×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако мъж пребие жена на улицата, е престъпление, но на Олимпийските игри - равенство на половете


Ако мъж пребие жена на улицата, е престъпление, но на Олимпийските игри - равенство на половете
Интересно е какво мисли Българският олимпийски комитет за предстоящия боксов мач на тайванския мъж Ли-Ю Тин с нашето момиче Светла Каменова
Тема в развитие
виж още
скрий
31 Юли 2024, Сряда, 14:20 ч.
Автор: Александър УРУМОВ

Париж-24 счупи джендър-рекорд - състезават се 193-ма спортисти, парадиращи със своята "различност"

Париж-24 счупви джендър-рекорд – в това издание на Олимпийските игри се състезават 193 трансджендъри, парадиращи със своята „различност“. В Токио-21 броят им бе 186. Тези данни са на Аутспортс, създаден специално за трансджендъри-спортисти.

Олимпиадата се превръща в политическа платформа за разпад на нормалността – и далеч не само поради предизвикалите отвращение със своята безвкусица и явно богохулство елементи в откриването. "Ние изпращаме послание за включване на тези игри", заявява френският министър на спорта Амели Удеа-Кастера пред Асошиейтед прес. Според нея, за правителството в Париж е важно да продължи да се бори срещу всички видове дискриминация.

"Спортът е много важен фактор да движим този напредък в обществото и това е причината да съм тук днес", подчертава Удеа-Кастера.

Възниква въпросът каква е целта на Олимпийските игри – дали продължават да бъдат състезание за високи спортни постижения, или се превръщат в арена на извратени фантазии на агресивно сексуално малцинство, прерастващо в глобалистки инструмент за торзом над жените-спортистки.

Защо тормоз над жените-спортистки?

Защото практиката е мъже да се регистрират като участници в женските състезания. Няма регистриран случай жени да се натискат за спортна надпревара с мъже. 

Дори и сестрите Уилямс не успяват да победят мъж извън топ 200 в тениса. Серина и Винъс губят в по един сет /6-1; 6:2/ от Карстен Брааш в „Битката на половете“ през 1998 г. Класираният на 203-о място Брааш пуши и пие, и не си дава много зор – и резултатът е разгром за сестрите.

Ето защо е толкова подло мъже да влизат в женски състезания под прикритието на „права на човека“ и с помощта на всякаква химия за „смяна на пола“.

Значи допингът е забранен, но всичката химия за „смяна на пола“ е разрешена?!

Това е толкова несправедливо спрямо жените, че спокойно може да се определи като гавра и подигравка с техния труд. Джендър-подигравка с всеотдайния, тежък и дългогодишен труд на жените-спортистки. Това се случва на игрите в Париж, макар че не започва от там.

България също е потърпевша чрез своята боксьорка Светла Каменова.

След огромен скандал поради участието на мъж – тайванецът Ли-Ю Тин на световното първенство по бокс в Индия миналата година медалът му бе отнет и присъден на Каменова. Причината е, че Ли-Ю Тин „не е издържал на тест за пола“. 

Явно обаче на тестовете за Париж-24 тайванецът се е справил по-добре и сега се състезава сред жените, като е вероятно да се изправи отново срещу Светла Каменова.

Ли е допуснал само 5 загуби от 24 мача сред жените – познайте защо? Защото е мъж, разбира се.

Дали е справедливо това? Или е гавра и подигравка с жените-спортистки?

Значи когато мъж пребие жена извън Олимпийските игри, това е престъпление, което не трябва да се толерира по никакъв начин. Нулева толерантност, нали? И правилно!

Но когато мъж пребие жена в боксов мач на Олимпийските игри, това е равенство между половете и стъпка напред в цивилизацията. Е, кое му е правилното?!

Трансджендър-идеологията е превърната в смазваща жените практика – и това го твърдя от шест години насам. Тогава започнах битката срещу Истанбулската конвенция и продължавам и сега, защото се убеждавам все повече в чудовищната същност на джендър-детерминирания либерал-екстремизъм – идеология, която вече е обсебила всички значими спортни и културни събития в света.

Те нямат намерение да спрат дотук – според един от лидерите на LGBTQ+ общността Мат Кларк „Париж-24 оставя завещание/наследство, което ще се развива в следващите игри“.

Според тези активисти, „въпреки че Олимпийските игри правят огромен напредък през годините, международната атлетика трябва да извърви дълъг път, за да се отвори към спортистите-трансджендъри и общността зад тях“.

Интересно е какво мисли Българският олимпийски комитет за всичко това.

Някой трябва да зададе този въпрос.

 


В категории: Политика , Спорт


31
Коментара по темата
31.
За честта на Родината!
01.08.2024 13:00:20
0
5
Ами ,ако Пулев отиде и каже,че се чувства жена само за Олимпиадата?Дали няма да им начука канчетата,на тези индивиди?
Само за Олимпиадата!
30.
буци тиквата
01.08.2024 11:39:48
3
1
Ако жена пребие мъж, престъпление ли е?

Абсурдна е тая статия...
29.
пародия
01.08.2024 01:05:38
0
2
Като гледам колко са толерантни в днешно време, имам план. Почвам да взимам естроген за 1 година, за да може нивото на тестостерон да ми падне под 300 ng/dl, тва е изискването, тряа да е било под тая граница за поне 12 месеца преди състезание, идентифицирам се като жена и мисля да стана и аз световен шампион по бокс.
28.
Иван
31.07.2024 23:21:03
0
14
Изобщо не ме интересува дали някакви жълтоваветни толерасти ще ме нарекат копейка, путлерист, изостанал, комунист, фашист, националист, русороб, религиозен фанатик или кой знае още какво. Много добре се познавам и знам какъв съм, за да не ме интересува какво е жалкото мнение за мен на някакви онлайн-активисти.

Това извращение обаче преминава всякакви граници! Искат равенство, искат свобода, искат не знам си какво - добре - съгласен съм - да се обличат както искат и да се плющят с когото искат - не е моя работа и не ме инрересува.

Обаче да ми излиза някакъв мъж, и понеже явно не може да се мери с останалите мъже в бокса, ами да ходи да се съревновава с жените, да ги налага с юмруци - при положение, че той е мъж, а те са жени - това ми идва малко в повече!

Вместо "приемане" от обществото с тези действия ще постигнат само отвращение и неодобрение, дори от сравнително толерантни хора като мен.
27.
Копейка
31.07.2024 18:51:58
23
4
Копейките уж не гледат олимпиадата и не се интересуват, щото нали руските орки са изритани оттам, но много се натискат да коментират. Хем ги сърби, хем ги боли...
26.
Их
31.07.2024 18:50:22
0
1
Дитьету!
25.
Их
31.07.2024 18:48:28
1
4
Ще му стане нещо на джендърю! Недей така с лошо! Пък и не се знае роднините къде дебнат да нИ стане нещо на дититУ!
24.
ГЕРБ-ДПС
31.07.2024 17:33:18
0
23
Ама то решението е просто, като гербаджия! ДНК тест и ако е с две X-хромозоми (XX) се състезава при жените, ако има Y-хромозомa (XY) отива при мъжете. Пък вече извън състезанието дали ще си слага токчета и рокля и ще се думка със себеподобни си е лична работа на всеки а и никой не го интересува чак толкоз!
23.
ХХ
31.07.2024 17:15:56
7
4
Ако Светла Каменова гласува за ЕС и евроценности, много се радвам, че ще получи това за което е гласувала.
Дано всеки гласувал за ЕС получи доза такива!
22.
ХХ
31.07.2024 17:14:12
6
4
До 12

"... НО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ГЕЙСКАТА / ДЖЕНДЪРСКА МРЪСОТИЯ." ТИ лично, гласуваш ли срещу ЕС и евроценности те му? Ако не, какво ревеш тук?
21.
ХХ
31.07.2024 17:11:15
7
9
Какво ревете?

Факт е, че 85% гласувате да ви командват Брюксел и Вашингтон, за които (цитирам Президента на САЩ Байдън) "трансджендърите са духа на САЩ".
Факт.
20.
Их
31.07.2024 17:10:42
0
7
А дано не участват в неравни боеве, ама знае ли се... Аз няма да я гледам Джендъриядата, тук ще гледам какво става. Стига ми тоз разкош в синьо в началото на снимка!
19.
Ами...
31.07.2024 17:09:46
0
8
Освен да си пожелаем да и размаже травеститската физиономия. Това е мач на нормалното vs. уродливото и негодното!
18.
Френските Чифути
31.07.2024 16:41:58
2
17
Всичко което видяхте на Олимпиядата в Париж - почва от вестникът (журналистите евреи) Шарли Ебдо-- президента Плевнелиев парадираше че и той бил :Шарли"---Ебдо са евреи които се присмиват на всички религии и правят карикатури за тях- Имаше едно земетресение в Италия преди години в което загинаха много хора-Шарли Ебдо направи карикатура на срутени етажи и смачкани хора между тях и написа -Италианска лазаня -- и тази подигравка беше премълчана--Но сега тези евреи -особенно онова гюле (Дебелото с Короната) на средата на тайната Вечеря- травестит евреин - бе върхът на подигравката с Християнството- Жалко че нашата Църква са меки китки и нададоха смешен вой които бе колкото да кажат че са надали вой-СРАМ И ПОЗОР
17.
Не Олимпиада, а джендъриада
31.07.2024 16:40:13
0
20
Чужди СМИ:
„ЖЕНА ЩЕ УМРЕ!“ Олимпиадата в Париж позволи на мъже боксьори с XY хромозоми да се бият срещу жени!
https://tinyurl.com/s3ft4dxu
ДНК лъже ли?
За съжаление, IBA не е начело тази година и пробудилият се Парижки боксов отдел реши да си играе с живота на биологичните жени, като ги принуди да се изправят срещу индивиди, родени като мъже.
Средната сила на удара е най-малко 162% по-голяма при тези, които са преминали през мъжкия пубертет, в сравнение с жените, според научни изследвания. Освен това, биологичните мъже имат по-големи юмруци, превъзходна атлетична костна плътност/структура, стави, време за реакция, което им дава огромно предимство пред естествено родените жени бойци. Биологичните мъже се раждат с тестостерон, който им дава предимство в развитието на мускулна сила. Те имат по-големи сърца и бели дробове, които им дават по-голяма издръжливост.
16.
До 14
31.07.2024 16:17:01
2
2
На седянка си като женска, на ти равенство!
15.
Их
31.07.2024 16:15:28
3
4
До 14. Ревал му някой... Ти ревеш в момента!
14.
КалиЮга
31.07.2024 16:03:37
27
10
"Жените" постоянно искат да са равни . Ами това е равенството. Равенството не е само да пушиш и пиеш като мъж. Ще ви бият като тъпани и ще ви гърчат . Свиквайте.
13.
Преместих го
31.07.2024 15:48:07
8
22
Жените реваха десетилетия наред за равенство на половете. Ето Ви равенство. Педали ще се състезават с жени. Гнусните лесбийки да заповядат при мъжете. Честито!
12.
11
31.07.2024 15:41:38
3
41
НЕ МЪЛЧЕТЕ.
АКО ТРЯБВА КРЕЩЕТЕ, ПИШЕТЕ , ПРОТЕСТИРАЙТЕ, НО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ГЕЙСКАТА / ДЖЕНДЪРСКА МРЪСОТИЯ.
11.
Пиер дьо Кубертен
31.07.2024 15:39:51
1
24
Задължително са се състезават в категория-трансджендър!
10.
българин
31.07.2024 15:29:00
1
52
Според мен, всяка жена, на която й се налага да се изправи срещу мъж, трябва най-демонстративно да откаже срещата. Голям праз, че ще я накажат. Важното е да се покаже, че това е несправедливо. А като се откажат всичките състезателки и ще се вдигне такъв шум, че ще спрат с тези простотии.
9.
Их
31.07.2024 15:17:44
0
25
Това евентуално са "Олимпийски театри с участието на някои държави и някои спортисти 2024".
8.
292
31.07.2024 15:09:03
1
22
"...според един от лидерите на LGBTQ+ общността Мат Кларк...". Интересно е дали този педал е питал лесбийките спортистки какво мислят по въпроса, та говори и от тяхна име.
7.
292
31.07.2024 14:58:46
0
39
БОК не мисли, защото като на всички други. ОК-ве, главите им са завряни в гъзовете от войнстващите педалисти. Но да зададем въпроса какво мисли по въпроса, иначе безкрайно стриктната и принципна антидопингова комисия, след като тази "жена" само до преди 3-4 години е правила мускулатура на база мъжки хормони, сиреч допингирала се е безразборно, в режим на рецидив би трябвало да бъде лишена от право да се състезава до живот.
6.
Само казвам
31.07.2024 14:55:44
0
38
Егати мъжа, 5 жени са го били на ринга, хахаха..
5.
Bgman
31.07.2024 14:53:23
26
9
Много тъпо заглавие, ако жена пребие жена на улицата не е ли престъпление според автора???
4.
От Жена
31.07.2024 14:52:05
0
56
Ако се стигне до мач,дано Светла да му отвинти главата от бой на тоя урод !!!
3.
J J
31.07.2024 14:51:17
5
49
Въпроса е, докога това безобразие (меко казано) ще продължава ?
Аз, като хетеросексуален се чувствам безкрайно унижен и дискриминиран.
2.
Съгласен
31.07.2024 14:27:52
5
69
Абсолютно вярно написано.Браво на автора!
Ай сектир от мъже дето се правят на жени , когато им изнася. Айде да ходят да родят по едно дете и като им излязат джигерите, и едва ходят да ги питаме ще искат ли още да се правят на жени!
1.
Ние си гледаме българското участие
31.07.2024 13:30:17
47
12
И не се занимаваме с интриги.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори