×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Правителството мираж? Бойко Борисов сравни третия мандат с прогнозата за времето


Правителството мираж? Бойко Борисов сравни третия мандат с прогнозата за времето
Няма как с 18 или 20 депутата да искаш да управляваш 240, коментира Бойко Борисов
24 Юли 2024, Сряда, 09:41 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

  Няма как с 18 или 20 депутата да искаш да управляваш 240, коментира лидерът на ГЕРБ

Съставянето на правителство с третия мандат прилича на мираж. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък го сравни с прогнозата за времето и изключи вероятността за сформирането му от малки партии. 

„Станахме като прогнозата за времето. Като не става нито с първия, нито с втория, няма какво да се случи и с третия. Трябва да се върнем към корените на демокрацията. Това е стабилно управление. Отнасяме се с уважение към всички останали, но няма как с 18 или 20 депутата да искаш да управляваш 240“, заяви Бойко Борисов. В кулоарите на парламента той каза, че кога да бъдат изборите зависи от президента и добави, че не му се меси.

На въпрос за дипломатическата мисия на Николай Ненчев в Украйна пък коментира, че не вижда нищо лошо две институции да спорят, при което едната казва защо го предлага за поста, а другата - защо го отхвърля. „Това не е скандал, а  институционален спор. Ненчев е бил мой военен министър в правителството, което имахме с реформаторите. След като е бил на поста четири години, кандидатурата му е добра. Президентството са решили друго - казали са си мнението", коментира лидерът на ГЕРБ. 

„Ненчев бе излъчен от същите тези партии, които сега са ПП-ДБ – т.нар. тогава Реформаторски блок“, поясни той.

„Всички трябва малко да се смирят. Четири години всичко лошо се изговори. На ГЕРБ съм им забранил да нападат която и да е партия. Хората трябва да чуят какво предлагаме и ако искат, да ни подкрепят“, заяви бившият премиер. 

След това той се скара на репортер. Ти не си ми диджей, за да ми определяш кой да говори, възкликна Борисов. 

„Да се смирим малко и да помислим след тези избори, които идват, няма с разум да направим нещо добро за страната! Другите да си правят комисии, да си търсят бухалки. Аз това няма да правя“, уверява той.

„Някой може да ме обвинят в мекота или мека топлина, но считам, че това е по-правилно. Няма какво да не съм изговорил срещу ПП, срещу ДБ, срещу „Възраждане“ и всички останали. Ние слагаме обаче програма, надграждаме я, защото има празнини, които днес са важни за България“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Споделената отговорност трябва да стане основен принцип на мислене на политиците, каза той и допълни, че ще търси съдействие за голямо мнозинство в следващия парламент. 


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Каунь
24.07.2024 22:36:51
0
1
Бокича живее в миналото явно. Отдавна прогнозите са точни, не като през соца.
16.
до 11
24.07.2024 15:45:25
1
0
Затова има избори господине,да избираш този който на теб ти харесва,какво се дърлиш с Бойко Борисов!Неговата работа не е да гаси пожари, има си други задачи,не може да огрее навсякъде!!!!
Няма да си хвърляте безотговорно фасовете от колите!!!!!
15.
Бай....до XX
24.07.2024 15:24:44
0
1
Иди се прегледай при д-р Саян бе, шебек ! Незабавно !
14.
XX
24.07.2024 13:51:25
6
0
Какво ревете срещу Тиквата бе?
Мразите го, защото ВИ каза ИСТИНАТА, че СТЕ ПРО'С'ТАЦИ ли?
Па излезте и си изберете някой друг, по-умен, но и това не можете да направите.
Защото СТЕ ПРО'С'ТИ!
13.
*********
24.07.2024 13:27:44
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Бай....
24.07.2024 13:26:12
1
7
Тиквата е серизионен психологичен случай !
11.
Nostradamus
24.07.2024 13:03:29
2
10
Показа ли се бе Мутро гадна.
По време на пожарите в България се криеше като плъх, а сега отново даваш съвети!
Докато тоя Индивид не бъде елиминиран от политиката,
България Няма да се оправи!
10.
Целувайте ръка!
24.07.2024 12:38:36
1
5
Ако не пускат Баце, дежурните какво ще правят по цял ден? Що народ се прехранва покрай Борисов? Трябва да му дадат сертификат за А-клас инвеститор.Комар ницки вземал по 30 бона за една карикатура, значи отдавна е станал милионер...
9.
ОПГ чекмедже
24.07.2024 12:04:10
2
15
Господин чекмедже е най-лошото нещо случило се на тая клета държавица.
8.
до 4
24.07.2024 11:44:27
14
3
Не ви ли омръзна да пишете тъпотии!
Знаете ли колко хора имат кюлчета и пачки с пари????Много са!!!
Никой не си държи кюлчетата и пачките в нощното шкафче!
Тая измислена и скалъпена история с кюлчетата беше,за да накарат симпатизантите на ББорисов да се откажат от него,но каквото и да пишат злобарите това няма да повлия напротив и много други хора от други партии ще гласуват отново за Бойко Борисов!!!!
7.
Поета с филия с хайвер и мас
24.07.2024 11:38:57
2
9
Правителство не е мираж
управление и комбина с ГЕРБ и Боко е пълен КРАШ
6.
абе
24.07.2024 11:37:34
6
11
Абе Боко ставаш смешен. При толкоз избори не проумя ли че никой не те ще. Ти си пожарникар а на един пожар не си отишъл да помогнеш срамота.
5.
Марк Твен
24.07.2024 11:08:32
2
19
Боко, комунистите се пукат от яд.
Направо ги мина с 200.
По заменки, по грабежи, по гьонсуратствуване, по цензура (целият ссср щеше да ви завижда на таз' цензура днешната), по алабализми, по шменти-капели ги мина дори с 300.
Живееш в 2024, а не научи един чужд език. Трудно е когато половината ти речник е "АЗ".
Смел си (на думи) поне, за което мисирките ти се възхищават.
4.
обединете се
24.07.2024 10:45:24
3
16
Да направим заедно правителство. Аз да си пълня чекмежето с кюлчета и пачки а вие обирайте негативите.
3.
Видяхме
24.07.2024 10:25:04
3
15
И за теб е мираж.
2.
Ъъъъъ
24.07.2024 10:09:07
5
29
Ми то е същото, при 75% НЕгласували, да искаш да ги управляваш!
1.
ПАК ЛИ ТОЯ?????
24.07.2024 10:03:54
5
34
Стига сте му давали трибуна на тоя престъпник.... да си отива в истанбул да си гледа лапето, че тука скоро ще бъде убит с камъни на площада.......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започва ремонтът на дворното пространство на ДГ „Слънце“ в Камено Започва ремонтът на дворното пространство на ДГ „Слънце“ в Камено Проектът е с обща стойност 200 000 лв. и се финансира с безвъзмездно дарение от “ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас” Ще отслабнем неусетно, ако слагаме това в кафето всяка сутрин Ще отслабнем неусетно, ако слагаме това в кафето всяка сутрин Ползите от кофеина, който е стимулант на централната нервна система и е отговорен за ефекта на жизненост Отличиха кмета на Царево в престижна класация Отличиха кмета на Царево в престижна класация Новият управленски екип успя да привлече и сериозен финансов ресурс за ключови за цялата община проекти Дания си взе на отглеждане нигерийски пират Дания си взе на отглеждане нигерийски пират Той стреля срещу войници. Сега цялата социална система на страната работи за него Може ли да я познаете - по-слаба е с 50 кг Може ли да я познаете - по-слаба е с 50 кг Близки до Веси разкриват, че по онова време е спазвала диети и е полагала сериозни усилия да отслабне Живко Табаков ще се бори за развитието на туризма и за подобряване на бизнес климата в Бургас и региона Живко Табаков ще се бори за развитието на туризма и за подобряване на бизнес климата в Бургас и региона „Само заедно можем да постигнем промяната, която искаме. Време е за действия!”, призовава кандидатът за народен представител от най-силната социална коалиция „БСП Обединена Левица” Представиха анализ на туристическия летен сезон в Поморие Представиха анализ на туристическия летен сезон в Поморие Предложено бе повишаването на ставката на туристическия данък - според звездите на хотела Вижте кои са новите обитатели на бургаския зоопарк Вижте кои са новите обитатели на бургаския зоопарк Атрактивните хищници ще бъдат представени официално   пред бургазлии в петък, 18 октомври, в 11.00 часа Представители на „БСП – Обединена левица“ се срещнаха с жители на бургаския комплекс "Меден рудник" Представители на „БСП – Обединена левица“ се срещнаха с жители на бургаския комплекс "Меден рудник" Засегнати бяха и въпроси, които касаят възможностите за подобряване на икономиката и бяха обсъдени конкретните мерки, които е необходимо да бъдат предприети за нейното развитие Връстници на прехода: Димитър Вълчев Връстници на прехода: Димитър Вълчев Димитър Вълчев е убеден, че пропуските в българската правосъдна система и недовършената съдебна реформа убиват хора – и в преносния, и в буквалния смисъл
Носи чанта за няколко хиляди Носи чанта за няколко хиляди Муки беше забелязана, докато дискретно се вмъкваше през служебния вход на Народния театър, избягвайки излишното внимание Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова От Нова телевизия издават, че Светлана предварително се е договорила с продуцентите какви въпроси да й зададе водещата Разбиха брутално ОПГ Разбиха брутално ОПГ Разбита е група за заплахи, рекети и изнудване Върна се в ефира на Нова Върна се в ефира на Нова В премиерния епизод на „Живей красиво с Гери Малкоданска“ този петък зрителите ще разберат как да посрещнат есенния сезон с настроение и кои са подходящите начини за създаване на усещане за топлина Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Официалната церемония по връчване на Годишните литературни награди на Община Бургас за 2024 година ще се проведе на 3 декември Това шоу се оказа пълен провал, бТВ връща Ергенът Това шоу се оказа пълен провал, бТВ връща Ергенът Промяната ще бъде направена за следващата есен Историята на най-глупавия футболист в света Историята на най-глупавия футболист в света Можеше да играе в Манчестър Юнайтед, но помисли, че света свършва и се заточи в планината със семейството си Не знаете какво ще направи за Вас срещу 250 лева Не знаете какво ще направи за Вас срещу 250 лева Такава е цената й в онлифенс 18 години не е виждал дъщеря си 18 години не е виждал дъщеря си През 2022 година Александра разбира и една голяма тайна Яла е русенско варено с четка за зъби Яла е русенско варено с четка за зъби Тогава тя тежи едва 37 килограма при 166 сантиметра ръст
Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Заплашваха, бутаха, правеха черни списъци - тези нещастни копейчици трябва да бъдат натикани в миша дупка Виц на деня Виц на деня - Господин Капитан, обядът няма да стигне за всички ни!
- Ще стигне, първо ще атакуваме... и тогава ще има за всички!
Виц на деня Виц на деня - Четох, че ако имам пъпка, значи човек мисли за мен! Ти ли, мило?
- Като ти гледам лицето, някъде има секта, която ти се прекланя...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена никога няма да вземе от един мъж повече отколкото той може да и даде. Но, останалото ще му го запише като дължимо!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори