×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търсят начини за изграждане на Индустриален парк в Айтос


Търсят начини за изграждане на Индустриален парк в Айтос
Около 10 млн. лв. са ни необходими за реализиране на проекта, каза кметът Васил Едрев
27 Декември 2016, Вторник, 03:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка авторът

Дългогодишната идея на Общината ще стане факт, но на този етап не се знае кога


Изграждането на дългоочакваният индустриален бизнес парк в Айтос зацикли. За реализирането на проекта са необходими около 8-10 млн. лв. Това каза на днешната сесия на Общинския съвет в Айтос кметът Васил Едрев.

Той отговори на запитване какво се случва с проекта. Кметът увери съветниците, че се търсят всякакви възможности за финансиране, но сумата не е никак малка. Идеята е от години, очаква се проектът да бъде реализиран, но на този етап не се знае кога може да случи това.

С откриването на Индустриален бизнес парк амбицията на Община Айтос е да привлече български и чуждестранни инвеститори. По този начин безработицата не само в града, но и в целия регион ще се сведе до минимум.

Какви решения взеха общинските съветници на последното за годината заседание - очаквайте във Флагман.БГ!

В категории: Айтос


16
Коментара по темата
16.
познат
02.01.2017 20:37:43
0
0
Дияне след всичко написано,ще направя някои корекции.Иван(бащата на Марияна) не е първи а втори братовчед на Марчев.И за да бъдем прозрачни защо не споделиш,че твоята майка е първа братовчедка на Марчев,който всъщност те взе в партията и на едно от събранията те предложи за секретар.
15.
Велико Търново
29.12.2016 11:47:50
0
2
Г-н Кмете първо обърнете внимание на държавните институции в това което наричате град -ставате за смях .Много корупция много смях в туй село на кого сте подчинен
14.
Да
28.12.2016 15:07:28
0
3
Дрик
Индустриален бизнес парк ще привлича инвеститори в Айтос
23.10.2013
Красимир Калудов
9 предварителни договора е подписала община Айтос с компании, които желаят да изградят свои бази в бъдещия индустриален бизнес парк.

Паркът ще се обособи върху 800 дка земеделска земя близо до пътя Айтос-Бургас. Вече има подробен устройствен план на терена /ПУП/ и предстои да започне изграждането на инфраструктурата.

В момента се водят преговори с компании от Италия и Китай, който също са оценили големия потенциал на бизнес парка.

Според кмета на община Айтос Васил Едрев проектът е в най-напреднала фаза спрямо останалите подобни в региона.

На последното заседание на Съвета за областно развитие всички общини от Бургаска област подкрепиха идеята бизнес-паркът в айтос да кандидатства за финансиране от държавния бюджет заради неговото голямо регионално значение.
13.
От кухнята
28.12.2016 11:11:05
1
1
Двама-трима трола лаят и плюят под статията - патриот и комунисти. Явно някои са ви бръкнали дълбоко на едно чувствително място. Аз не харесвам Васил Едрев като кмет, но със сигурност БСП и т. нар. патриоти не могат да бъдат другата възможност. Патриотите много бързо забравихте, че неуважаемия Марчев също е бил ченге и някои много добре знаем как го накараха да напусне полицията, иначе щеше да бъде съден, защото беше забъркан в едни съмнителни неща и полицията гледаха да се отърват от него. Работата приключи до уволнението му, защото имаше замесени други полицаи, така че се потулиха нещата. После пък, вече беше цивилен, беше заподозрян за участие във въоръжен банков обир, но любовницата му фотографката му осуигури алиби.
12.
Мери
28.12.2016 01:43:48
0
3
Единственото хубаво на Айтос е, че е близо до Бургас!
11.
Лекар-психолог
27.12.2016 23:38:09
0
2
Нещата се получават бавно. Но с бивши полицаи не се спори и не се очаква нищо добро и градивно а камо ли бизнес парк
10.
дкц
27.12.2016 22:06:55
1
3
Не останаха хора,които да вярват на Едрев. С дамското си поведение тотално разочарова всички айтозлии. Това е единствената община, в която не се случва нищо. Полицай и военен не могат да ръководят невоенизирана структура. Те трябва да са в периферията. Полицая чака заповеди. Той не гради и не надгражда, той охранява. Затова и Айтос тъпче на едно място.
9.
до 7
27.12.2016 20:56:32
1
3
Гладен "патриот" кметско кресло сънува
8.
Айтос
27.12.2016 20:41:05
0
0
Ама че се оплеска пак -нищо ново под слънцето -винаги си бил зависим затова й няма начин да успееш
7.
Патриотичен фронт
27.12.2016 19:06:19
2
2
Единствената алтернатива на Едрев в Айтос са патриотите. Имаше скрити гербаджии сред нас, но ние се отървахме от тях. Вече нищо не може да спре патриотите и те ще са първа политическа сила в Айтос. На следващите избори за кмет кмета ще е патриот, Димитър Марчев например е достоен за този пост, той ще обедини българи и турци. Патриотичния фронт прогнозирам, че ще има 15 общински съветници и тогава Айтос вече ще тръгне напред.
6.
Оптимист от Айтос
27.12.2016 17:53:33
0
4
Ще има индустрия е Айтос ама надали с такъв управник който си гледа само феса и интереса
5.
Айтос 2
27.12.2016 17:44:43
1
5
Невероятен трети
4.
христофор
27.12.2016 17:44:29
0
7
господин кмете аз искъм да ви попитам налу уш община айтос спечели евро проект .... освоиха парите ....а парк на среща няма .... къде са парите измамник такъв защо замазвате учите и ушите на хората преди избори .. нали се сещаш че това ще са ти последните години като кмет ... не се наяде свиня мръсна крадливо племе .... как не ви е срам да лъжите така хората измамник .... голям град 30 000 души и майките нямат къде да си разкарат децата има само една площадка в градската градина дето пише на табелата че струвала 300 000 лева засрамете се мошенник такъв плюя на вяс и на цялото ви оправление
3.
Айтос
27.12.2016 17:02:07
0
15
Когато смешник забавлява хората,това е комедия.
Когато смешник води хората,това е трагедия.
2.
Да
27.12.2016 16:54:04
0
8
четем старите проекти на глас.
Хайде на банкета
1.
DW
27.12.2016 16:40:50
3
13
В Айтос първо да си оправят зоологическата градина, а после да строят индустриален парк.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 храни и напитки съсипват червата 7 храни и напитки съсипват червата Тези храни са определени от диетолозите са най-големите врагове на чревното здраве Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Глория подкрепи Камелия За какво изобщо ни е правителство? За какво изобщо ни е правителство? Важното е да сме живи и здрави - тази дългосрочна цел си е понятна само за нас българите, заради мишкарското малодушие на политическия елит и разпадащата се пред очите ни държава Плаща сметките на новия си мъж Плаща сметките на новия си мъж Аферата на Радина Кърджилова с Пламен Димов не е просто забежка за развлечение Ще се разцепи ли на две и гей общността у нас? Ще се разцепи ли на две и гей общността у нас? С тази кандидатура новата обединена левица би могла да привлече гласовете на консервативните ЛГБТ, които не ходят на паради и не се афишират Как да се предпазим от строителната мафия Как да се предпазим от строителната мафия Много често купувачите се сблъскват с проблеми, като некачествено строителство или неспазени срокове Ударно начало за Театрален колеж „Любен Гройс“ в Бургас, започна приемът на студенти Ударно начало за Театрален колеж „Любен Гройс“ в Бургас, започна приемът на студенти На сайта на академията вече започна приемът на студенти за експерименталния клас по актьорско майсторство за кино и театър, който стартира още тази година Националната Спартакиада на СФСМВР стартира в Слънчев бряг Националната Спартакиада на СФСМВР стартира в Слънчев бряг Тридневното спортно мероприятие събира всички победители от регионални благотворителни турнири, проведени през годината, като част от традиционната кампания „С обич за децата, в памет на бащите – герои !“ Декатлон изтегли опасен продукт от пазара у нас Декатлон изтегли опасен продукт от пазара у нас Пластмасовата част в задната част на каската, която държи каишката, е дефектна и може да се счупи Димитър Николов ще е начело на листата на ГЕРБ в Бургас Димитър Николов ще е начело на листата на ГЕРБ в Бургас Очаква се той да вдигне броят на депутатите за ГЕРБ-СДС с още двама и така да докаже, че може да увлече избиратели извън ядрото на своята партия
Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори