×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Почина внезапно председателят на местния парламент в Приморско


Почина внезапно председателят на местния парламент в Приморско
Председателят на ОбС Пламен Георгиев води сесия през март 2010 г., хората ще го помнят само с добро
Тема в развитие
виж още
скрий
31 Май 2011, Вторник, 16:34 ч.
Автор: Бесове.бг

Пламен Георгиев – политикът, който имаше шансове да стане кмет заради прекрасните си човешки качества, издъхнал в Александровска болница тази сутрин

Пламен Георгиев – председателят на Общинския съвет на община Приморско е починал днес преди обед в софийска болница. Трагичната новина бе съобщена от представител на местната администрация. „За съжаление е вярно, казвам го с огромно съчувствие към близките на Пламен, с когото работих много добре за благото на общината, независимо, че сме имали различни политически възгледи – той беше прекрасен човек, неуморен, коректен. Потресени сме от вестта“, потвърди го кметът Лиляна Димова.

Пламен Георгиев е един от най-обичаните местни политици от последните 4 години. Кабинетът му в Общинския съвет винаги е бил отворен за гражданите, за техните оплаквания и сигнали, към които винаги се е отнасял с нужното разбиране и адекватна реакция.

Георгиев влезе в политиката през 2007 г. като общински съветник от Атака, председател бе на общинската структура на партията. След разцеплението й, той премина към Независимите на Валери Симеонов, а на 17 май т.г. присъства на Учредителното събрание на новата партия Национален фронт за спасение на България в зала „Б.Брънзов“ в Бургас. Бе сред първите, които подписаха декларация за членство в нея.

Пламен Георгиев, една от последните му снимки, винаги бе готов да помогне на своите съграждани

Със сигурност Пламен Георгиев щеше да бъде кандидатът за кмет на НФСБ за община Приморско.

„Покрусени сме, не можем да повярваме, Пламен бе сред най-почтените хора, които съм срещал в живота си. За мене е чест, че работих с него за националната кауза“, каза Валентин Касабов, един от тримата председатели на НФСБ.

Пламен Георгиев беше на 43 г., семеен, с дъщеря. Преди да оглави местния парламент е работил като управител на Булбанк в Приморско.

По непотвърдена информация причина за внезапната му кончина е злокачествен тумор в мозъка, за който до последно не е знаел. Диагнозата му била поставена няколко дни преди да постъпи в столичната болница, никой обаче не е допускал за скоротечния фатален развой на заболяването.

Редакцията на Besove.Bg изказва искрени съболезнования на близките на Пламен Георгиев, който ни сътрудничеше в тежки разследвания срещу корупцията и за възстановяване на справедливостта в община Приморско, като винаги заставаше с името си напред.

Спи спокойно, приятелю, добрите хора не са чак толкова много, че да те забравим лесно. Поклон!

В категории: Приморско


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Радостин Скендерски
02.06.2011 12:08:14
0
0
Съболезнования за семейството.
Един наистина добър човек.Мир на праха му.
6.
Захарина Неделчева
02.06.2011 11:40:39
0
2
Пламен ще го запомним като добър,отзивчив и достоен човек !Смъртта му беше внезапен удар за всички ни!Съболезнования за семейството му!
5.
Nikolay Gaykov
01.06.2011 20:19:54
0
0
Mnogo sajaliavam za tragichnata novina! Nelepo za tolkova mlad i jiznen jovek.

Jalko e oshte che podobni novini raztarswat Primorsko dosta chesto v dneshno vreme!!!
4.
Здравко Василев
01.06.2011 19:51:22
0
0
Невероятен човек , страхотен приятел... почивай в мир ...
3.
Ivan Baev
01.06.2011 11:46:24
0
2
Potresen sym! Mir na psahyt mu! SYJALJAVAM!!!!
2.
жена
31.05.2011 20:07:54
1
7
Мир и светлина на душата му. Съчувстния на близките му.
1.
ivan
31.05.2011 19:46:15
1
9
Поклон пред светлата му памет!!! Толкова млад...... живота е несправедлив и отнема най-ценните ни хора, най-добрите...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ЮИДП осигури 100 куб.м строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора ЮИДП осигури 100 куб.м строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора Материалите ще послужат за възстановяване на кошара за отглеждане на животни, изгоряла при пожара Баровец черпи с литри „Дом Периньон“ Джокович в софийската чалготека Баровец черпи с литри „Дом Периньон“ Джокович в софийската чалготека Това е т.нар. „горяща пирамида“ от бутилки, за която се е бръкнал към 15 000 лева Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен 19 съветници не присъстваха на днешното редовно заседание Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Тя е кацнала на скала над морето и е проектирана от брат му Георгий Станишев Слави затваря телевизията? Слави затваря телевизията? Два негови проекта вече тръгнаха по Би Ти Ви Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово  Във вестника на „Хизбула“ пишело, че ливанецът, който е наредил терористичния акт на бургаското летище, е изчезнал безследно  Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Всяка неделя Рачков ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме При използване на „швейцарското правило“ за вдигане на пенсиите се взема предвид не само ръстът на доходите, а и инфлацията в страната Бизнесменът Йоско Алипиев застана начело на ДПС-Ново начало в Бургас Бизнесменът Йоско Алипиев застана начело на ДПС-Ново начало в Бургас Той е ново име за политиката, но има богат опит в реализирането на редица обществени каузи Предизвиква мъжете със знойното си тяло, провокира с него и завистливите си колежки Предизвиква мъжете със знойното си тяло, провокира с него и завистливите си колежки Определено знае как да провокира 
Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори