

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Спекулата продължава, коментира данните за цените на храните президентът на КНСБ Пламен Димитров
Стопани, отглеждащи свободни кокошки, са пуснали бройката по 35 до 50 ст.
Общината е подготвила богата програма за един от най-светлите християнски празници
Една лесна вариация на оригиналната рецепта, която да опитате
Невероятно вкусен
Преди Великден яйцата в Англия по 22 стотинки, у нас по 55
Агнешкото месо на българския пазар бива няколко вида, основното от които е охладеното
Шест дни ще можете да посетите интересни мероприятия
Някои стопани съветват още отсега да си запазим агне и да дадем капаро, за да не останем с празни ръце навръх празника