×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 320 инцидента на тротинетки само за 6 месеца
  • 20 тежки катастрофи с 22-ма ранени за денонощие
  • 4 октомври - Ден на българския IT специалист
  • Пожари в две руски петролни депа след вероятни удари на украински дронове
  • Окончателни резултати от парламентарните избори в Австрия: Партията на свободата на върха
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков готов за преговори с ПП "Възраждане"


Кирил Петков готов за преговори с ПП "Възраждане"
Българските граждани вече трудно може да бъдат заблудени само с приказки и публични обещания, подчерта съпредседателят на ''Продължаваме промяната''
06 Юли 2024, Събота, 10:05 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Архив на Флагман.бг

Костадинов да се извини и да покаже, че не е проруски проект, заяви съпредседателят на ПП-ДБ

Преговори между ПП-ДБ и "Възраждане" за съставяне на парламентарно мнозинство са възможни, но при изпълнение на определени условия от страна на председателя на националистическата партия Костадин Костадинов. Това обяви съпредседателят на дясната коалиция Кирил Петков в предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком".

"Костадинов наричаше нашите избиратели "жълтопаветни тъпаци" и "розови фашисти". Той трябва да се извини и да докаже, че не е проруски проект. Той трябва да докаже, че е патриотичен и национален проект. Патриотизмът може да е обща тема. Той трябва да докаже, че няма проруски възгледи", обобщи ултиматума Петков.

Съпредседателят на ''Продължаваме промяната'' добави, че според него българските граждани вече трудно може да бъдат заблудени само с приказки и публични обещания.

"Ние смятаме следващата седмица да направим антикорупционна законодателна програма. Ако той (б. р. - Костадинов) вярва и иска да докаже на нашата общност, че иска да промени България в темата "корупция", нека да подкрепи този тип закони - добави Петков. - В този състав на парламента не може ''да настъпиш мотиката два пъти'', както казва Асен (б. р. - Василев, другият съпредседател на ПП). Ние трябва да помислим какво направихме грешно. Ако има антикорупционно мнозинство в следващия парламент, трябва да комуникираме преди изборите. Ще отида на разговор с ''Възраждане'', ако говорим за закона в съдебната власт, за закона за личния фалит."

Бившият премиер подчерта, че още преди евентуалните следващи избори от коалицията с ДБ ще обявят кои биха били партньори впоследствие. И предварително даде да се разбере, че това не може да бъдат ГЕРБ и ДПС.

По отношение на Бойко Борисов той заяви, че герберският лидер "казва обратното на това, което мисли, той се преструва през шегите си".

За третия мандат съпредседателят на ПП каза, че коалицията вече има опит с "Има такъв народ". "Когато стане въпрос за фирми и поръчки, те играят прокорупционно. Няма да плащаме един урок два пъти. Мотаха ни около законите около КПКОНПИ. Костадинов си мисли, че може да се опре на ИТН за антикорупционно мнозинство, но ИТН е малкото ДПС", заяви Петков.


В категории: Политика


Проговори за развода
Проговори за развода 04/10/2024, Петък 20:20 1
15
Коментара по темата
15.
лично признание на ПростоКиро от 2007 година
06.07.2024 20:44:56
0
2
Не се разбира защо ПростоКиро не иска да прави бизнес с Путин?
Преди време той говореше точно обратното - това беше лично признание на ПростоКиро от 2007 година:
Просто Кирил: Станах канадец, за да правя бизнес с Путин (запис от 2007 година)
https://plovdiv-online.com/video/stanah-kanadecz-za-da-pravya-biznes-s-putin/
Погледнете биографията на ПростоКиро на wikipedia.
Какво е работил завършилия за мъжка секретарка ПростоКиро, специалност бизнес администрация от Харвард (с канадско гражданство, женен за канадка)?
В „Маккейн Фудс“, канадска компания за производство на замразени храни (не се споменава длъжността и периода).
Кирил Петков става милионер благодарение на ексклузивния дистрибутор на хапчетата си в България Владимир Жеглов, секретен агент Тенто към Първо главно управление на ДС, съветник на бившия премиер Жан Виденов по икономика.
Провиотик АД, фирмата, произвеждаща бактериалните хапчета на Кирил Петков, всъщност е на Майкъл Карш, бивш директор във финансовите структури на Джордж Сорос:
https://plovdiv-online.com/news/biznes/chovek-na-soros-e-sobstvenik-na-firmata-na-prostokiro/
Също ПростоКиро бе избран с избирателни компютри със софтуер Смартматик от чичко Сорос...
А това беше едно кратко обобщение на биографията на ПростоКиро:
https://afera.bg/РАДЕВ-САМО-ОТ-БАЛКАНСКИ-КОМПЛЕКСИ-ЛИ-П/
14.
Кики канадецо
06.07.2024 13:17:03
1
11
Е като се вземете Ганчо Цомчев, дето плюе, а не гълта ще трябва да лапа и на леля Асен. Най-добре е да го уредите в коалиционното споразумение този проблем.
13.
Е на тва е!
06.07.2024 12:25:11
5
19
Този гол охльов е готов да си плюе на сурата само и само да се докопа до властови позиции.
12.
XX
06.07.2024 12:18:59
8
7
До 8

"... то по принцип вие и досега Путин ви беше любимец" - ц. Никога не му е бил любимец.
Киро е истински евроатлантик, също като Соломон Паси, Александър Йорданов или Дайнов, който споделя единствено евроатлантическата ценност пари. Но си про'с'т да го вденеш, нали?;
11.
ХХ
06.07.2024 12:14:12
17
8
До 9

"... ти унищожи всичко за което се борихме обикновените хора" - за какво СИ СЕ борил пък ТИ бе, про'с'так неграмотен?;
Тиквата ТИ каза преди 2.5 години, че точно неграмотните про'с'таци като ТЕБ само за мачкане ставате. Вдяна ли го? Бас държа, че още не си и то е единствения защото Борисов Е прав, че СИ про'с'так.
Факти.
10.
XX
06.07.2024 12:09:50
6
15
Тоя не е добре у главЪтЪ.
9.
Бате Киро
06.07.2024 11:44:20
10
16
Ще преговаря с разклонение на ГЕРБ и ДПС . Браво бате Киро ти унищожи всичко за което се борихме обикновените хора
8.
малчо
06.07.2024 11:37:49
13
18
Е Киренце за какво се борехте какви лозунги издигахте какви европейци бяхте сега какво допряхте до Костадинов и Русия то по принцип вие и досега Путин ви беше любимец само че питай ония от площада дали са съгласни да станем 16 република на Русия прикрепиш ли се с Копейката свършено е с вас и без това повечето ви гласове ви са от ДБ а техните гласоподаватели ще ви зачеркнат моментално ще се разкачат от вас и вие се прикрепяйте към руснаците ей по голям глупак не сме имали в тая държава който да ни е бил и премиер
7.
Буци тъпото и гуци магнитски
06.07.2024 11:25:46
17
15
Ако това е вярно боче кухото ще скъса всички видове менискуси и ще бъде с кръвно 200/300. Важното е депесаро-герберастката мафия да е неутрализирана в парламента.
6.
Хахахах
06.07.2024 10:50:58
12
27
Мдаммм, да видим сега жълтопаветната изродена измет, ще плюят ли пак по копейките, или ще си мълчат, като пръднали в тролея! Ххаххахахахахах големи демократи ХАХАХАХАХ
5.
.....
06.07.2024 10:46:03
1
26
Лустрация и Мандатност (депутат - 2 мандата) - естествен двигател на Демокрацията!!!
Иначе:
"Ах, мили мои, партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт...".
4.
Мутри вън
06.07.2024 10:45:19
22
21
Важно е ОПГ Герб-Дпс да е вън от властта
3.
Негласуващ
06.07.2024 10:28:24
6
32
Всички сте за бесило
2.
Даа
06.07.2024 10:22:23
15
26
Кирчо разби неговата партия ,сега иска да види сметката и на Възраждане ,но не вярвам Коцето да е толкова глупав ,пък знае ли се ,ще видим.
1.
Салимехмед
06.07.2024 10:14:51
10
42
ГОЛЕМ3Я ДЕМОКРАТ ! РЕЗИЛ ! ПРОДАЖНИК !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 знака, че той не държи на вас 6 знака, че той не държи на вас Пише ви съобщения, но не намира време да се видите 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка Избирате грешния човек отново и отново Ето кои са най-желаните жени според зодията Ето кои са най-желаните жени според зодията Жените Близнаци са майстори на комуникацията и притежават бърз ум, който може да очарова всеки, когото срещнат Рецепта за кюфтенца в сладко-кисел сос - Нику Данго Рецепта за кюфтенца в сладко-кисел сос - Нику Данго Вкусно предложение от японската кухня 9 грешки, които вегетарианците допускат 9 грешки, които вегетарианците допускат Най-типичните грешки, които хората допускат при този вид хранене България преди 100 години - тогава или сега сме по-добре? България преди 100 години - тогава или сега сме по-добре? Исторически е доказано, че търпението на българина не е безкрайно, както и че ракията и виното винаги са били по джоба на всеки Ще следим членове на СИК, които напускат поста си веднага след подписа в началото на изборния ден Ще следим членове на СИК, които напускат поста си веднага след подписа в началото на изборния ден Призовавам членовете на СИК да се отнасят коректно и отговорно към задълженията си в комисиите, да не се появяват чак в края на изборния ден само да се подпишат на протоколите, каза председателят на РИК-Бургас Фани Семерджиева Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиера на филма за Гунди Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиера на филма за Гунди Не пропускайте „Гунди- Легенда за любовта“ на 12 октомври в Културен дом НХК Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения Намерени и иззети са над 9 000 артикула, носещи знаците на защитени търговски марки Новата синоптичка на Nova с тяло на богиня Новата синоптичка на Nova с тяло на богиня Известната инфлуенсърка Деница, носителка на титлата „Мис България“ през 2011 г., е виден модел на „Визаж“
Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Обама и съпругата му Мишел подкрепиха кандидатурата на Камала Харис за президент още през юли Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Примамват мераклии с безлихвени заеми, данъчни облекчения и помощи Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви 36-годишният Дамян Войнилович беше осъден на 22 месеца затвор в Кралския съд на Кардиф този четвъртък за необичайното престъпление Ще става дядо Ще става дядо Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят, каза майка му Нагъл до безобразие Нагъл до безобразие Изнудва ЦСКА за 1,2 млн.лева Загазиха здраво Загазиха здраво Съд в Тексас съди тик ток Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск За щастие на Русия и на Европа летателният апарат е свален над Курчатов Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Оказва се, че мирът в Близкия изток не е бил и не е част от плановете на Израел Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 4 октомври 2024, петък 
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори