

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусна и ароматна гозба с пилешко месо
Ето какво ви е нужно
Това е най-добрата рецепта за любимата баница
Продуктите са налични във всеки дом
Кремът е с наситен лимонов вкус, а комбинацията с ореховия блат е направо неустоима…
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Вижте тези места и ги посетете
Ето как стават
Непременно пробвайте тази рецепта
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото