАМ !!!!!!!!!!!! НЕ СЕ БЪЗИКАЙ С МЕН ТРОЛЕ !!!!!!!!!!!!!!ЯСЕН ЛИ СЪМ
10.
???
24.08.2024 19:20:43
9
49
Да им го турят манафите на зелената мафия и зеления октопод отзад на педалите от промяната. Гнусно е да защитават интересите на ЛГБТИ общността. Не бих си цапал уя с педали , те са си позор за цял живот, да се погледнат гнусните физиономии в огледалото.
Нещо невярно ли има в статията, че зелената мафия се издържат с програми от европейските фондове и е имало проверки на ОЛАФ за измами.
Пита се в загадката защо не са арестувани за злоупотреби в особено големи размери и не са при бай Ставри- Томиту и Бориту?
Сега големите експерти без необходимите знания, умения и компетенции са включени в работни групи за промени в законодателството.
9.
*********
24.08.2024 19:10:58
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
8.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.08.2024 19:05:09
30
8
АЛО ПЛАТЕНИЯ ТРОЛ НА ФЛЕГМАН И НА ТЕБ ЛИ ПУСНАХА НЯКОЙ КИНТ ДА ПИШЕШ ПОДДЪРЖАЩИ ПЛАТЕНАТАСТАТИЯ НА ГРОЗНОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА ?????????????????ЧЕ И ДА ТУРГАШ ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ ХАХАХА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
Хо хо хо
24.08.2024 18:15:38
12
44
През 2021 г. Борислав Сандов се ангажира с обещание към ЛГБТИ избирателите, че ще работи за видимост и в защита на правата и интересите на ЛГБТИ хората в България като подписва предизборната декларация като член на Демократична България.
Зеления октопод , зелената мафия добре са се облагодетелствали от европейските фондове по програми, мерки и проекти.
Цялата им паплач ,сектата , уроди на промяната са педали , лизби и траверси. Като започнем от хомосексуалиста Асен, бисексуалния Киро по последни данни е седял на задна седалка между двата мъже и е правил дудуци ,лапал го е с треперещ език без цензура по оня списък на Шиндлер. Борю Сандов е роден в турския район Мадан може да е македонски мюсюлманин с ебан гъз.
6.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.08.2024 18:04:31
5
28
ГРОЗНОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА !!!!!!!!
5.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.08.2024 18:00:52
43
24
ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ ДОБРЕ ПЛАТЕНА ОТ МАФИЯТА КОЯТО ИСКА ДА ИНВЕСТИРА КРАДЕНИТЕ КИНТИ В ДЕЙНОСТИ ВРЕДЯЩИ НА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!!!ИМА ЛИ НЕЩО ПО ЦЕННО ОТ ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ ???????ВСИЧКИ ЩЕ РЕВНЕМ НЯМА !!!!!!!!!! и как се осъществява на практика ? КАТО СЕ СПАЗВАТ СТАНДАРТИТЕ А ТЕ ПРЕЧАТ НА МАФИЯТА КОЯТО Я ИНТЕРЕСУВАТ ПАРИТЕ А НЕ НАШЕТО ЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
Уау
24.08.2024 17:54:21
16
29
Застроителите на съвременна България пак са дали лев
3.
Я
24.08.2024 17:51:59
22
53
Браво,една обективна и смислена статия.
2.
жзщххзшхззхзшххз
24.08.2024 17:33:54
21
19
ЧИФУТ. НА. ЧИФУТИ. ХЛЯБА. ДАВА.........ВСИЧКО. ВЪРВИ. ПО. ПЛАН......МОЙСЕЙ......НА. ЧИФУТИТЕ. ЗА. БЪЛХАРИЯ........ВСИЧКО. ТРЯБВА. ДА. Е. ГОТОВО. ДО. 3. ГОДИНИ. ЗА. ПРЕСЕЛЕНИЕТО. НА. ЧИФУТИТЕ. В. БЪЛХАРИЯ......ЗЕМЯ. ...КУРОРТИ....ВОДА....ХРАНА....ВЛАСТ....ПОЗИЦИИ....ЧИНОВНИЦИ.....ЖУРНАЛЯ......САЙТОВЕ.......И. В. ЕДИН. МОМЕНТ....ЩЕ СЕ. ОКАЖЕМ......ПАЛЕСТИНЦИ. В.
СОБСТВЕНАТА. СИ. ЗЕМЯ. ....С. ДЕЧИЦА. ПИДЕРАСИ. ....УЧЕНИ. ОТ. ДАСКАЛИ. И. ПРОФЕСОРИ. ЧИФУТИ. ПЕДЕРАСИ........ЕГАСИ. ФЕСТА. В. БЪЛХАРИЯ...... ..
1.
ХХ
24.08.2024 17:08:51
26
19
Колко европейско!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Неделя и понеделник ще са най-студените дни, проф. Рачев заговори за замръзване на бананите Неделя и понеделник ще са най-студените дни, проф. Рачев заговори за замръзване на бананите Третата десетдневка се очертава с много стабилно и хубаво време за отдих и почивка край морето, каза климатологът  Филмът й е номиниран за Оскар Филмът й е номиниран за Оскар Филмът е копродукция между България и Гърция, сценарият е на Кристина Грозева, Дечо Таралежков и Петър Вълчанов Румен Радев ще пилотира F-16 по покана на ВВС на САЩ Румен Радев ще пилотира F-16 по покана на ВВС на САЩ Той ще удостои с Почетен знак американският бригаден генерал Тад Кларк Ракът и Лъвът да не пазаруват днес, а Везните да не прекаляват с алкохола! Ракът и Лъвът да не пазаруват днес, а Везните да не прекаляват с алкохола! Хороскоп за деня – 13 септември 2024, петък  Криминогенът Димитър Димов от Камено ошушка детските клатушки в жк. "Славейков" и Морската градина Криминогенът Димитър Димов от Камено ошушка детските клатушки в жк. "Славейков" и Морската градина 31-годишният мъж задигнал всичките стотинки от монетниците от съоръженията 3 зодии ще се оплакват от празни джобове през есента 3 зодии ще се оплакват от празни джобове през есента Телецът няма да има късмет с парите. Каквото спечели, това ще похарчи Гръцката мусака, по която домакините полудяха Гръцката мусака, по която домакините полудяха Вижте рецептата Невероятният концерт-спектакъл "Обичам Бургас" закрива феерията от културни събития през лято 2024 г. Невероятният концерт-спектакъл "Обичам Бургас" закрива феерията от културни събития през лято 2024 г. Шестото издание на най-чаканото културно приключение ще се проведе на 14 септември в Летния театър Зимата идва Зимата идва В петък валежите ще започнат както в Добруджа, така и в северозападните райони, бързо ще преминат две облачни вълни. Цял Добрич се гнуси от постъпката на тази тяхна съгражданка Цял Добрич се гнуси от постъпката на тази тяхна съгражданка Жената млатила като празен брашнен чувал майка си, която била на цели 83 години
Изверг я уби и пюрира в блендер Твърди, че било самоубийство На 61 години изгря на корицата на списание На 61 години изгря на корицата на списание Холивудска икона изглежда подобре от всякога в пищна фотосесия на фотографа Петра Колинс, а Деми направи фотосите, за да популяризира новия си филм „The Substance“ Яд ги е че ползвам женската тоалетна, обяви този атлет Яд ги е че ползвам женската тоалетна, обяви този атлет Петрило до 2019 г. е пълноценен мъж и носи името Фабрицио, но след това се подлага на операция за смяна на пола Тръмп отказва втори дебат с Харис Тръмп отказва втори дебат с Харис Тя настоява с опонента ѝ да се изправят отново един срещу друг в ефир Украйна загуби още един град, а Путин плаши НАТО Украйна загуби още един град, а Путин плаши НАТО Ако Западът позволи на Киев да използва оръжия с голям обсег, влиза във война с Русия, предупреди президентът Първата частна разходка в космоса е успешна Първата частна разходка в космоса е успешна Милиардерът Джаред Айзъкман и инженерa Сара Гилис излезли от космическия кораб на SpaceX с интервал от около 15 минути, облечени в специално разработени костюми. Карма: Задигнаха чантата на министър на полицейска среща срещу кражбите Карма: Задигнаха чантата на министър на полицейска среща срещу кражбите Великобритания е обхваната от епидемия от антисоциално поведение, обири и кражби от магазини, изтъкна Диана Джонсън Спасиха шестима българи от потъващ кораб край Гърция Спасиха шестима българи от потъващ кораб край Гърция Сънародниците ни са в добро състояние Призна се за виновен за шофирането в нетрезво състояние Призна се за виновен за шофирането в нетрезво състояние Очаква се поп певецът Джъстин Тимбърлейк да се яви лично пред съда в петък Допинг скандалът продължава Допинг скандалът продължава Продължават разследването срещу световния номер 1 в тениса
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори