×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 69 пожара за последното денонощие в страната, един човек загина
  • Димитър Рачков празнува рожден ден
  • Тайванска компания отрече да е произвела пейджърите, които бяха взривени в Ливан
  • Път на младите и новите ще бъде даден в БСП, обяви Мая Манолова
  • Казахстан се консултира с Унгария и Турция относно ядрената енергетика
  • Проверяват съдията, отказал да конфискува колата на Нойзи
  • Русия отново атакува Суми с дронове
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алжирец, представящ се за жена, преби боксьорката на Италия в Париж-2024 за 46 секунди (ВИДЕО)


Алжирец, представящ се за жена, преби боксьорката на Италия в Париж-2024 за 46 секунди (ВИДЕО)
Очакваният резултат доведе до това Анжела Карини да се строполи на ринга и да се разплаче заради безумното решение на МОК да допусне този очевиден мъж да се бие с жена
Тема в развитие
виж още
скрий
01 Август 2024, Четвъртък, 17:28 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Вече не е нужно да гадаем какво ще се случи на срещата на родната ни надежда Светлана Каменова с тайванеца трансджендър Ли Ю-Тин

Единият от трансджендър мъжете, решили да се състезават „достойно” по бокс с жените на Олимпиадата, спечели в първия си мач срещу италианката Анжела Карини. Той, защото тук няма да го наричаме „тя”, е на име Имане Халиф, от Алжир е и гордо успя да пребие от бой спортистката за 46 секунди с точно два удара.

Тя, очаквано и разумно, се отказа от неравностойния двубой, клекна на ринга и просто се разплака.

"За мен това не е поражение. За мен, когато се качиш на тези въжета, вече си воин, вече си победител. Независимо от всичко, това е добре. Така е добре. Не съм загубила тази вечер. Само си свърших работата като боец. Излязох на ринга и се борих. Не успях да се справя. Излизам с висок вдигната глава и разбито сърце", каза покрусената Анджела Карини.

Вече не е нужно да гадаем какво точно ще се случи с българката Светлана Каменова, която е в същата категория с тайванецът Лин Ю-Тин, представящ се също за жена. Те ще се изправят в двубой скоро и е очевидно, че изходът няма да е добър за нашенката, за което основна вина има Международния олимпийски комитет.

Двамата трансджендър мъже в бокса, които участват на Олимпиадата в Париж изобщо не трябваше да бъдат допускани до състезанието. Двамата бяха дисквалифицирани на тестовете за пол заради това, че имат налични мъжки хормони - да се чете тестостерон. Въпреки това МОК допусна участието им и резултатът е виден.

Както писахме вчера, Париж-2024 би всички рекорди по безумие, допускайки над 190 мъже да се състезават с жени. Биологичните различия между двата пола са категорично в превес към мъжете, колкото и да се представят за жени.


В категории: Политика , Спорт


Флагман.БГ До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник 18/09/2024, Сряда 20:20 1
Повишиха ги посмъртно
Повишиха ги посмъртно 18/09/2024, Сряда 20:02 1
Флагман.БГ Дядо за пример Дядо за пример 18/09/2024, Сряда 19:57 1
46
Коментара по темата
46.
Miami csi
03.08.2024 14:31:28
0
0
Vaprosa e ko ob6to ima makaron sas aljirec
4e dasa sre6tat za ne6to ?
Ima o6te 150 strani i sportisti ot aljir i ne samo to4no s toq dasa sre6ta
6to nesa sre6ta s nqkoi drugite
Na4i ima dengi
45.
"Вижте Макрон как жадува"
02.08.2024 13:53:32
0
1
Това беше коментар на похотливия поглед на Макрон на тази снимка с алжиреца-"жена":
https://www.maurizioblondet.it/wp-content/uploads/2024/07/algern-kul-2237791.jpg
"Вижте Макрон как жадува"
https://tinyurl.com/4tfya3v7
За МОК това е жена с излишък на тестостерон, така че се състезавате. Но жадният поглед на Ле Кул струва много повече от измерване на хормоните в епруветка: това е този поглед и тази похотлива усмивка, какъв шок е, когато види млади, атлетични мъже, особено с голи гърди. Макрон се срещна с момчето през август 2022 г. в Оран и веднага беше спечелен: както съобщи местната преса, Макрон му даде обещание: „Ако се класирате за финала на Олимпийските игри в Париж, ще дойда специално да ви подкрепя..."
44.
да
02.08.2024 10:31:48
0
6
се бойкотира олимпиадата започнала с пълен фарс. това е обида към всички хора и най вече към спортистите .тези които ценят усилията си трябва да станат и кажат-продължавайте си гей парада но без нас
43.
български СМИ
01.08.2024 23:41:00
0
4
✔️ "Жени с нещо между краката си стряскат всички в Париж, едната чака българка
Благодарение на големия скандал през март миналата година нашето момиче се окичи със световен бронз"
https://blitz.bg/sport/paris-2024/zheni-s-neshcho-mezhdu-krakata-si-stryaskat-vsichki-v-parizh-ednata-chaka-blgarka_547361.html
Лин беше наречена Джендъра с поразяващия удар, както и жената с нещо между краката си, жена с трите крака и т.н.
Освен Лин още една боксьорка беше определена като мъж през март миналата година. Това е Имане Хелиф от Алжир. Както тя, така и въпросната тайванка ще дебютират на олимпийските игри в Париж в петък. Алжирката, която е в категория до 66 кг., също бе допусната на настоящата Олимпиада.
✔️"Боксовата Джендъриада: Мъже олимпийци с женски паспорти пребиват жени олимпийки за кефа на Либералните богове от Олимп"
https://bnews.bg/boksovata-dzhendariada-mazhe-olimpijczi-prebivat-zheni-olimpijki-za-kefa-na-liberalnite-bogove-ot-olimp/
✔️"Ето кое красиво момиче ще бъде следващото бито и потрошено от чудовищния алжирски травестит на Олимпиадата (Секси снимки)"
https://bnews.bg/eto-koe-krasivo-momiche-sthe-bade-sledvasthoto-bito-i-potrosheno-ot-chudovisthniya-alzhirski-travestit-na-olimpiadata/
Много олимпийски комитети и боксови федерации протестираха срещу двамат мъже на боксовия ринг и се очаква да изтеглят боксьорките си, ако организаторите от МОК не изтеглят двамата мъже от женското състезание по бокс.
42.
до 39: "Жената с нещо между краката" или
01.08.2024 23:34:53
2
2
Български СМИ:
✔️"Мъже – боксьори, маскирани като жени, млатят други жени на ринга на Олимпиадата в Париж"
https://bnews.bg/mazhe-boksaori-maskirani-kato-zheni-mlatyat-drugi-zheni-na-ringa-na-olimpiadata-v-parizh/
Не Олимпиада, а джендъриада, в която домашното насилие и насилието над жени се пренесе на ринга пред очите на целия свят.
Мъже млатят жени пред публика на Олимпиадата, която се откри с травестит шоу във възхвала на трансджендърите и в защита на сексуалните малцинства. После организаторите го удариха на тънката струма, че ги тормозят сексисти и мъже насилници. Каква пародия?!
28-годишната Лин е възможна съперничка на националката Светлана Каменова във френската столица.
Двете са стари познайнички заради грандиозен скандал в началото на миналата година, когато бронзът на Лин от световното в Делхи (Индия) беше отнет и връчен на Каменова.
Причината: тайванката не успя да издържи теста за пол. Той показа, че Лин всъщност е мъж.
Всички решения се вземат от Международния олимпийски комитет (МОК), който допусна Лин до участие след извънредно заседание.
Феновете на бокса се възмутиха от решението и Лин беше определена като Джендъра с поразяващия удар, Жената с нещо между краката, както и Трикраката в социалните мрежи.
В Париж има и друг мъж-боксьорка – Имане Хелиф от Алжир. Тя също е дебютантка на олимпийски игри, но в кат. до 66 кг.
✔️ "Как да станеш номер едно в спорта и по конкретно в женския бокс, ако имаш топки?!"
https://bnews.bg/kak-da-stanesh-nomer-edno-v-sporta-i-po-konkretno-v-zhenskiya-boks-ako-imash-topki/
Това не е Олимпиада, а Розов Прайд. Скоро ще се молим да има Олимпийски Гей парад и дори ще ни накарат да приемем, като компромис мъже да не бият и унижават публично жени на ринга, официално раздаването на медали и за всеки от техните 78 ЛГТБКЮ пола поотделно във всяка дисциплина.
41.
работа работа работа
01.08.2024 23:10:55
9
4
България е супер модерна и напедняла фешън държава
Още 1991год България имаше ПРЕМИЕР ГЕЙ-еврей за премиер-Филип Димитров СДС
2005 отновоГЕЙ еврей комунист премиер СерГЕЙ Станишев БСП
2025 год бат Бойко готви арменския джендър (Армян)Рая Назарян за премиер
40.
Ами
01.08.2024 23:04:52
0
10
Педераст - ходи да се бие с жени!
39.
До 37
01.08.2024 21:54:21
2
3
Жаргонно казано, т.е. не се спря. Излиза, че никъде няма да се прави това, което е обявено. Тук ще се учим да пишем, разсъждаваме, анализираме, на термини и то чрез коментарите. На Олимпиадата ще преподават театър, изобразително изкуство, кино, история и сексуално многообразие. На мача ще се бият хора, които реално са паспорти, а не хора. Други нововъдения има ли тези дни?!
38.
До 37
01.08.2024 21:42:12
1
4
Да, даа... Обаче спирка няма вече!
37.
До 11
01.08.2024 21:33:01
3
5
то ако търсиш ще намериш и доказателства че да пиеш белина е полезно. Така че който търси да си защити небивалиците в празната кратуна винаги ще намери "доказателства"
36.
До 33
01.08.2024 21:24:15
0
2
Не. Но и не искам да те разбера, разбираш ли?! Разбираш ли, че понякога хората допускат пунктуационни грешки... Обаче тук ти не знаеш, че ми мина през ума, че е сарказъм, а на теб, че за да ти личат знанията, трябваше да сложиш многоточие! Разбираш ли?! Можеше и кавички да сложиш. А че нарочно ти написах за хейтъри и завистници, няма как да знаеш, нали :) Сега в твоя "чест" ще отворя да си припомня разликата между ирония и сарказъм, че явно сме и на Литературиада, нищо, че някъде там пребиват жени за пари! Ама те знанията ти най-важни, бря!
35.
ХХ
01.08.2024 21:16:36
6
4
"Тя, очаквано и разумно, се отказа от неравностойния двубой, клекна на ринга и просто се разплака." - ми по-добре късно, отколкото никога да осъзнаеш, че жените трябва да се занимават с женски работи, а не да се водят по безумните евроатлантически "ценности".
34.
ХХ
01.08.2024 21:11:11
10
3
"Единият от трансджендър мъжете, решили да се състезават „достойно” по бокс с жените на Олимпиадата,":- защо да не е достойно?
Или редакцията твърдите, че евроатлантическите ценности не са достойни? Ми напишете го ясно, така че 85 те% неграмотни про'с'таци, гласуващи за ЕС и НАТО заради едната МРЗ да го разберат!
33.
25 до 29
01.08.2024 20:44:45
3
0
Много дълго, разбираш ли. Трябва да започна с обяснение на това, какво е сарказъм. После трябва да обясня защото това дето го разправяме, че американците са най-прости, а руснаците - най-долни не е точно така. Не знам ...може би защото като си погледнем в купичката си виждаме отражението. Това, което се опитвам да кажа е, че не означава, че си добър, само защото си свикнал да сочиш кои са лошите. Както не означава, че си жена само защото ме искаш да си мъж.
32.
Кочо
01.08.2024 20:33:10
1
16
Олимпедиадата ще стане само мъжка. Накрая и меките китки шлше изгонят и мъжете. Жените трябва да си направят тяхна си олимпедиада. А изрусените трансмъже, които бият жени, ще ги накаже Истанбулската конвенция. Закриването дали ще е толкова олимпеди, колкото беше откриването? Закривай цялата тази *орнография!
31.
Я
01.08.2024 20:28:34
0
25
Всички състезатели да бойкотират това безумие и да ги оставят да си правят олимпиада на педерастите.Отивайте си в къщи с вдигнати глави.
30.
Българка
01.08.2024 20:17:00
0
21
Бойкот на всички спортистки,чийто къртовски труд е ограбен!!!
Да си правят трансджендърска олимпиада!
В името та България,нека Пулев каже,че се чувства жена,само за тази олимпиада и да им нарита канчетата!!!
29.
До 25
01.08.2024 20:07:39
0
6
ОлимПедиада казваш... Ти колко си прав само...Значи, който не харесва ОлимПедиади, е хейтър! Хайде да обясниш на тези, които ти обясняват какво е хейтър и завист, че не и те не са наясно! То не всеки успех е точно успех, ако ме разбираш изобщо! Медицински скалъпени срещу натурални! Голям успех да се довлачи дотам, чудо невиждано!
28.
puertoriko
01.08.2024 20:05:34
3
8
алжирската състезателка:
- Ако състезателките не харесват как играя , могат да ми ядът х.я! :D
27.
Аз до 11
01.08.2024 19:48:49
2
3
Браво! Адмирации !
(е може би, ако бяхте по-самодисциплинирана нямаше да прочета коментара, което би било пропуск)
Сексуалната ориентация в западния елит е тема табу и винаги е било така!!!
....
...
Иначе : "Ми той мъж бе !°" ...кви 5 лева?!
...
26.
6matarok
01.08.2024 19:43:38
2
4
na men pak mi haresa kak sblaskaha 2-te nai probutvani ot liberalite idei za ravenstvoto na pola, silnite jeni, slabite maje i transformiraneto na pola, v tozi boksov ma4 se presi4at vsi4ki ideologi4eski liberalni fundamenti na ideite im, eto 4e ne6to se oburka , silnata jena v majkiq sport be6e ometena ot slabiq maj smenil pola si koito se predstavq za jena , kakav po dobar test na liberastkite idei ot tozi koito vijdame na tazi olimpiada, spored men organizatorite naro4no sa go napravili edin vid da se iztakne ironiqta koqto soros i evreite probutvat v ob6testvata
25.
Бургазлия
01.08.2024 19:30:36
30
1
Това е най-добрата Олимпедиада, засега. Хейтърите могат да завиждат колкото си искат.
24.
Библията
01.08.2024 19:29:09
0
14
Библията описва всичко това което се случва и ще се случва
23.
До 22
01.08.2024 19:11:24
0
6
То от много самочувствие станаха за смях! Най-убавити най-отпред останаха!
22.
Удивен
01.08.2024 18:59:15
0
36
Само на мен ли ми се струва , че ако тези траверси не бъдат отстранени то на следващата олимпиада ще е пълно с мъже в женския бокс оприличавайки се като ‘’жени” с цел финансова облага най-вероятно и цирка ще е пълен …
21.
Тракийски
01.08.2024 18:58:53
20
8
Русчев , алжирката я боли уя за статията. Не забравяй - Най-голямата ценност за нас е многообразието. А именно негри, деца, мюсюлмани, педофили и травестити. Европа е модерна! Всеки може да е какъвто си иска....освен ако не иска да е Тайванец, разбира се. Или тибетец недай си Боже. Ъъъ не в този смисъл. Харам е демек.
20.
!!!!!!!!!!!!
01.08.2024 18:49:30
1
52
Виждали ли сте педераст да се бие с мъж ?! Аз не съм виждал. Затова е педераст, защото само с жени може. Долна гнусна твар
19.
До 1
01.08.2024 18:36:52
0
7
Те им казват, че като цяло са олекнали, те питат с какво?! Е... Търсили под вола теле, намерили! Иначе прилича на жена, ДНК тест да гледам пък сега...
18.
45 тод стигат Времето е наше
01.08.2024 18:35:23
2
28
Алжиреца Иван Костов-Драгалевския представящ се за българин от Дупница стана премиер в
на България 2001 година
17.
Тъз алжирка е
01.08.2024 18:31:17
0
17
въртян манго от бл 20 Ямбол
16.
Не Олимпиада, а джендъриада
01.08.2024 18:30:45
1
31
Какво да очакваш от гей-президент и гей-премиер на Франция?
Коментар от чужди СМИ:
Хората във Франция може да са католици, но тези, които поставят правителствени марионетки, са евреи. Последните трима министър-председатели на Франция бяха евреи хомосексуалисти (една лесбийка, Елизабет Борн).
А Макрон беше инсталиран от Ротшилд с помощта на медийната империя на Патрик Драхи (евреин). И тук имате шефа на организацията-чадър на френските еврейски организации, CRIF, Франсис Калифат, който представя Макрон като свой трофей на своите членове. Той не оставя място за яснота кой е начело.
Евреите мразят Христос и никога не пропускат възможност да му се подиграят. И във Франция на Макрон те получават този шанс.
Откриването на Олимпийските игри беше еврейски ритуал на унижение за окупирана Европа.
Гръцки СМИ:
Олимпиадата травестит: Италианската боксьорка Анджела Карини беше бита и застрашено здравето й от боксьора травестит Алжир!
Алжирският трансвестит Имане Хелиф, който беше одобрен от МОК за участие, въпреки че е мъж с два юмрука, унищожи лицето на младата италианка на 66 к.
https://tinyurl.com/55w4kb5h
66-годишната италианска боксьорка Анджела Карини беше брутално бита от травестит боксьорката Имане Хелиеф от Алжир, като битката продължи по-малко от минута, след като тя се оттегли след първите два удара, тъй като мъж се изправя срещу жена!
Срамота е за МОК, който допусна такъв бой и такова унижение на спортистките, а и на жените като цяло!
Карини излезе на ринга и го напусна след 46 секунди. Получавайки първия удар веднага след началото на двубоя, италианката отиде в ъгъла си, заявявайки, че иска да се оттегли, тъй като е бита от по същество мъж боксьор!
Това най-накрая се случи няколко секунди по-късно, след като получи втори удар, като същата заяви, че не може да диша и че не смята случилото се, след като е била извикана да се изправи срещу мъж, като поражение.
Вчера вицепрезидентът на италианското правителство М. Салвиви поиска от МОК да оттегли трансвеститите особено от бойните спортове, тъй като животът на спортистите е застрашен. Световната боксова федерация ги забрани, но МОК разреши на травеститите да участват като "жени" на Олимпиадата в Париж!
15.
Крис
01.08.2024 18:22:11
1
27
Ами от тия феминистки глупости за равенството на половете ето ви резултата !!!
14.
Италиянката е красива
01.08.2024 18:21:33
1
19
Вече няма спорт, a бизнес.
МОК-СМОК, важното е да се лее алкохол, на следващата олимпиада, ще има козички и магаренца.
Франция, люлката на фетишизма, със странна първа ''дама'' и министър-председател омъжен, като домакин можеше да откаже тази пародия.
13.
Налични хормони?!
01.08.2024 18:20:18
1
13
Проверявайте си инфото - имала е XY хромозоми при теста. А не е била с тестостерон....
12.
Слабаков
01.08.2024 18:20:13
0
37
Най-слабите мъже в спорта, решават да станат жени за могат да вземат медал. Иначе никога няма да ги огрее при мъжете. Факт.
11.
Тъй като
01.08.2024 18:19:58
7
7
по други причини случайно съм на сървър който не е баннат от "демократичната" бургаска "медия" (за което съм безкрайно благодарна, че ето пак си губя времето и енергията поради недостатъчна самодисциплина), да ви кажа и нещо друго. Жена съм и дискутираните случаи естествено ме отвращават, но трябва да знаете и че много утвърдени "жени", от десетилетия, са също мъже, като "сестрите" Уилямс например. Да не развалям съвсем апетита на мъжете, но същото се отнася и до повечето (дали не са и всички...) "дами" по които им текат лигите... като тези от Victoria's Secret (точно това ВИНАГИ е била тайната, а не представянето и за "новост" напоследък!), Sports Illustrated, Playboy, местните чалга парцали и всякакви други "звезди", поради което вече ми е трудно да погледна и музика, и филми, и всички друг "забавления" предоставяни от шибаната матрица.

Идентична е картинката и при "политичките", "съпругите" на политиците и всяка друга известна личност. Спомняте ли си песничката It's A Man's Man's Man's World?! Дълбоките корени на всичко това и окултното му значение са изключително обширни и невъзможни за обясняване тук и пред тази аудитория теми... Дет' се казва, кой разбрал, разбрал, кой недоразбрал, но проявяващ интелектуално любопитство, да си потърси информация. Не се сещам за точно тази информация на български, но пък има предостатъчно друга информация и то от хора много по-ерудирани и знаещи от мен. Който търси, намира...
10.
Най Срамната Олимпиада
01.08.2024 18:00:57
1
34
Нашата боксьорка ако победи -ще се изправи срещу тайванският траверс--
9.
Гошо
01.08.2024 18:00:34
0
36
Кога ще видим ансамбъл с топки, представен от трансджендърски отбор в художествената гимнастика?
8.
292
01.08.2024 17:59:06
3
27
Преди два дни, на състезания по тенис на маса, показаха шефа на мок томас бах. Беше взел със себе си едно 5-6 годишно момиченце и камерите го показаха в момент, в който му обясняваше нещо и двамата се смееха. По всяка вероятност му беше внучка и да приемем, че е така. Та въпрос към господин бах /да не го бъркаме с композитора - него го пиша с главна буква/: Пич, ще заведеш ли внучката си на боксов мач, на който мъж млати жена. Като падне момичето на земята, ти ще изведеш ли детето от залата или ще се изправиш от мястото си и ще насочиш палец към пода, че да се научи от малко от кой край се захапва саламът?
7.
Ххх
01.08.2024 17:56:34
4
40
Педераски евро свят
6.
Иво
01.08.2024 17:53:45
6
26
в общи линии....бокса не е женски спорт...стана модерен в последните 20 години...просто много мъжкарани има вече, модерно е жените да са мъжествени и тн... тоест като цяло не се кефя на боксьорките, няма нищо женско в тях, прекалено много мъжка енергия има и тн. Тоест като цяло не им е там мястото. Но , това е мое мнение...
5.
дебили бургас
01.08.2024 17:52:20
4
45
Педерастката олимпиада не ме вълнува.
4.
Новак Купенов
01.08.2024 17:48:21
3
12
Страхотно много хубави Джендъри.
3.
Данчо ларша
01.08.2024 17:46:47
1
25
Щом се смятат за жени пускай те ги смело в нькай руски затвор. Там щи е весело и ще могат да си покажат уменият в бойните спортовеat
2.
*********
01.08.2024 17:44:23
8
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Boli ma fara
01.08.2024 17:42:40
13
3
Za tez bunaci :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи  Може ли така всеки човек да си мести знаците, където реши, пита риторично Мила Колева, а ние отправяме този въпрос към Община Бургас Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Жената, която носи лекота и усмивка в ежедневието на своя партньор, е истински дар за него Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв, на главата имал голяма рана Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Знам, колко деца увлече по плуването и как където и да участва, вее бургаското и българското знаме. И ще продължи да го прави! Защото му предстоят още много, много успехи, подчерта Николов Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Опитният капитан Галин Димов е наказан с два мача след домакинската загуба от Саяна Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? До края на септември три зодии ще намерят своята правилна рецепта за успех и ще се върнат на бял кон. Открийте кои са тези зодии и какво могат да очакват в последните дни на месеца. След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите Пакети чипсове, които са били годни за консумация до края на юли, са пуснати на промоционална цена Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Този Мартин  (по прякор Мартен) забрави, че хората са отишли не заради него, а на благотворително събитие на Григор Димитров и Новак Джокович Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, преминавайки от там Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Едва години по-късно изработването на дрехи и модата завладяват до такава степен живота й че тя се превръща в дизайнер от световна величина. В центъра на нейните дрехи е дантелата
Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39 Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Компанията е с богата история Има тайна афера Има тайна афера „Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Първоначало на жената й прилошало, но не взела мерки, защото бързала да се прибере Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Инцидентът е станал в Лондон Ще има ли вендинг машини за лекарства Ще има ли вендинг машини за лекарства Фармацевтите са в протестна готовност
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори