

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира Милен Керемедчиев
Тези мързеливи бухти с колбаси ще ви станат любими
Приспособлението обаче е подготвено за новата си функция – каишки го придържали за главата на мъжа
Вижте някои вскуни идеи
Стават много вкусни
Картофите и тестените закуски са неизменна част от българската кухня
Според шеф готвач тънкостта се крие в кленовия сироп и това как се използва
Приготвянето й отнема само 15 минути
Пухкаво пандишпаново руло с бабино кремче
Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате