Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Тази година сянката и паркинга в курорта също са много по-евтини
Цените на чесъна, антибактериалния гел, белината и мокрите кърпички също скочиха заради вируса
Ето как да продължите режима си по време на пандемията
Огромен интерес към конкурса на сдружение Усмивка
Шараните от Дунава идват от развъдници
15 кг от пушената скумрия вече са изтеглени, но 50 кг заразен суджук е по магазините
БАБХ взе извънредно 300 проби от готови за консумация храни за наличие на тази бактерия
Най-търсеното кулинарно издание с морски рецепти вече е в печатницата. Бургазлии и гости на града ще го получат безплатно на Никулден