×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хронология на делото за побоя в “Джубокс”. От Перата, Мъфито и Кавалджиев е иззет цял боен арсенал*


Хронология на делото за побоя в “Джубокс”. От Перата, Мъфито и Кавалджиев е иззет цял боен арсенал*
Ноември, 2012 г. Перата излиза усмихнат от съда, след като свидетелите са получили амнезия и не го разпознават
Тема в развитие
Хронология на делото за побоя в “Джубокс”. От Перата, Мъфито и Кавалджиев е иззет цял боен арсенал* Защо такива, като съдията Кунчев от Бургас, трябва да напуснат съдебната система АЕЖ-България: Осъдителните решения срещу бургаски медии по случая „Перата” са скандални Етичната комисия на съдийската колегия заседава по казуса с осъдените от Перата медии Етичната комисия във ВСС поиска "пълна и всеобхватна проверка" на бургаския съдия Калин Кунчев Съдийската колегия на ВСС се събира извънредно – ще приема декларация заради протестите на бургаските журналисти Депутатът Александър Сиди към бургаските журналисти: В битката за свободата на словото не сте сами! ВСС обяви ситуацията със съдия Кунчев и Перата за аварийна, ще заседава извънредно Съдия Калин Кунчев - гробарят на свободното слово Декларация на бургаските медии в защита на свободното слово Бургаските журналисти въстанаха срещу съдия Кунчев от Районния съд (ВИДЕО) Мотивите, с които съдия Кунчев осъди колегите от Бургаснюз и Бургасинфо И съдия Кунчев от Бургас е човек, разберете го!
виж още
скрий
18 Януари 2018, Четвъртък, 09:35 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: архив Флагман, ОДМВР-Бургас

След оправдателните присъди двамата от обвиняемите успяват да осъдят държавата за по 10 000 лв., защото ги държали неправомерно в затвора


Преди няколко дни бургаският районен магистрат Калин Кунчев осъди Бургас инфо и Бургас нюз да платят съответно 2000 и 500 лв. обезщетение на Петър Низамов-Перата.

Причината е, че го клеветят, наричайки го „побойник” и „бияч” в свои публикации от преди  6 години, след като Перата е арестуван заедно с Атанас Рачев – Мъфито и Мартин Кавалджиев за зверски побой над охранителя в дискотека „Джубокс” Запрян Стефанов.


Тогава тримата прекарват близо 8 месеца зад решетките, след което са оправдани, тъй като всички свидетели по делото получават амнезия и по време на процеса променят показанията си.

Първоначално, докато разследването е на етап предварително производство, те разпознават нападателите, посочват ги дори с прякорите им, но в съдебната зала се отмятат от думите си.

В резултат на това Кавалджиев и Мъфито последователно успяват да осъдят държавата да им плати по 10 000 лв. обезщетение, защото били държани невинни зад решетките в продължение на 242 дни. Перата изчаква още малко, за да изчисти свидетелството си за съдимост и завежда дела на конвейер срещу бургаските медии. Заплашва, че ще ги фалира.

Публикуваме хронологията по това дело, за да дадем повече яснота по казуса, заради който са осъдени колегите.

На 12-ти февруари 2012 г. полицията получава сигнал за побой в дискотека „Джубокс” на ул. „Шейново”. Пристигналите на място служители на Пето РУП-Бургас откриват във фоайето на дискотеката да лежи в безпомощно състояние охранителят от VTA Запрян Стефанов. Той е настанен в неврохирургията на МБАЛ-Бургас с рана на главата и мозъчно сътресение.

На 7-ми март за побоя са арестувани Петър Низамов-Перата, Мартин Кавалджиев и Атанас Рачев-Мъфито. Срещу тях е повдигнато обвинение: „в съучастие като съизвършители по хулигански подбуди, чрез нанасяне на удари с юмруци и ритници по тялото и крайниците, и удар с бутилка в областта на главата, причинили лека телесна повреда, изразяваща се във временно разстройство на здравето, неопасно за живота, на длъжностно лице  при изпълнение на служебните му задължения”.

По това време и тримата задържани гравитират около т.нар. „Банда на Рижите”,

която е обезглавена след убийството на лидера й Калоян Стоянчов-Голямата Рижа. По време на ареста и тримата имат множество криминални прояви, включително и осъдителни присъди. Самият Петър Низамов към този момент е „с регистрации за нанасяне на две средни телесни повреди, 2 леки телесни повреди, 5 хулиганства, унищожаване на чуждо имущество, общо 14 регистрации, и до момента са му наложени общо 3 присъди”, съобщават тогава от ОДМВР-Бургас. Разследването по случая е възложено на специализирания екип от служители на отдел “Борба с организираната престъпност” и Районна прокуратура – Бургас” под прякото ръководство на административния ръководител на РП Андрей Червеняков.

Мирни граждани с пистолети, брадви, палки и ножове

При арестите е иззет цял боен арсенал, който обаче им е върнат след оправдателната присъда. Перата е имал в себе си два пистолета: „Walter”, № L092432086, черен на цвят, ведно с пълнител; черен пистолет с надпис на дръжката “Umarex” с № J12420320”, а от другите двама:  газов пистолет „ZORAKI”, модел 914 с № 083817 с пълнител без патрони; 1бр. черна на цвят телескопична палка; 1бр. черен на цвят сгъваем нож с острие около 40см. и надпис АК-47 СССР; 1бр.черен нож с калъф с надпис на острието „Columbia” и сгъваем нож с камуфлажна окраска с надпис на острието “Mtech USA”; нож с дървена дръжка  с надпис на острието “На Михаил с уважение Петко 23.02.2011”, черна метална брадва с кожен калъф на острието”, според описа на Бургаския районен съд (ВИЖ ТУК).

Бургаската районна прокуратура внася в съда по случая "Джубокс" обвинителен акт, в чиято обстоятелствена част е описана следната фактическа обстановка:

„Около 03.00 часа на 12.02.2012 г. обвиняемият  П. Н. се пресегнал към масата на свидетелките Кр. С., С. А. и .А.Т., и взел поръчаната от жените бутилка с уиски. Налял си уиски в чашата. А.Т. върнала обратно бутилката с уиски на масата, на която се намирала. Веднага след това обвиняемият  П. Н. взел отново бутилката с уиски на трите свидетелки.
Свидетелят З.С. отишъл при обв.П.Н. и му направил забележка да не взема бутилките с алкохол на другите клиенти и върнал бутилката с уиски на масата на свидетелките. Св.З.С. се върнал на мястото си.
В този момент обв.П.Н. взел една кутийка с кока кола и залял с течността св.Кр.С., св.С.А. и св.А.Т.. След това обв.П.Н. започнал да чупи различни стъклени предмети – пепелници и чаши. Обв.П.Н. хвърлил в непосредствена близост до трите свидетелки съдове, в които се намирали кубчета лед.
Св.З.С. (Запрян Стефанов, пострадалият - б.р.) отишъл при обв.П.Н. и поискал от него да напусне заведението. Обвиняемият отказал. При това св.З.С. го хванал за ръката, за да го изведе навън, а обв.П.Н. посегнал да го удари с юмрук. Св.З.С. хванал П.Н. за ръцете в опит да му попречи да му нанесе удари и се опитал да изведе обвиняемия извън дискотеката. Обв.П.Н. нанесъл няколко ударd с юмрук в лицето на З.С.. В този момент обв.А.Р. и обв.М.К. обградили З.С. и започнали да му нанасят удари с ръце и крака по цялото тяло, включително по задната част на главата. К. нанесъл удари отзад по главата на З. С. с бутилка. З.С. почувствал, че ударите отзад по главата са нанесени с твърд предмет – бутилка, като забелязал, че ги нанесъл обв.М.К..
Тримата обвиняеми завлекли З.С. към вътрешността на дискотеката. Обв.П.Н., обв.А.Р. и обв.М.К. повалили на земята св.З.С. и продължили да му нанасят удари с ръце и ритници по тялото, лицето и тила. Обв.А.Р. започнал да скача с крака върху главата на св.З.С. и да го рита в лицето.
З.С. успял да се изправи и се насочил към св.Кр.С., св.С.А. и св.А.Т., като им махнал с ръка да излизат от заведението. В този момент тримата обвиняеми отново го нападнали с удари с ръце и крака. М.К. нанесъл удар с бутилка отзад по главата на З.С., при което бутилката се счупила.
З.С. припаднал и се свлякъл на земята – бил загубил съзнание. З.С. бил целия в кръв и лежал в локва кръв.
Веднага след нанесения побой обв.П.Н., обв.А.Р., и обв.М.К., избягали от заведението”.


Свидетели с амнезия и запалени коли

Точно 2 месеца след случката – на 12-ти април 2012 г. пламват и двата автомобила на бития охранител Запрян Стефанов, основен свидетел на прокуратурата. Паркираните на ул. „Петър Берон” в Поморие коли изгарят напълно. Нито поръчителят, нито извършителят са открити. Установено е, че палежът е умишлен.

Делото стартира в края на юли 2012 г. През ноември същата година Бургаският районен съд оправдава и тримата арестувани. Причината са променените показания на бития охранител Запрян Стефанов. Основни свидетели са още: съпругата на Стефанов и две нейни приятелки, чиято бутилка с уиски е била отнета в дискотеката.


Само 2 месеца по-късно битият охранител намира колите си в това състояние

„Разпитани в хода на разследването, четиримата свидетели са дали показания за случилото се около 3 ч. на 12.02.2012 г. в дискотека „Джубокс” гр. Бургас. Запрян Стефанов е заявил, че е бил нападнат и бит от три лица, които познава като редовни клиенти на заведението, в което работи. Посочил ги е като прякори, а в последствие при извършените разпознавания е разпознал подсъдимите Низамов, Рачев и Кавалджиев като автори на престъплението. Свидетелките С., А. и Т. също са описали пред разследващите полицаи действията, които са извършили лицата, дали са описания на външния им вид и впоследствие трите свидетелки са посочили подсъдимите Низамов, Рачев и Кавалджиев като извършители на хулиганските действия и нанасянето на побоя над свид. Стефанов”, четем в папката с делото. Но това е началото.

„В хода на съдебното производство свидетелите Запрян Стефанов, К.С., С.А. и А.Т. се отричат от показанията, дадени пред разследващите полицаи. Заявяват, че не познават подсъдимите, както и това, че не са това лицата, които са нанесли побой над пострадалия Стефанов”, пише още в мотивите на съдия Георги Грънчев.

Криминалистът Атанас Караиванов е призован в Бургаския районен съд като свидетел, разпознал от видеозапис от дискотеката тримата мъже като извършители на побоя над Запрян Стефанов. Часове след инцидента в дискотеката, сутринта на неделния ден Караиванов гледал в полицията въпросното видео, на което ясно разпознал Петър Низамов-Перата, Мартин Кавалджиев и Атанас Рачев – Мъфито. Такива показания бил дал и на дознателя на 21 февруари. На 10-ти септември в съдебната зала експертът от Криминална полиция разпознава тримата по снимка, но не може да бъде категоричен за самоличността на лицата на видеозаписа.

Неговият колега Стайко Стайков, който бил на смяна във въпросната нощ, също дава оскъдни показания. Той получил сигнал за бой, пратил автопатрул, който установил, че е имало сбиване в дискотеката. Самият Стайков посетил пострадалия Запрян Стефанов в болницата същия ден около 5 часа сутринта, но охранителят не бил адекватен и не си спомнял кой го е бил.

В предходни заседания на съда е разпитан и мъж на име Златан, който не е арестуван с останалите, но твърди пред съда, че е участник в побоя и че именно той е ударил охранителя.


Атанас Рачев- Мъфито (вдясно) в кадър зад решетките, изглежда ли, че мисли за самоубийство?

През октомври 2014 г. единият от арестуваните Мартин Кавалджиев успява да осъди прокуратурата за 10 000 лв. Причината е, че е задържан неправомерно 242 дни в ареста и в затвора заради случката в „Джубокс”. Няколко месеца по-късно – януари 2015 г. същото прави и Мъфито. Рачев се жалва от лошите условия, които го карали да мисли за самоубийство.

*бел. ред. - заглавието не е съгласувано със съдия Калин Кунчев от Бургаския районен съд

В категории: Темида


54
Коментара
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 1
54
Коментара по темата
54.
ШКУМБАТА
20.01.2018 14:39:55
0
4
Едно дете пита баща си:
- Тате, какво е педераст?
- Абе, я по-добре питай дядо си. Той добре го обяснява.
Отива детето при дядо си.
- Дядо, какво е педераст?
- Виж сега, малко е сложно, затова ще ти го обясня с пример. Нали познаваш дядо ти Пенчо и дядо ти Бончо от махалата, дето са ми набори?
- Да, познавам ги.
- Ами, като бяхме млади, на по 17-18 години, ни изпратиха за цяло лято в планината да пасем овце. След две-три седмици на всички ни беше много гадно, защото и на тримата ни се правеше секс, а нямаше с кого. Затова една вечер седнахме, помислихме и решихме да се редуваме. Всеки от нас да е жена за по една седмица. Първата седмица на мен ми се падна да съм жена и аз цяла седмица бях жена. Втората седмица на дядо ти Пенчо му се падна да е жена и той цяла седмица беше жена. На третата седмица, като дойде ред на дядо ти Бончо да е жена, той каза, че се отказва... Ей това е педераст!
53.
гражданин
19.01.2018 14:30:06
4
2
само така Пера не им позволявай на гадовете да те пречупят.Ти притежаваш огромна енергия
52.
хахаха
19.01.2018 00:02:00
2
8
пера забрави как та изсипа на земята бай запрян и тая жена на квадрат мъфито и ония пръч го нападнаха в гръб
51.
Млякото от Горно езерово
18.01.2018 21:19:22
1
4
Tes trimata pedali ot snimkata sa mi prawuli swirki w pangoto.Mafito adrenalinkata na zatwora.
50.
къде
18.01.2018 17:37:05
1
1
Къде ми е коментара?
49.
---
18.01.2018 16:52:57
3
9
peraaaa jabookkk tap izmislen geroii da ta ebat manafite pomqrrr zaprqn ako nebqxa drugite 6te6e da te iznasili i ti mnogo dobre go znae6 nali si golqm maj ekek nem oja da mu izdarji6 be6e ta bil i naebal ako nebqxa tvoiti averii papka omrqlaaa zaprqn 6te6e da te sma4ka kak samo ta isipa na zemqtaa pomni6 nali papko ni6to nee zabravino kogato nai malko o4akva6 togava tozi problem 6ti po4uka na vratata pomni go tova groznik s groznika ti sme6en
48.
...
18.01.2018 16:48:13
1
7
pera li si kav si nali se se6ta6 4e na nqkoi nqma da mu izdarjat nervite i 6tete gramne i 4oveka koito go napravi 6tego nagradqt i nqma da flezi v zatvora kato kaloqn leka mu pras za jalost toi be6e manqk i netrqbva6e da si otiva ti tqrbva6e da si na negovo mqsto no napravi mi se ti na men da vidi6 kak 6ti napalnq tikvata s sa4mii i da vidim dali 6te leja pap4asal krastav jabok si ti
47.
.
18.01.2018 16:42:13
0
10
baxtii i groznika deto e toz perata hem narkoman hem iznasilva4 i hem kradec tozi pap4asal jabok s kriva usti4ka nqma priqteli toi vsi4ki izpolzva tova iz4adiee
46.
Кунчо
18.01.2018 16:03:55
7
2
Перата е патриот!Стиснете си ръцете и давайте напред в полза на България!
45.
hui sopolilv
18.01.2018 14:01:00
3
9
Желая смътрна присъда за тези помияри! И за всички останали.
44.
Изводи!!!
18.01.2018 14:00:26
1
5
От статията и коментарите следва, че престъпление има, извършителите не са установени или няма достатъчно доказателства и с това би трябвало всичко да приключи. Да, ама не. Престъплението не е само едно, защото е редно да се потърси отговорност от държавните служители участвали в разследването, които с некомпетентните си действия и внезапната си амнезия са го опорочили. И тук не е нужно вината отново да се хвърля на Прокуратурата. Редно е като получаваш възнаграждение за свършена работа, да ти се потърси отговорност и за несвършена такава, а не да те повишават "ако не се лъжа, въпросният служител с амнезията, Караиванов се радва на завидно и бързо израстване в кариерата и в момента е някакъв началник в Четвърто РПУ. Остава въпросът дали с некомпетентност и неграмотни действията Караиванов и останалите служители разследвали побоя са извършили престъпление, извършена ли е проверка и ако е така какъв е резултатът. Защото по този и много други такива казуси Обществото, на което служи това ведомство остава в пълно неведение, но иначе на всяка крачка или новинарски блок научаваме за претенциите им за по-високо заплащане. "Има ли за какво!?!
43.
Мнение
18.01.2018 12:17:00
1
15
Не знам защо този перата е представян в обществото основно като тоя със свинските опашки. Мисля че е много по известен с подвизите си с бандата на рижите, които бургазлии никога няма да забравят. Не му спестявайте миналото! Хубава и поучителна статия!
42.
I AZ ISKAM DA SUM KATO PERATA
18.01.2018 12:10:07
4
2
silen i mogu6t
41.
Тинчо
18.01.2018 11:44:00
3
13
до 38

Кажи ми, че си прочел цялата статия, в която се обяснява, как трима са скачали на главата на човек, после за му запалили колите и накрая са получили по 10 000 лв награда за това от държавата и как всеки има по 15 регистрации и 5 присъди и после ми кажи, че искаш да има такива хора в обществото, в което живееш ти. Аз ще се черпя.
40.
Bs highlife
18.01.2018 11:35:00
2
11
Перата е ебаси грозния клошар помак, най-лошото от цялата работа е че сме платили 20 хиляди обещетение на тия паляци от нашите джобове, ебати смешната история ...
39.
Варненец
18.01.2018 11:07:13
3
12
Попилейте го тоя съдия бе! Явно е в игра с Перата. Трябва да бъде проверен обстойно. Много гнили ябълки в тая съдебна система има.
38.
Обективен
18.01.2018 11:04:53
3
2
Ай стига, последното беше брутално. На това никой не се е радвал.
37.
Тинчо
18.01.2018 10:06:42
2
16
Ако някой от тримата пукне ще се веселим и черпим, както се черпихме като пукна рижавия жираф. Паразити гнусни.
36.
Старата школа до ---23. Тео ---
18.01.2018 09:07:49
2
22
Аз съм от поколението,което слуша рок още от времето ,когато режима не позволяваше, така че не е необходимо да се "превъзпитавам" за да сляза до вашето ниво.И много се радвам,че не ПРИНАДЛЕЖА (това е правилния правопис на тази сложна за твоя "богат" речник дума !!! ).Та нашето поколение си решавахме проблемите навън от завединията и един на един ( ек ек).НЕ СКАЧАХМЕ ,КАТО ЖЕНИ по-няколко човека върху един и да вадим НОЖКИ,БОКСОВЕ,ПАЛКИ и прочие...Също така си имахме ДОСТОЙНСТВО и щом нямахме достатъчно кинти не ходехме по заведенията - да се правим на баровци ,да не можем едно питие сами да си платим ??? ДА ТИ СЕ ЧУДИ ЧОВЕК НА САМОЧУВСТВИЕТО !!!
35.
опа
18.01.2018 09:00:58
1
10
Малкото педалче Мъфито ми правеше свирки в пандиза.Ама навън голям се прави.Помиярче
34.
До 23
18.01.2018 08:57:27
2
13
Хахахаха ще умра от смях,какво загубено поколение бе смешко?Аз съм вашия набор и докато лежите вие по затворите аз правя пари. Загубени са ви главите и с оправдания и реване няма как да стане.Трябва топки и акъл моето момче!
33.
ku55uk
18.01.2018 04:11:28
17
13
Това е срам за българските медии и поредна подигравка с българския народ. Цигани изнасилват и убиват бабите ни по домовете, убиват децата ни на улицата, управляващите крадат милиарди, хората няма какво да ядат, а вие сте седнали по цял ден да пишете за българин, който преди 20 години се сбил в дискотека и си налял уиски от чужда бутилка? Вие нормални ли сте бе? Вие подигравате ли ни се?
32.
Обожателка
18.01.2018 00:35:18
3
7
Пепи ти си много готин с тази Кръстева коса и крива уста, много си секси Пепииииии...
31.
Ok
18.01.2018 00:13:35
2
7
Abe tjahnata maika bokluci.Oera mera.Boi samo boi i da nosjat kamani denono6tno.Tez bokluci darjavata gi pravi geroi.Tova go njama v Evropa.Takiva dai im po 25 godini samo boi i da rabotjat..Tapi izrodi.4e i sadi horata.Goljam geroi.Pera li e ili ne znam kakav idiot
30.
Реално
18.01.2018 00:11:08
17
7
И аз да съм на него и аз ще ви съдя. Хората го харесват, колкото и да плюете по него. Само се излагате.
29.
Свидетел !
18.01.2018 00:07:30
10
3
Искам да ви кажа, че всичко написано е пълна лъжа !
28.
Do 25
18.01.2018 00:03:23
2
9
Tva ikebanata li e ?
27.
Jedem das seine
18.01.2018 00:03:22
2
12
Големи кратуни, грозни муцуни , големи цицони и шкембета , анцузи, говорене по телефон( мобифон) с два пръста( палец и кутре)дебели вежди и селтаци. Това е Бургас.
Смеят се на Перник. Ами тук са най-големите селяни и комплексари, с големи претенции и ТИЛИФОНИ
26.
MVR MI KACNALO NA KURA
17.01.2018 23:56:57
2
8
Problema e che Mechkov izleze golqma halka v cqlata situaciq.Parvo beshe s Kukite posle Perata se otvoriha i izvartq gaza.
25.
съученичка
17.01.2018 23:17:43
2
4
добре си излязал на снимката Пепи от малък си си убавец пу пу
24.
Izgrev
17.01.2018 22:35:09
2
10
4e4ka ot tebe kakav respekt da imat ko ti stana lud li si hohoho kakvo napravi 4e da respektira6 brat osven da se drusa6 I da igrae6 komar ni6to ne stava ot tebe
23.
Тео
17.01.2018 22:32:39
30
13
Познавам Перата от миналото и мога да споделя,че това е едно мъжко момче със силно чувство за справедливост и оцеляване.времената бяха такива .много от вас,които пишете сега сте били на възраст,която не ви е позволявала да мислите самостоятелно,защото деца на по 6-9 години нямат умствен капацитет да расъждават а и да взимат правилни решения относно сложни събития определящи времевия диапазон,който цитирам.чували ли сте за загубеното поление?Това сме ние.Вие може само да се радвате,че не пренадлижите към него.Така,че тихо!!!!!Превъзпитайте се ,спрете да слушате чалга и да завиждате-жалки отрепки, и тогава можете да се опитате да помечтаете някога в далечно бъдеще да достигнете до нашето ниво.Силно се съмнявам обаче,защото сте родени "пердахини" лаф на Димо Заболекаря-бог да го прости.Така че дерзайте и не навлизайки в дълбоките води!!вероятността да се удавите е приблизително 99,9999999%-та!!!!!!!
22.
Хаха
17.01.2018 22:31:09
2
9
Чечка на тебе кой ти е правил коридор пък точно незнам хихи май много филми си гледал кажи ти с какво си известен в Изгрев лизач
21.
Аре пак ли
17.01.2018 22:28:27
4
2
Аре пак почвате по 10 на един безащитни всички знаете че не е така не ме карай да изброявам пак колко мутрагени са плакали през годините комплексарчета
20.
Рахо
17.01.2018 22:22:47
0
8
Chechkata, на тебе още не ти е зарастнал задника, седнал си тука акъл да ръсиш.
19.
*********
17.01.2018 22:18:03
10
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
Terran
17.01.2018 22:05:53
2
6
Такава ли била работата? Бандичката може да се отървала от правосъдието, но доколкото познавам потърпевшите... всичко тепърва им предстои. Що не го казахте това по-рано, флагмани? Мога да се обзаложа, че тези юнаци са вече сготвени.
17.
Перата ми падна в очите!
17.01.2018 21:58:11
3
19
Като са по десет човека са големи мъже! Всички знаем колко хора бяха бити и намушкани от тази бандичка. Големи мутри са като бият някой беззащитен, а като изядат по един шамар от ченгетата плачат като жени!А сега тоя Перата размахва едно свидетелство за съдимост и също плаче като жена, че го наричат престъпник!? Не е осъден не защото е чист, а защото държавата е слаба и не може да си защити свидетелите! Като запалят някой вратата и си оттегля жалбата
16.
*********
17.01.2018 21:40:38
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Спиро
17.01.2018 21:39:48
3
24
Що не бихте Лисичков бе палячовци ?
14.
Калоян
17.01.2018 21:38:31
1
15
И тоя получил душевни терзания??? Подпалени коли, оттеглили се свидетели?? Алоооо, Съда? Кво става? Не виждаме и не чуваме? И градът трябва да трепери от него? Душевни страдания? Повръща ми се.
13.
Славчо Жеков Ярето
17.01.2018 21:37:45
3
20
Пера е съкращение на Перараст.
12.
123
17.01.2018 21:31:11
1
8
Какво значи Пера?
11.
..
17.01.2018 21:23:10
2
13
Закъснели мутри,божкеее....
10.
Борис
17.01.2018 21:19:11
3
22
Стига сте занимавали обществеността с този селски бекяр и бандата му латентни педерасти.Целият град ги знае какво представляват.
9.
До 9
17.01.2018 21:16:35
6
5
Перата е само пример. В мрежата е пълно с фалшиви новини. В Гугъл България постъпват всекидневно молби за триене на невярна информация.
8.
забавно
17.01.2018 21:13:24
2
19
В Бургас това си е практика, бандите и прочие са по 10 човека, и когато авера им влезе в ареста за някакви подобни изяви, останалите 9 човека се грижат свидетелите да ги хване страх с мерки като описаните в статията. Това е ясно на всички, дето живеят в граде.
Единственото не ясно е - "Защо Перата като си знае миналото, е тръгнал да се занимава с такива истории срещу медиите?", хората се чудят как да си купят медии, та да си правят ПР, Перата тръгнал да ги съди при това с неговото минало.
7.
До 8
17.01.2018 21:10:58
6
19
Пера айде скрий се вече - знаем те какво си.
6.
Издислав
17.01.2018 20:57:32
2
13
Кви са тия хомобандити?
5.
mi
17.01.2018 20:39:38
2
17
Паразити
4.
компетентен
17.01.2018 20:38:25
2
23
Само куршум в главата ги оправя тия...
3.
I>D.
17.01.2018 20:36:05
4
20
Негодници, да гният по затворите завинаги !
2.
dssd
17.01.2018 20:32:36
20
11
ся няма да спрат да пишат срещу перата ,на ден по хиляда пъти,хич не ги е яд мършите
1.
Golqm maitap
17.01.2018 20:28:16
5
8
Toi sigurno togava ohranata sam se e udaril s butilkata v glavata i sled tova 10 sheva v speshnoto:))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала
Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик 
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори