

- Ами... ако имаш неуредени дела, сега е моментът.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте съветите на Блажка Димитрова, която има ресторант с нулев остатък в София
Яйцата, козунака и агнето са три от основните елементи на великденската празнична трапеза
Ето как да го приготвим
Цената му е около 80 лева за килограм, а най-бързо черупката му се пробива с бормашина
Козунаците са модерно изобретение на градската култура и са се вмъкнали в празника под натиска на модата и на пазара
Богатата трапеза и свръхконсумацията може да доведе до остър панкреатит
Поевтиня ли празничната трапеза при съседите?
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Ако спазваме традициите, ще купуваме в пъти по-малко, а май ще е най-добре да поръчаме от ресторант, ако не сме много хора
Боядисани яйца, козунак, великденски зайчета - това са символите на светлия празник