

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Има си тънкости
Бъдете сигурни, че всеки път ще ви се получава перфектно
Предлагаме и две изпитани рецепти за маринована рибка за зимните дни
Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване
Богати и на витамини
Уасаби е растение, разпространено в Япония и руския Далечен изток, сравнявано от мнозина с хрян
Докато туршията ни излиза почти златна, прясната черноморска риба от години не е била толкова евтина и не е имало такова изобилие
Ето как да си ги приготвим у дома
От кои храни се влияят хормоните на щитовидната жлеза
В Полша се заливат с вода с кофи, водни пистолети и всякакви подръчни средства