Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Преди Великден яйцата в Англия по 22 стотинки, у нас по 55
В боядисването се включиха и много деца, които получиха ценни съвети как най-сполучливо да нашарят яйцата за празника
След пости можете да хапвате от всичко, но задължително в по-малки порции и по-често
Традицията повелява в най-важният ден от Страстната седмица да се месят и козунаците за Великден
Агнешкото месо на българския пазар бива няколко вида, основното от които е охладеното
Един трик за повече здрави яйца
Трябва само да ги потопите сурови в чаша вода и да видите как ще се държат
Някои стопани съветват още отсега да си запазим агне и да дадем капаро, за да не останем с празни ръце навръх празника
Вкусен десерт