

- Опиши се как изглеждаш.
- Виждал ли си Анджелина Джоли?
- Да.
- Е, немаме нищо общо!

- Какво има в тая баничка?
- Как какво, яйца...
- Бръснете ги тези яйца бе хора...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много сочна и пухкава
Tайната му е в специалната заливка, която именно го кара да се топи в устата, щом отхапеш
Именно тя й придава онази сочност и пухкавост, а същевременно се препича добре отгоре
Тайната е в реденето на корите
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Ще ви стане любимата рецепта
Не са необходими дори кори
Малко кисело мляко, малко газирана вода и става нещо невероятно
Става много мека и пухкава
Тайната е в специалната смес за намазване на корите, с която няма как да имате провал