×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ники Минаж разбуни духовете на Седмицата на модата в Париж (ВИДЕО 18+)


Ники Минаж разбуни духовете на Седмицата на модата в Париж (ВИДЕО 18+)
Ключови думи: ники, минаж
04 Март 2017, Събота, 21:10 ч.

Певицата реши да покаже пред целия свят с какво я е дарила природата


Американската певица Ники Минаж втрещи всички с облеклото си. 34-годишната изпълнителка се появи с разголена гръд на ревю от Седмицата на модата в Париж. Преди две седмици провокативната изпълнителка пусна своя гола снимка в Инстаграм, на която прикрива прелестите си с ръце.

Във френската столица обаче тя реши без свян да покаже пред целия свят с какво я е дарила природата. Седейки на първия ред, Минаж гордо показа гърдата си, прикривайки най-интимното с черно тиксо. 

 

Haider Ackermann @h.a. #allaverber #PFW #nickyminaj #АллаВербер #

Публикация, споделена от Alla Verber (@verberalla) на


В категории: Лайфстайл , Животът


2
Коментара
Кapфиoл c тoпeнo cиpeнe и cмeтaнa
Кapфиoл c тoпeнo cиpeнe и cмeтaнa 30/09/2024, Понеделник 21:00 0
2
Коментара по темата
2.
The best
06.03.2017 17:11:15
0
0
Nai dobroto za Minaj e edna orgiq da q ebut 5 6 4oveka ednovremenno i da i prusnat golemiq guz s golemi pi6ki mastiq
1.
Бачи Кико
04.03.2017 19:27:16
0
3
Бих я брулил тая циганка.После е Мурти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ветеринарят Тодор, сгазил 3-годишната Ана-Мария, отишъл в Дебелт, за да лекува болен кон Ветеринарят Тодор, сгазил 3-годишната Ана-Мария, отишъл в Дебелт, за да лекува болен кон Защо детето е било пуснато без надзор на улицата? Мъже, с тези 6 техники за орален секс ще разтърсите любимата си Мъже, с тези 6 техники за орален секс ще разтърсите любимата си Вижте кои са те  8 фрази, които жените използват, когато им липсва класа и изтънченост 8 фрази, които жените използват, когато им липсва класа и изтънченост По ирония на съдбата фразата „Мразя драмата“ може да бъде червен флаг за липса на изтънченост. Есента остава и утре! Оранжев и жълт код за силен вятър на много места в страната Есента остава и утре! Оранжев и жълт код за силен вятър на много места в страната Минималните температури в повечето места ще са между 5 и 10 градуса, по високите полета - до 3 Най-важната черта, от която всяка зодия се нуждае в сродна душа Най-важната черта, от която всяка зодия се нуждае в сродна душа Сродната душа на Скорпионите трябва да им даде пространство Арестуван е най-талантливият бургаски диригент и творец Левон Манукян Арестуван е най-талантливият бургаски диригент и творец Левон Манукян Обвинението е за длъжностно присвояване в особено големи размери като директор на разградската филхармония Кapфиoл c тoпeнo cиpeнe и cмeтaнa Кapфиoл c тoпeнo cиpeнe и cмeтaнa "Нeщo тoлкoвa лecнo и вкуcнo, чe щe cи гo пpигoтвитe и утpe зa вeчepя - кapфиoл c тoпeнo cиpeнe и cмeтaнa" 6 неща, които спират потока на пари в дома ви 6 неща, които спират потока на пари в дома ви Погрижете се за добрата енергия в дома си Горивата поевтиняха с 20 ст. за три месеца Горивата поевтиняха с 20 ст. за три месеца По-високи от средните за страната са цените на бензина и в някои морски курорти, както и на някои бензиностанции на магистралите Красимир Каракачанов представя новата си книга в Бургас Красимир Каракачанов представя новата си книга в Бургас
Няма да повярвате какво се случва в ухото ви, когато сложите слушалки Няма да повярвате какво се случва в ухото ви, когато сложите слушалки Във видеото се обяснява как с времето слушалките събират кожни клетки, пот и ушна кал, което създава идеална среда за размножаване на бактерии в ушния канал ЕС обвини Дания в расизъм за разрушаване на квартали с малцинства ЕС обвини Дания в расизъм за разрушаване на квартали с малцинства Копенхаген трябва да отговоря в съда на ЕС на обвиненията в расизъм Папата разпали дебата за абортите в Белгия Папата разпали дебата за абортите в Белгия Повод за това се оказа името на крал Бодуен, който през март 1990 г. отказва да подпише току-що приетия от парламентаристите закон за декриминализиране на аборта Почина актьор от „Ченгето от Бевърли Хилс“ Почина актьор от „Ченгето от Бевърли Хилс“ Джон Аштън си отиде на 76-годишна възраст, не се съобщава каква е причината Новото гадже на Гришо Новото гадже на Гришо „Приятели сме, поддържаме контакт. Спирам до тук, все пак това е личният ми живот“, заяви Чюлчюлоглу Слагат допълнителен данък върху втория дом Слагат допълнителен данък върху втория дом До 8 евро на км. метър за празни жилища или отдавани под наем краткосрочно „Хизбула“ започва партизанска война в Европа? Керемедчиев очаква атентати като този в Сарафово „Хизбула“ започва партизанска война в Европа? Керемедчиев очаква атентати като този в Сарафово  Хасан Насрала даде зелена светлина за терористичния акт на бургаското летище, поясни бившият заместник-външен министър  „Хелън“ погуби 105 души „Хелън“ погуби 105 души Стихията, която бушува в САЩ остави над 2 милиона домакинства без ток Десните спечелиха изборите в Австрия Десните спечелиха изборите в Австрия Партията, създадена преди почти 70 години от бивши нацисти, се превърна в първа политическа сила Още двама висши ръководители на Хизбула са убити при израелските атаки Още двама висши ръководители на Хизбула са убити при израелските атаки  Единият е Набил Каук - шеф на Изпълнителния съвет, а другият е Али Караки – номер две във военната структура на организацията
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня Между мъже:
- Преди да се оженя обичах всички жени.
- А сега?
- Сега а... с една по малко.
Виц на деня Виц на деня Катаджия спира шофьор:
- 100 лева и 5 точки.
- Кво да ги правя тия точки?
- Събирате 39, и си купувате колело!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Редбул с боб - лоша комбинация! Едното дава крила, другото тяга!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори